Kategórie
Bike-tech
Novinka -14% Rock Machine Whizz FS II 90 AXS 29/27.5 bicykel, matte deep ocean blue
4 399 €
-14%
MOC 5 699 €
Výpredaj savings GHOST Riot Trail Essential 29 bicykel, black/black
2 149 €
savings
MOC 3 299 €
Výpredaj -10% Marin Rift Zone Carbon 2 29 bicykel, modrá/karbón
3 599 €
-10%
MOC 4 449 €
Výpredaj -12% Cannondale Scalpel Carbon SE 2 29 bicykel, fluo žltá
3 549 €
-12%
MOC 5 099 €
Akcia -23% Rock Machine Blizzard 90-297 RZ bicykel, strieborná/čierna/zelená
od 2 949 €
-23%
MOC 4 299 €
Akcia -23% Superior XF 999 TR 29 bicykel, matte black/olive metallic
od 3 549 €
-23%
MOC 5 299 €
zavolam im, ked budem mat chvilku volna ...
takze sa antidumpingove clo mina ucinku
zahŕňa to ručenie za colný dlh po nejakú dobu ... t.j. dalsia komplikácia, ale keďže rám ma stál 279€ aj s dopravou a s týmto antidumpingom má zaplatiť ďalších 243 € zdá sa mi, že pôjdem do toho prepustenia do režimu konečné použitie....
len pre info zoznam nomenklatur (zvyraznena 8714911029) :
Pairs Resin Bicycle Brake Pads for Shimano B01S Deore (BR M465 475 515 525)/ Auriga Comp/Tektro Drako/Aquila/TRP Spyre/Hylex
//uz vidim... 4 pary... Jo... Ale na brzdovych platnickach by som nesetril ani nahodou.
Samozrejme doplnim ze to ide do biku ktory mam ako sekundarny, ked mam hlavny v praci alebo treba ist "na postu" atp.
Zasa nebudem riskovat ze niekde v rychlosti 60kmh sa v tom cinskom pade nieco odlepi alebo sa zadrie a ja skoncim v mure.
ja som vždy vravel že carbon z číny nikdy
Ram, vidlica, riadidla, predstavec, sedlovka a rafiky z karbonu su veci, kde sa oplati kupovat overene znacky. Mozu byt aj cinske, ale overene.
Keď ju chytíš do ruky, tak nebudeš mať žiadne pochybnosti ohľadom bezpečnosti. Čínsky karbón nie je robený prioritne na váhu.
Takisto kamarát na cesťáku karbón rajdy s predstavcom vcelku - a pohoda.
A kecy "však ešte uvidíš" si nechajte...
Foristi pozor. Vsetko, co si kupite z Ciny od hocijakeho predajcu, dajte chytit do ruky a pojazdit maranovi, potom uz to bude bezpecne.
A ak sme neboli sami, tak ostatní sú R.I.P alebo majú porozbíjané papule a polámané paprče - preto nič nepíšu. Veď to tam všetko vyrábajú islamskí fanatici.
Nedávno sa tu ohľadom rámu riešila colnica a nie kvalita, týždeň sa zišiel s týždňom a už sa mláti po koľajnici a sirény revú.
Písal som len svoje skúsenosti ako odpoveď na otázku.
Howg!!!