Mne sa podarilo kratasy, posledny kus zltosiveho funkčného trička, ale obuv vel. 44 už 7:15 nemali, videl som nejakého dedka že bral 3 kusy minútu predo mnou. Stojanov u nás bolo asi 6, nebrali ich veľmi.
Stojan kupeny mali asi 10 kusov, ale zas nie vsetko mali co bolo aj v letaku...podla mna im nie vsetko prislo co malo, ale co som najviac chcel, tak mam, nebol po nom az taky dopyt ako som cakal.
no je to pravda ja som cakal na Betliarskej. Tiez asi 15 ludi cakalo, samozrejme ja najmladsi Otvorili dvere a uz to islo hlava nehlava, predavacky uskakovali Stojany su asi 20 kusov ked som odchdzal tak komu by chybalo chodte tam.
ja som bol rano v BA-krasnanoch boli tam stojany posledne 2 ks, tak som jeden zobral pre niekoho tu na fore,ked je to tak ziadane,dam ho za tu nakupnu cenu +2-3€ za cestu co som absolvoval, keby mal niekto zaujem
Mi to trošku pripomina vtip z doby minulej.
Na apilóne pred zelovocom bolo napísané: Máme kyslú kapustu.
Vtipný občan dopísal: Ťažká rana západným imperialistom.
inak mate uz niekto tie volne kratasy? ako vyzeraju? svy a podobne....aj ked to je jedno, tie co som kedysi kupil tiez vyzerali na pohlad ok, no za par tyzdnov z nich boli uz len trhance.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak v Brezne mali ráno okolo 20 stojanov, a nevyzeralo že by sa hneď chceli vypredať.
Na apilóne pred zelovocom bolo napísané: Máme kyslú kapustu.
Vtipný občan dopísal: Ťažká rana západným imperialistom.
aj ja si myslim. je to len dalsia raroha. na servis staci aj tento, co sa da kupit v kazdom eshope
----
inak mate uz niekto tie volne kratasy? ako vyzeraju? svy a podobne....aj ked to je jedno, tie co som kedysi kupil tiez vyzerali na pohlad ok, no za par tyzdnov z nich boli uz len trhance.
Mate niekto kapsicku s naradim? Co vsetko je na multikluci?
na servis pohonu staci preklopit bajk na sedlo a rajdy.