aliexpress je niečo ako velkoobchod.. dajú sa tam nájsť dobré ceny ale občas to závisí od kusov.. aby si tých intensov nemusel kúpiť 1000 aby si mal takú cenu
no sranda v tom linku hore...
Jedny hodinky "V skutku vyzerajú perfektne až na to že mi prišli iné ako som si objednal ", druhe "Majú malý sekundový ciferník, dátum, ostatné funkcie sú žiaľ nefunkčné, čo je škoda, ale čo by som chcel za tie peniaze, možno som to len nevedel nastaviť."
To je uz ozaj zufalstvo, objednat si "luxusne" veci za maly peniaz, sice nefunkcne, ale co by clovek chcel za tie peniaze
Ak bude niekto objednavat bike, dajte vediet... Len aby to nedopadlo, ze "sice prisiel so zlomenym ramom, ale ja aj tak nejazdim tazky teren"...
Sice som nebral bikerske veci, ale saty pre frajerku. Normalne mi poslali miesto velkostii S obrovske XLko, take velke ze to je dobre na mna, a to mam 2x viac kg ako frajerka. O tyzden maju prist kratasy tak to som zvedavy. Dufam ze mi to vyreklamuju
Na 99,9% nie (citaj podmienky daneho predajcu). Ak nechces vracat kvoli zle zvolenej velkosti, ale mas rozumny dovod, tak skus mu napisat, ze nie si spokojny s tovarom, mozno navrhne nejaky refund.
ali a dhgate su "nebezpecne" tym ze tam nefunguje ebay ochrana spotrebitela. ak sa k tvojej reklamacii postavi predavajuci tak ze ti neodpovie alebo zavrie kram k peniazom sa nedostanes, kdezto keby kupujes cez ebay a platis paypalom si chraneny. takze na toto pozor.
neviem ak to bude podobny shop ako alibaba tak dakujem neprosim.. v alibabe som chcel kupovat nejake panty na notas tak mi cinanka poslala fakturu ze to musim uhradit prevodom z uctu na ucet. na moju otazky ci nemaju paypal odpovedala ze iba prevodom na ucet ktory bol podotykam vo western union alebo nieco take.. a kolega zase objednaval z aliexpresu v januari klavesnicu do notebooku.. a jaksi mu tiez nic dodnes neprislo.. takze neviem u mna doveru nemaju hoci vidim na youtube ze nejakym rusom tie speedcrosi prisli.. moja otazka znie ked su taky lacny preco niesu aj na ebay.. asi za tym nieco bude alebo som len nedovercivy..
ja som si tam objednával cez víkend takže môžem čakať na balík rozdelil som to na dve objednávky nakolko treba dávať pozor na DPH a nechce sa mi behať po colnici
to ti možno nepomože, lebo číňania aj na dx.com ak zistia dva balíky na rovnakú adresu tak ich kludne zjednotia.. preto objednávam druhý až po odoslaní prvého
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zabudni radsej na to
Jedny hodinky "V skutku vyzerajú perfektne až na to že mi prišli iné ako som si objednal ", druhe "Majú malý sekundový ciferník, dátum, ostatné funkcie sú žiaľ nefunkčné, čo je škoda, ale čo by som chcel za tie peniaze, možno som to len nevedel nastaviť."
To je uz ozaj zufalstvo, objednat si "luxusne" veci za maly peniaz, sice nefunkcne, ale co by clovek chcel za tie peniaze
Ak bude niekto objednavat bike, dajte vediet... Len aby to nedopadlo, ze "sice prisiel so zlomenym ramom, ale ja aj tak nejazdim tazky teren"...