Objednavali ste uz niekedy z tohto internet. obchodu? Chcel by som vediet ake su dodacie lehoty, cena, spolahlivost dodavky apod. Nietkore veci tam maju dost vyhodne...
PAYPAL ti chrani udaje o tvojej karte, ktora je u nich zaregistrovana a robi prostrednika medzi tvojou bankou a predajcom
...hmmm...ale ked mam adekvatne mnozstvo prostriedkov na paypal ucte tak moj bankovy ucet a teda aj karta by mi logicky mali byt zbytocne. Pladba by sa tak realizovala priamo medzi mojim paypal uctom a paypal uctom CRC, co sa mi zda byt najjednoduchsie a najrychlejsie riesenie bez nutnosti tretich osob.
Na paypal ucte nemusis mat ziadne peniaze. Paypal len ma udaje o tvojej karte a strhne ti peniaze z uctu (z karty), ked urobis nakup na webe cez paypal.
Moja prvá objednávka od nich, celkovo za cca 127 gbp.
11.6. mi stiahli 150eur, pohoda. Zároveň ale medzi objednávkou a zprocesovaním vypredali tie gumy, čo som objednával (ostatné veci boli na sklade), a tak mi dnes vrátili prachy naspäť, 146eur. Takže 4eur v prdeli a nič na ceste.
Mám nadávať, alebo som si niečo poriadne neprečítal...?
Ten rozdiel je mi jasný, to je rozdiel v kurze. Ja nechápem, prečo si stiahnú prachy a potom ich vracajú.
Z wigglu som zvyknutý, že keď časť objednávky nemajú, tak to pošlú zvlášť a ani neriešia poštovné...
Títo si vypýtajú 20euro za poštovné a ... škoda reči.
Zachytil si lepší vývoj kurzu...
Takže to asi naozaj je tak, že posielajú len celú objednávku. Tak som im napísal, že ďakujem pekne, ale že vo wiggli sa mi páči viac a nech si tie veci nechajú...
tak z chainu si chcem zobrat aj dake oblecko, ale neviem ako to je s velkostami? viete poradit, hladal som aj ci tam nemaju nejaku tabulku na velkosti, lebo fakt neviem ci L alebo XL no a zoberiem 3-4 kusky a potom to bude vsetko nanic tak ma klepne
tak z chainu si chcem zobrat aj dake oblecko, ale neviem ako to je s velkostami? viete poradit, hladal som aj ci tam nemaju nejaku tabulku na velkosti, lebo fakt neviem ci L alebo XL no a zoberiem 3-4 kusky a potom to bude vsetko nanic tak ma klepne
nejake rady, skusenosti a pod. uvitam
Ď
Zober z každého druhu po 2 veľkosti a potom môžeš zlé predať v bazári
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...pri pladbe prostrednictvom PayPalu teda nepotrebujem ziadanu kartu?
PAYPAL ti chrani udaje o tvojej karte, ktora je u nich zaregistrovana a robi prostrednika medzi tvojou bankou a predajcom
...hmmm...ale ked mam adekvatne mnozstvo prostriedkov na paypal ucte tak moj bankovy ucet a teda aj karta by mi logicky mali byt zbytocne.
11.6. mi stiahli 150eur, pohoda. Zároveň ale medzi objednávkou a zprocesovaním vypredali tie gumy, čo som objednával (ostatné veci boli na sklade), a tak mi dnes vrátili prachy naspäť, 146eur. Takže 4eur v prdeli a nič na ceste.
Mám nadávať, alebo som si niečo poriadne neprečítal...?
Z wigglu som zvyknutý, že keď časť objednávky nemajú, tak to pošlú zvlášť a ani neriešia poštovné...
Títo si vypýtajú 20euro za poštovné a ... škoda reči.
Takže to asi naozaj je tak, že posielajú len celú objednávku. Tak som im napísal, že ďakujem pekne, ale že vo wiggli sa mi páči viac a nech si tie veci nechajú...
http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=31148
Nech žije kapitalizmus aj so šeckým jeho bordelom okolo.
Ď
Ď
tu je kazda rada tazka...
Ď
Zober z každého druhu po 2 veľkosti a potom môžeš zlé predať v bazári