nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Landa je iný pokerface. Ten chlap ani nezmurka...
tak on, aj tím sú spokojný s pódiom, pre nich je to zatiaľ top výsledok, tak sa aspoň vyjadrili, že nebudú zbytočne útočiť a riskovať stratu toho pódia... a uran je docela fajn časovkár, dokonca spravili nejakú štatistiku posledných 10 časoviek čo šli s froomom a má lepšie skóre, tušim 6:4
skôr som čakal viac od francúzov, lebo bardet sa na časovku moc spoliehať nemôže...
ale ak by mala ostať nastolená lajna tejto tdf, tak je pravdepodobné že ešte niekto z favoritov na tej časovke lahne, vraj je dosť technická.
Co by som teraz dal za "nadopovanych" Lance-ov a Marco-v, vtedy sa utocilo a pretekalo sa smerom dopredu. Teraz nasadi Sky tempo a jedine co sa deje sa "odpadava" smerom dozadu
Keby nemal Barguil takú stratu na GC tak ho do úniku určite nepustia.
Rovnako to robim aj ja. A s tym driemanim to mam uuuplne ze rovnako
a ani koniec
Proste dokonale zvládnutá tímová taktika SKY nedávala veľa šancí. Navyše TdF bola ochudobnená o jazdcov z iných tímov, ktorí mohli miešať GC (Porte - BMC, Valverde - Movis). Nairo tento rok nesplnil očakávania a tak sa Movis moc nezapájali do bojov. Taktiež BMC stratilo svojho čierneho koňa.