Je to velka skoda. Nemal som vzdy moznost pocuvat jeho komentar, ale ked sa tato moznost naskytla, velmi rad a pozorne som pocuval. Aj ked mi dost z jeho perl uniklo viem, ze to bola osobnost. Uz len preto, ze tomu venoval svoj zivot.
Tak ma napadlo, ci cesky Eurosport nepripravi nejaky special..?
Dantes, vsimni si vek p. Bakalara, ludia tiez aj robia chyby.
Áno v tomto ohlade,je to niečo neuveritelné,ten vek je úctyhodný,to je jasný dokaz že cyklistika bola jeho životným krédom.Trochu ma mrzí že mi ušlo o čom tu píšete,teda o športových novinách na markíze,idem to pohladať v archíve..
Každý máme nejaký hlas,možno Merčiak ho nemá ktovieako lahodný pre ucho,ale svojimi vedomosťami je to profík,a som sa dobre zasmial keď kolega napísal že hystericky vykrikuje-koho by už bavil komentátor ktorý celý zápas odkomentuje monotonnym hlasom?Ak niekto chce vedieť čo je to hystéria,nech si pozrie prenos z nejakého zápasu Južnej Amerike Alebo mi niekto je schopný napísať niekoho lepšieho?Ak áno uznám svoj omyl,ale napísať že to je najhoršie čo v STV je(aj keď podla mňa konkurenciu prevyšuje o 3 triedy)to pre mňa nie je žiadny argument...
Hlavne v posledných 2-3 rokoch mal viacero faux-pass,velmi často zbytočne dopredu predvídal,a potom keď to dopadlo úplne opačne,snažil sa to nejak humorne zahovoriť.Naopak čo sa mi páčilo,keď rozprával o cykl.komponentoch,čo ktorý cyklista používa atď.
No a čo? Spomeň si na svoje slová, keď budeš mať 70 rokov, ak si ešte spomenieš. Alebo si skús predstaviť, čo by si rozprával dve-tri hodiny pri údržbovej etape, keď sa nič, okrem cieľového špurtu, nedeje...
Mal svoje chyby, zostarel, čím ďalej tým častejšie a viac sa zamotával a strácal prehľad, skoro každý prenos opakoval to isté... Počas Gira som ho už mal plné zuby, Tour som si odpozeral na STV, lebo to bolo niečo nové.
A je hodný obdivu. Určite už dlhšiu dobu vedel čo ho čaká a neminie a napriek tomu si skoro každý deň sadol do štúdia pred mikrofón ako zdravý človek. Neuveriteľné.
Pán Bakalář to už má za sebou a keď si na neho spomeniem, tak nie na tohtoročného, ale toho pred 10-12 rokmi, keď bol mladší a zdravý. Pravdepodobne si na neho spomeniem pri každom cyklistickom TV prenose a budem porovnávať jeho nasledovníkov s ním. Budú musieť na sebe hodne pracovať...
Bol som odcestovany, dozvedel som sa to az vcera, uprimnu sustrast rodine a vsetkym, ktori ho poznali. Myslim, ze to bol skvely komentator, hoci mal vela kritikov. Bola to "stara skola" a aj jeho vek v ktorom este komentoval treba brat s rezervou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak ma napadlo, ci cesky Eurosport nepripravi nejaky special..?
Dantes, vsimni si vek p. Bakalara, ludia tiez aj robia chyby.
Áno v tomto ohlade,je to niečo neuveritelné,ten vek je úctyhodný,to je jasný dokaz že cyklistika bola jeho životným krédom.Trochu ma mrzí že mi ušlo o čom tu píšete,teda o športových novinách na markíze,idem to pohladať v archíve..
Každý máme nejaký hlas,možno Merčiak ho nemá ktovieako lahodný pre ucho,ale svojimi vedomosťami je to profík,a som sa dobre zasmial keď kolega napísal že hystericky vykrikuje-koho by už bavil komentátor ktorý celý zápas odkomentuje monotonnym hlasom?Ak niekto chce vedieť čo je to hystéria,nech si pozrie prenos z nejakého zápasu Južnej Amerike
No a čo? Spomeň si na svoje slová, keď budeš mať 70 rokov, ak si ešte spomenieš. Alebo si skús predstaviť, čo by si rozprával dve-tri hodiny pri údržbovej etape, keď sa nič, okrem cieľového špurtu, nedeje...
Mal svoje chyby, zostarel, čím ďalej tým častejšie a viac sa zamotával a strácal prehľad, skoro každý prenos opakoval to isté... Počas Gira som ho už mal plné zuby, Tour som si odpozeral na STV, lebo to bolo niečo nové.
A je hodný obdivu. Určite už dlhšiu dobu vedel čo ho čaká a neminie a napriek tomu si skoro každý deň sadol do štúdia pred mikrofón ako zdravý človek. Neuveriteľné.
Pán Bakalář to už má za sebou a keď si na neho spomeniem, tak nie na tohtoročného, ale toho pred 10-12 rokmi, keď bol mladší a zdravý. Pravdepodobne si na neho spomeniem pri každom cyklistickom TV prenose a budem porovnávať jeho nasledovníkov s ním. Budú musieť na sebe hodne pracovať...
...tak dnes posledné zbohom...