nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Ivan je späť 🥺🤦🏻♂️
Myslím si, že preteky nerobí nudné Pogačar, ale zvyšok pretekárskeho pelotónu. Však tá nemohúcnosť až nechuť o nejaké stíhanie Tadeja v úniku, ktorý im nastúpi 35 km pred cieľom je až okatá. Mám z toho pocit, že rezignácia v balíku je už na štarte, keď Tadej podpíše prezenčku na štarte.
To sa naozaj nedokáže sformovať malá skupinka, ktorá by ho dokázala stíhať a zmazať jeho náskok? Teda robiť preteky zaujímavé.
Skôr to vypadá na stávky v balíku na Tadeja na kolkatom kilometri zaútočí, alebo, v ktorom stúpaní zapne motor.
No bola to aj tak pekná jarná klasikarska sezónna.
Tak už len nabrať nové sily a na TdF ukázať opäť chrbát Vingegaardovi, o ktorom ani neviem, že je, ak by ho komentátor nespomenul.
To sa naozaj nedokáže sformovať malá skupinka, ktorá by ho dokázala stíhať a zmazať jeho náskok? Teda robiť preteky zaujímavé.
Skôr to vypadá na stávky v balíku na Tadeja na kolkatom kilometri zaútočí, alebo, v ktorom stúpaní zapne motor.
No bola to aj tak pekná jarná klasikarska sezónna.
Tak už len nabrať nové sily a na TdF ukázať opäť chrbát Vingegaardovi, o ktorom ani neviem, že je, ak by ho komentátor nespomenul.
Veď ja netvrdím, že ich robí nudné, ale áno súhlasím s tým, že zvyšok balíku jazdi dosť defenzívne aj keď pred každým nástupom Pogiho už idú úplnu hranu a on to nástupom ešte zvýši. Tak už nemaju silu ho stíhať.
furt sa pise ze pretekari su medzi sebou dost vyrovnani a ti lepsi su lepsi len o par percent... ale tak neverim tomu ze kebyze zacnu 3-4 striedat, tak zeby tych par percent v pohode nezmazali...sak v haku setris aj desiatky percent a o tolko pogi urcite nie je lepsi
Jonas je typovo iny cyklista nez Tadej, Slovinec je ovela komplexnejsi a sportovo atraktivnejsi cyklista, zatial co Dan je cistokrvny, nudny, vrchar, ktory nema na klasikach co predviest, on potrebuje dlhe alpske/pyrenejske mordy a nie tie klasikarske brdky a krtince, tam ozaj nema ako dostat superov pod tlak a tak by tam bol len ako statista do poctu. Otras mozgu z Pariz-Nice mal urcite tiez dosah na to, ze sme ho zatial moc nevideli.
Na Critérium du Dauphiné urcite pride dobre pripraveny a tam sa ukaze, aka je ci nie je jeho forma, som si ale isty ze na TdF bude Tadejovi ako tradicne viac nez vyrovnanym superom, najma ked tento rok nemal tak hororove zranenie ako minuly. Jednoducho, o Jonasa strach nemam.
Na Critérium du Dauphiné urcite pride dobre pripraveny a tam sa ukaze, aka je ci nie je jeho forma, som si ale isty ze na TdF bude Tadejovi ako tradicne viac nez vyrovnanym superom, najma ked tento rok nemal tak hororove zranenie ako minuly. Jednoducho, o Jonasa strach nemam.
S tým súhlasím, že nie je taký kompaktný jazdec ako Tadej. No mám pocit, že aj to málo pretekov čo absolvuje za sezónu mu vždy prinesú nejaké zranenie. Ako naposledy na Paris-Nice, kde si roztĺkol hlavu.
Mám z toho dojem, že tá absencia najazdených súťažných dní mu prináša tieto následky. Ako keby nebol poriadne rozjazdený. A to pritom Pogačara vnímam za trochu väčšieho plašáka v niektorých momentoch, kedy si niektoré pády spôsobil svojím neuvážením a jazdou za hranou. No aj napriek tomu to vždy dobre ustál až na to, že sa možno pripravil o to prvenstvo na P-R.