poslednu dobu to tam nejako ***** aj ja už čakám na baliček 15 dni

U zboží co bylo skladem?
Jinak CRC a wiggle jsou dva nejdebilnější obchody, co znám

A to z jediného důvodu, protože tam utratím hrozně peněz

Ceny perfektní, výběr zboží (zvlášť na CRC, na wiggle už tolik ne) obrovský, poštovné nad 100 liber zdarma.
Dodací lhůty velmi dobré. Mě právě i teď poslední objednávky (když bylo zboží skladem) dorazily do 6 pracovních dnů. Z wiggle to chodí ještě rychleji (tam většinou za 3 dny doma).
Jediná věc, kterou jsem nepochopil je, proč když z CRC i wiggle používám Parcel force, tak z CRC mi to chodí přes GLS dopravní službu a z wiggle přes Českou poštu. Jediné, co by to mohlo způsobovat je to, že wiggle používá jiný typ balíku.
Bohužel z CRC už to nejde posílat přes Royal mail s poštovným zdarma, jako šlo ještě před nějakou dobou. To pro mě bylo lepší. Takže při stejné ceně a pokud to mají na wiggle, tak beru vždy tam. Na CRC, když na wiggle nemají nebo je to tam výrazně dražší.
A když jsem nakousnul wiggle, tak tam mají jednu super vychytávku a to za 4 libry příplatek mají službu priority dispatch ve které mimo jiné je schovaná ta věc, že vše posílají z větší objednávky okamžitě jak to dostanou na sklad. Měl jsem takhle jednu větší objednávku asi na 7 věcí, z toho 4 nebyly skladem a měly různou dobu dodání a poctivě to poslaly na 5x (to skladem okamžitě a zbytek, jak to chodilo na sklad) a u všeho pořád poštovné zdarma.
Takže se pak větší objednávka nezasekne na tom, že jedna věc není na skladě a čeká se na ní déle.
Tohle bohužel CRC nemá a tam jsem takhle 3 měsíce čekal na jednu objednávku a potřeboval přitom některé věci z toho rychleji, to bylo debilní (ale rozdělit na dvě jsem to nemohl, pokud jsem chtěl poštovné zdarma). Ale moje chyba, že jsem se předem nezeptal na dostupnost té jedné věci, co neměli.
A ještě jedna věc k CRC. I jsem jim vracel nějaké zboží nepoužité zpět a zcela žádný problém s vracením peněz nebo jiné komplikace.