aj ja mam dobre skusenosti...
Raz sa mi dokonca stalo, ze som nieco od nich bral a plus este ponozky, aby som presiahol hranicu a nemusel platit postovne... Stalo sa, ze nakoniec tu vec nemali na sklade, tak poslali najskor ponozky (free z UK ) a potom o tyzden tu druhu vec tiez free. (tusim prilba to bola, al. tachac?).
Poznam niekolko ludi, co odtial brali veci a este sa nik nestazoval.
Nazdar, chcel by som sa podelit o svoju skusenost s tymto obchodom. Objednal som si u nich kratasi, fox altitude 2011. Platil som 6.maja a este vzdy ich nemam. Prvy krat mi ich poslali 8.maja a do 10. juna nic. Tak po nasledujucej emailovej komunikacii mi ich preposlali znovu bez problemov, dokonca model 2012 za rovnaku cenu. Preslo 13 dni a kratase nikde Posielali ich royal mailom standard bez sluzby track and trace. To mi prislo divne, tak som kontaktoval royal mail. Tam mi skutocne potvrdili, ze pri "standard" posielani nemaju tuto sluzbu. Tak som zvedavy co z toho bude. Tolko moja skusenost. Mozno je v tom obchod nevinne a problem je inde. Pri mailovej komunikacii jednaju celkom seriozne. Skuste poradit, co by som mohol v takej situacii robit.
Tazko. Mne meskal balik a ked som im pisal, tak bez podacieho cisla to vraj nedokazu zistit. Nastastie balik prisiel a nemusel som to dalej riesit. V kazdom pripade musi reklamaciu ziadat odosielatel.
Royal Mail zásielky doručuje klasicky slovenská pošta. GLS doručuje iba balíky posielané cez parcelforce. Skús zabehnúť na poštu či tam nie je zásielka. Ale nech hľadajú medzi obyčajnými zásielkami nie medzi doporučenou poštou.
Royal Mail zásielky doručuje klasicky slovenská pošta. GLS doručuje iba balíky posielané cez parcelforce. Skús zabehnúť na poštu či tam nie je zásielka. Ale nech hľadajú medzi obyčajnými zásielkami nie medzi doporučenou poštou.
Isto? A potvrdzuju to baliky z GB poslane cez Royal Mail, s ktorymi docupital kurier GLS.
Však píšem, že rozmerné balíky nad 2kg posiela Royal Mail službou Parcelforce a tie doručuje GLS. Jemu tie cyklogate posielali určite cez Royal Mail Small Packets takže tie doručuje klasicky pošta. Môžeš mi veriť takto mi už prišlo nespočet zásielok.
Akou službou to bolo odoslané? Mal si číslo zásielky dopredu?
Ak sa medzičasom niečo zmenilo tak sa ospravedlňujem. Mne všetky veci z ebay vždy skončili v schránke.
Listy z UK doručuje tiež GLS?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Raz sa mi dokonca stalo, ze som nieco od nich bral a plus este ponozky, aby som presiahol hranicu a nemusel platit postovne... Stalo sa, ze nakoniec tu vec nemali na sklade, tak poslali najskor ponozky (free z UK
Poznam niekolko ludi, co odtial brali veci a este sa nik nestazoval.
Isto?
Ak sa medzičasom niečo zmenilo tak sa ospravedlňujem. Mne všetky veci z ebay vždy skončili v schránke.
Listy z UK doručuje tiež GLS?