Kategórie
Bike-techneviem ci viete, ale za tyzden sa otvara decathlon v Bratislave.
Dufam, ze to nebudete brat ako reklamu, ale mam od nich celkom dost veci na sportovanie, hlavne ich domace znacky a ceny na urovni ciny, kvalita na strednej europskej - spokojnost .
Zazraky sa sice nekonaju, ale vcera som tu v NL kupil MTB kratasy v akcii, lebo minulorocny model za 9.95eura - bezna cena 19,90 a podobne.
Len su schovani v Boroch, tak aby sa o nich aspon trosku vedelo.
Výpredaj -16% Alpinestars Denali 2 krátke nohavice pánske Grisaille Black/Coral Fluo
69,99 €
-16%
MOC 127 €
-13% Endura Hummvee Lite pánske šortky s vložkou Olive Green
od 54,99 €
-13%
MOC 97,90 €
Akcia -47% FORCE Blade MTB kraťasy s vložkou, čierna/fluo
od 31,99 €
-47%
MOC 69,99 €
Výpredaj -38% Troy Lee Designs Luxe Shell dámske kraťasy, tortoise cream
79,99 €
-38%
MOC 143 €
Výpredaj -40% Devold Outdoor Wool detský set termoprádla, Flood
57,99 €
-40%
MOC 107 €
Výpredaj -31% Viking Nino set detské termoprádlo, ružová/modrá
26,99 €
-31%
MOC 42,99 €
Výpredaj -11% Viking Shuter set termoprádla, bamboo grey melange
67,99 €
-11%
MOC 109 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer dámsky set, čierna
83,99 €
-18%
MOC 129 €
Akcia týždňa -20% Sensor Double Face Set Adventure detský set, lilla
35,99 €
-20%
MOC 44,99 €
Myslel som, ze to tu hras na logickeho cloveka.
Konecne sme sa dopracovali k tomu, ze ked tam nepredavaju profi stroje, tak je to diskont.
https://www.kvizy.eu/slovnik/slovo/diskont
diskont » , obchod so zníženými cenami
Nemozu predavat pinarello dogma f12 za 1800€, tak ho radsej nepredavaju.
Cestak na Ultegre Di2 za 3k nie je dost profi stroj?
https://www.decathlon.sk/cestny-bicykel-ultracf-ultegra-id_8545917.html
Chlape, logika uplne v perdeli.
Ten van rysel som si nevsimol. . Ze by tie drahe van ryseli pridali tento rok? Ja som klikol na horske bicykle, zoradit od najvyssej ceny, a vobec to nezoradilo. Musel som kliknut pokrocili a potom som zistil ze skuseni su v strede medzi zaciatocnikmi a pokrocilimi.
Maju neprehladne prehliadanie tovaru.
A horsky maju najdrahsi za 1869,99 je moc tazky, uzke plaste, uzke riadidla, maly zadny kotuc, neviem ake brdzy, aky prevodnik, karbon by bol lepsi, viac pohlcuje vibracie, pike debonair nechcem, chcem fox s 3 polohami, s moznostou ovladania z ramu, 10/50 je malo, prepakovanie a tlmic chcem zvislo, takto je kosik na flasu moc nizko a nevmesti sa tam asi dlha litrova flasa. 29" moc. vonkajsie vedenie laniek... Jedine co ma dobre je SRAM XO1 EAGLE a teleskopku.,
Ziadny vyber viac znaciek. Proste aby som nemusel uz nic po kupe doplnat, ci vymienat, plaste, riadidla, kazetu.
Testovaci jazdci testuju a inzinieri navrhuju, aby vedeli ako mozu s cenou dole, aby to bolo jazditelne v terene. Chcu podla mna zaujat cenou. Kazdy obchod ma iny marketing a chce nalakat na kupu inu skupinu zakaznikov.
ja som konkretne myslel šalter. vymenil som ho vtedy za SLX a vsetko OK
ak ide len o cyklistiku, tak lacny bik sa da kupit aj v mtbikeri alebo inych cykloobchodoch. Naviac tam mam na vyber z vela znaciek, roznej geometrie, rozne osadene, podla mojich potrieb.
Aj ked v poslednom case sledujem, ze sa zlepsuju v cestnych. Ked tam minule roky bol len cestny Triban a mtb Rockrider, Btwin, tak to bolo slabe.
Strasne neprehladne hladanie tam je. dam ceny od najvyssej a pokial na boku nezvolim nejaku kategoriu, tak mi to ukazuje najlepsie hodnotene.odporucene, najpredavanejsie, Doteraz som ani nevedel ze tam maju znacku van rysel.
Len sa treba vyznat, nedat sa zlakat kotucmi, ocelovymi nohami s 60mm pruzinou,, len preto ze ma ram nalakovany zelenou neonovou farbou. Kolega videl nejakeho cyklistiu na stanici, na atrape, ze co si tam zamyka tak drahy bicykel.
Este bude dlho trvat, kym si ludia zvyknu, ze mat na kolese brzdovy kotuc, neznamena, ze je to profi bik.
Pokial mam sram salter, nemal by byt shimano ostatne. Niekto niekde pisal ze to nerobi dobre, ale ze opacne to funguje. Ja radsej ked mam jednu sadu nakomplet presny model.
Od spoluziaka som kupil bik z roku 1992, trosku zrenovoval a otec si ho pochvaluje.
Treba kupovat radsej s dokladmi, alebo od znamych, co viete ze ho kupili, na nom dlho jazdievali a nie je kradnuty. (znamy nieje gambler)
Kolega kupil povodne 350€ za 100€ od kamarata. Ved ten za 200€ z deta.ma len rafkove brdzy. Potom su neustale nove bicykle a stare sa predavaju hlboko pod cenu, lebo je trh presyteny.
Na 5x jazdenie je 200€ moc a na pravidelne 100km vyjazdy je to slabe. Prehdzovacku a presmyk som menil este v roku 2000 sam ako samouk, bez niekoho pomoci.
Na to staci pozriet ako je to spolu zmontovane a zlozit to ako skladacku. Ale asi kazdy nema vlohy na skladacky. Trening, prda len na rychlosti.
A k mojmu odporu pridalo aj ze som prestudoval ten triban za 500, ktori viaceri nedoporucovali na 100km vyjazdy a ja som za skoro taky cenu kupil uz vhodny na 10 000km rocne, bez nejakej udrzby o 3kg lahsi. cestny triban tazsi ako bezny gravel alebo drahy cestny e-bik.
Uz mi tak niekto napisal, ze on ma 100kg, tak mu nevadi 15kg bik, ale ze ked nemam ani 50kg, tak to pocitim.
mam predchadzajuci model este s nizsimi sklami a som nadmieru spokojny, no tam boli 4 sklicka v baleni
Prosím ťa, tieto kolesá sú vrátane NX kazety aj plášťov?
A vpredu aj vzadu sú boost osi? 110mm a 148mm?
Díkes
https://www.decathlon.sk/kolesa-mtb-29-switch-ride12-id_8518612.html
A aké to má náboje?