tomas1870 Rozmýšľam, že by som kúpil. Už pár rokov doťahujem všetko pocitovo, tiež na vlastné riziko. Takže asi lepšie s lacným momentovým kľúčom, než bez neho.
Povedzme, že by tam aj bola odchýlka v niekoľkých percentách. Tak Namiesto 20Nm by som dotiahol trochu viac alebo menej....keď doťahujem rukou, tak to väčšinou doťahujem až príliš podľa mňa.
Na aute si už roky mením kolesá jarné/zimné doma na dvore, ale bez momentového kľúča s klasickým kľúčom....až pri poslednej výmene s momentovým kľúčom som zistil, že všetky 4 kolesá boli namiesto predpisových 120Nm dotiahnuté na vyše 140Nm.
Povedzme, že by tam aj bola odchýlka v niekoľkých percentách. Tak Namiesto 20Nm by som dotiahol trochu viac alebo menej....keď doťahujem rukou, tak to väčšinou doťahujem až príliš podľa mňa.
Na aute si už roky mením kolesá jarné/zimné doma na dvore, ale bez momentového kľúča s klasickým kľúčom....až pri poslednej výmene s momentovým kľúčom som zistil, že všetky 4 kolesá boli namiesto predpisových 120Nm dotiahnuté na vyše 140Nm.
Da sa nejako rozumne objednat z ceskeho lidl shopu? Chcem si to dat dorucit do zasielkovne pri hranice, len pri objednavke je nutne zadat CZ telefonne cislo.
tak daj len +420 a nejake vymyslene, ale aby nebolo realne kludne aj vsetko nuly, ak to vezme. upozornenie ti pride na mail aj do appky, takze mob nie je nutny aby fungoval
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.lidl.sk/p/crivit-momentovy-kluc-na-bicykel/p100360737
za tú cenu, nákup na vlastné riziko..
Ale ten Crivit vobec nevyzera zle za tie peniaze. Ktovie, ci ma aj certifikat o kalibracii, aby aspon zo zaciatku bol presny.
https://www.lidl.sk/p/montazny-stojan/p389176
https://www.lidl.sk/p/stojan-na-noty-gitaru-keyboard/p100356050
ahoj. v IL nemaju. ani brusku ani prislusenstvo. dnes som tam bol. ale... maju legendu fora - montazny stojan za 23.
kaufland ma podobnu v ponuke aj s prislusenstvom.
Legendu fora za 23€ som kupil nedavno
Lis? Aký lis? Kde sa o ňom hovorilo?