nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Keby som mal moznost jazdit s powermetrom, urcite by som si to rad skusil
Presne takto, ako si ma pochopila, som to nemyslel, aj ked to tak znelo. Ja uz dlhsie beriem pro tour ako divadielko. Staci si vsimat co je vsetko za tym, kto taha za ake nitky, kto do toho nalieva peniaze, kolko do toho vrazaju amateri a preco, atd. Cize z mojho pohladu je mozne vsetko, aj tie najradikalnejsie zdovodnenia aktualnej situacie.
Samozrejme sa trapia, oproti nim sa neporovnavam a nemyslim si, ze je to lahke.
Keď sa chcem kochať telami tak ma ani náhodou nenapadne si pustiť prenos z TdF
V tom prípade by si skôr založiť vlákno o konšpiračných teóriách
Radšej nebudeme rozvíjať túto tému dalej...venujme sa etape.
Urcite
Podobne ako vo futbale, aj v cyklistike sa da dobre zafilmovat. Casom to lahko vyzera ako divadlo s dohodnutymi vysledkami, preliate peniazmi a drogami.
Napr. Contador. Minuly rok na TdF zlomena noha a o par tyzdnov vyhrava Vueltu. V case, ked sa okolo cyklistov nachadza mnozstvo kamier, tak tento pad bol celkom zahadny (nahodou po odstupeni Frooma).
Alebo vyklbene rameno, nemoze si navliect ani dres. No vzapati nestraca ani sekundu a vyhrava cele Giro. Staci trochu prifilmovat co i len najmensi pad a zaskocit superov.
A aby to nebol len Contador, tak podobne aj Nairo a jeho choroba na Gire pred rokom (zapal pluc?). Zazracne sa vyliecil a prave v etape s najhorsimi podmienkami (zima, sneh, mrznuci cyklisti) porazil kazdeho koho mohol.
andrej neprovokuj... http://1.bp.blogspot.com/-aODnZgQSntI/VQ60Fol5UbI/AAAAAAAAUT4/2p5uRK5dZnE/s1600/highlights%2Bsumo%2Bwrestlers.jpg
Lol ak si niekto berie ako vzor profi cyklistov