Kedže som až mesiac robila v Lidli, viem ako to tam funguje - bol to najhorší mesiac v mojom živote. Cirdeman škoda že si ďaleko, mám tam kamarátky, keď niečo chcem, deň predtým zavolám a oni mi to odložia, aj ten stojan som tak zohnala.
Väčšinou tam príde len jedna, max tri veci, niečo si odložia predavačky a vyloží sa ak je šťastie max jeden kus, žiaľ, musíš tam byť prvý a ak budeš mať šťastie, možno možno sa ti ujde
Tesak Nie všade to tak funguje. Mám tiež kamošku v predajni, ale ani náhodou nemôžu odkladať tovar známym. Majú tam teror. Riskovali by postih.
Asi je to závislé od konkrétneho šéfa tej ktorej predajne.
Tak neviem, ja som ešte takýto problém s niečim čo som veľmi chcel nemal v týchto obchodoch, ale možno je to podľa toho v akom meste sa ten daní obchod nachádza... Veľké mesto, veľa ľudí...malé mesto, menej ľudí a tovar v oboch obchodoch rovnako...myslím množstvo Takže malé mestá-ujde sa každému kto potrebuje, ale stojan montážny na bicykel nepotrebuje každý Ale budem sa tam ponáhlať aby som jeden schmatol
Hlavne pri tomto druhu tovaru on nemusis bojovat s dochodcami s francuzskymi palicami. Bojujes s mocnymi rychlymi cyklistami. A teraz si vyber co je horsie.
pozrite si diskusiu v tejto teme, ked boli stojany v lidli. niekolko stran vyplakavania, ze sa niekomu neusiel a ci nema niekto na predaj. zaujem o ne stale je a velky. a neberte to tak, ze chcem byt mudry, ale sledujem tuto temu uz dost dlho. stojan a nabijacky na autobaterie su tu asi najviac spominane.
chmeliak nie, tovar sa chystá večer pred akciou ale na predajňu musí ísť až v daný deň.
Min. rok k nám prišli len tri stojany, napr. obliečky vo farbe čo som chcela žiadna, takže nieje pravda, že do každého mesta ide rovnaký počet.
Odkladať si predavačky sami pre seba môžu, musia to ale zaplatiť v daný deň, nesmie sa to tam držať dlhšie.
No proste celý Lidl je strašné niečo, gestapo
Autonabíjačku som stihol a mali ich tam plno ešte...a to je už nejaký ten rok, dva aj viac dozadu, ešte tie prvé bez LCD...teraz nedávno dva týždne dozadu mali zasa na ne akciu, ale už na tie vynovené s LCD a zasa ich tam mali dosť toho...dokonca aj o deň, dva keď som tam bol len tak, ešte stále mali pár kúskov vyložených...neviem ako inde, ale tu na nabíjačky nie je asi taký zhon Som veľmi zvedavý na tie CYKLO-doplnky ako na tom budú s množstvom tovaru Ale o tom "gestapáckom" režime ktorý tu martinapb spomína som už od viacerých počul čo tam robili, že to tam tak nejak funguje, nie ako v Tesco...ale zas v Tescu sú CYKLO-doplnky mizerné
netvrdil som, ze o nabijacku bol taky velky zaujem, ale ze tu bola najviac spominana spolu so stojanom. tiez som ju zohnal bez problemov. akurat sa tu dost preberala fachmanmi od elektriky ci to za nieco stoji a ci to hned neskape. na stojan si treba naozaj privstat. hovorim z vlastnej skusenosti.
Ok, chlapi, keď bude ten stojan, tak si poriadne privstanem Len ak zabudnem bude horšie...ale budem sa snažiť nezabudnúť To je fasa vec na bicykel...a za ten peniaz je to paráda, v e-obchodoch som pozeral, drahé ako hovado
ja som to minulý rok zobral úplne pianko, nejak som nutne ten stojan nepotreboval, ale mal som zrovna cestu do mesta (NMnV) tak som sa tam len tak šiel pozrieť, pri vchode som míňal jedného so stojanom, tak som si hovoril, že už idem asi neskoro (bolo aj po 10) ale ešte tam tušim dva alebo tri kusy boli... za tie peniaze je to dobrý pomocník, i keď zopár múch má, používam ho najme na umývanie bicykla
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nemalo to byt akciovy, resp. akciovej ponuky?
Cirdeman škoda že si ďaleko, mám tam kamarátky, keď niečo chcem, deň predtým zavolám a oni mi to odložia, aj ten stojan som tak zohnala.
Väčšinou tam príde len jedna, max tri veci, niečo si odložia predavačky a vyloží sa ak je šťastie max jeden kus, žiaľ, musíš tam byť prvý a ak budeš mať šťastie, možno možno sa ti ujde
Asi je to závislé od konkrétneho šéfa tej ktorej predajne.
Min. rok k nám prišli len tri stojany, napr. obliečky vo farbe čo som chcela žiadna, takže nieje pravda, že do každého mesta ide rovnaký počet.
Odkladať si predavačky sami pre seba môžu, musia to ale zaplatiť v daný deň, nesmie sa to tam držať dlhšie.
No proste celý Lidl je strašné niečo, gestapo