Chcem sa spýtať tých, čo už objednávali z tohto shopu:
Mám čakať, kým bude tovar dostupný v "EU", alebo mám objednať z "HK", kde už je na sklade?
Cenovo to vychádza cca rovnako, len sa obávam, či mi zásielka z HongKongu príde ešte tento rok, respektíve či mi vôbec príde
Vďaka
V kazdom pripade platit cez paypal je rozumna vec, nakolko nedavas udaje o platobnej karte predajcovi.
Palo TT presne tohoto som sa bál aby mi potom niekedy len tak nemizli peniaze s účtu. Aj keď hry na ps3 a xbox360 nakupujem s anglicka už pár rokov a nikdy sa nič nestalo..
A karta radsej kreditka ako debetka, ale kreditku ti asi zadarmo nikto neda.
A karta radsej kreditka ako debetka, ale kreditku ti asi zadarmo nikto neda.
No joo ale to sú aj extra poplatky
Opatrnosť s nechcením nemá nič spoločné
2) Lacnu kreditku ma povedzme MBank. Aby bola zadarmo, treba nou zaplatit min. 50 E mesacne, co nemoze byt problem.
3) To ci je lepsie platit kreditkou alebo debetkou je diskutabilne. Zalezi, na tom, co clovek prave potrebuje.
4) Standardne nedavas cislo karty predajcovi, ani ked platis priamo kartou. Predajca by Ti mal len spristupnit platobny formular jeho banky, ktory je napojeny priamo na VISA alebo MC. Autorizacia prebehne priamo cez ich kanal a predajca dostane len potvrdene, ze platba prebehla korektne. Vola sa to 3D secure. Mnoho ludi akurat neregistruje, ze boli pocas platby presmerovany inam. Ak este existuje nejaky obchod, kde by sa zadavalo cislo priamo predajcovi, neodporucam pouzit. V kazdom pripade takych obchodov je minimum, urcite to nie je pripad velkych shopov ako je DX.
napr. aliexpress
DX tusim pri priamej platbe kartou ide nie cez stranku banky, ale cez stranku paypal, takze pre DX paypal ucet vlastne ani netreba.
http://www.conradshop.sk/conrad.php?name=Products&pid=646304
a pri hladani vyrazu lr44 sa v ponuke medzi baterkami zobrazilo aj toto
http://dx.com/p/mini-1-6-lcd-digital-thermometer-hygrometer-white-black-1-x-lr44-221870
Je to fajn teplomer/vlhkomer, lebo si pamata aj min/max hodnoty teploty aj vlhkosti.
E-mailom som im poslal fakturu, z nej mi vyratali colny dlh. Ten som zaplatil spolu s dobierkou pri prevzati zasielky.
To posledne NULL?