Davam do povedomia pozitívnu recenziu na výrobok z Lidl Olejové čerpadlo 12 V UOP 12 C1 . Menený olej na mojich záhradných strojoch s motormi Briggs & Stratton a B&S Vanguard 5.0 . Funguje výborne !
S tou obojstrannostou je to take 'zvlastne', v navode je minimálne 2x napisane, ze nie je urceny na uťahovanie lavych zavitov.
Potom ale prepinac smeru nedava ziaden zmysel.
PS: k momentaku dostanes aj protokol z kalibrácie, na mojom sú tolerancie 0.12-1%
Veru mas pravdu Marli, nasiel som to tam tiez a tiez ze sa nema pouzivat na povolovanie zavitov (to uz by potom vobec prepinac zmysel nedaval). Otazne je ci to ma nejaky vplyv na funkcnost alebo je to len ass-cover vyrobcu. V kazdom pripade mi moment funguje v oboch smeroch na rozdiel od predchadzajuceho momentoveho kluca ktory ma tiez prepinac smeru, ale moment funguje len v jednom (pravom) smere.
Cez ten prevod to zvládne asi každá. Každopádne to vyzerá na celkom dobrú vŕtačku - 3 prevody, 80 Nm... zaujímavé, že je na 12V a nie 20V. Najsilnejšia 20V má "len" 64 Nm.
Mam 4.5r stary PWD30 A1 kupovany v zlave za 60€, prezil komplet rekunstrukciu jedneho bytu a stavbu jedneho domu. Nasaval rezacky a vrtacky dlazdic, tehloveho obkladu, brusenie betonu bubnovym kotucom (masaker bordel), vrtanie panelu, tehly, hloblovacka, cirkular, tepovanie, aj nejaky popol z krbu popapkal. Uz dva roky sa mu chystam vymenit filter, ale vzdy ho nakoniec len vycistim a fici dalej. Dost som ho potrapil aj bez vreciek, lebo prilozene papierove sa furt trhali a srali ma, neskor som kupil sadu tkaninovych Karcher, tie su super.
Velmi ocenujem (a odporucam dalej), ze ma tu zasuvku na spotrebic, ktora ho vie spinat aj s dobehom. Vykon netusim aky ma, ale plne to stacilo na vsetky spominane prasaciny.
A filter pasuje nejaky standardny Karcher? A ktore vrecka Karcher pasuju? Vies dat odkazy? Lebo aktualne je PWD30 C1 za nejakych 53 € po uplatneni kuponov, co je skoro zadarmo, ale ak sa neda zohnat filter a vrecka, tak nic.
he he, ja roky pouzivam Karcher WD 4, ale ako som sa nechal pocut, vacsiu p*čovinu som v ruke nedrzal. Jeho jedina vyhoda je ten saci vykon, ktoremu konkuruju len politici, inak nic. Prevrati sa hocikedy aj o vlastny kabel, kabel je presne tak kratky, ze z izby do izby uz neprejdes, hluk doma dobre érbas vzlietajuci za tornada. Plastova tyc aj s rurou posobia nie ze lacno, ale vyslovene ako odpadny bocny produkt nejakej malej tovarnicke na plastove hracky v severnom Kongu. Co je dobre je filter a pri aj opakovanom pouzivani textilneho vrecka nejde nic naspat do vzduchu. Cize Jezus vzbudil si moj zájem
Ja mam Karcher WD 5.400. Pocity podobne ako si opisal - plastove trubky, stabilita slaba, ziadna regulacia vykonu, chyba oklep filtra, chyba zastrcka na pripojenie naradia, v podstate ziadne prislusenstvo...
Tento Parkside ma zjavne lepsiu stabilitu kedze ma 5 koliesok a su vysunute von (u Karcheru su v podoryse nadoby), ma kovovu teleskopicku trubku, extra zastrcku + redukciu + samostatnu kratsiu hadicu na odsavanie z pripojeneho naradia, regulaciu vykonu, oklep filtra, viac prislusenstva.
Len teda nechcem kupovat nieco, do coho nezozeniem nahradny filter alebo textilne vrecka, takze moj zaujem zavisi od toho, co napise Zoidberg.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Potom ale prepinac smeru nedava ziaden zmysel.
PS: k momentaku dostanes aj protokol z kalibrácie, na mojom sú tolerancie 0.12-1%
(čo sedí aj s info v navode na pouzitie)
Nemáte s týmto vysávačom skúsenosti ?
Ak chce niekto mať doma držiteľa Guinessového rekordu tak v Lidli za 119€
Cez ten prevod to zvládne asi každá. Každopádne to vyzerá na celkom dobrú vŕtačku - 3 prevody, 80 Nm... zaujímavé, že je na 12V a nie 20V. Najsilnejšia 20V má "len" 64 Nm.
Kazdopadne, cez vhodny nasobic momenu by to spravila hocijaka..
Velmi ocenujem (a odporucam dalej), ze ma tu zasuvku na spotrebic, ktora ho vie spinat aj s dobehom. Vykon netusim aky ma, ale plne to stacilo na vsetky spominane prasaciny.
A filter pasuje nejaky standardny Karcher? A ktore vrecka Karcher pasuju? Vies dat odkazy? Lebo aktualne je PWD30 C1 za nejakych 53 € po uplatneni kuponov, co je skoro zadarmo, ale ak sa neda zohnat filter a vrecka, tak nic.
Tento Parkside ma zjavne lepsiu stabilitu kedze ma 5 koliesok a su vysunute von (u Karcheru su v podoryse nadoby), ma kovovu teleskopicku trubku, extra zastrcku + redukciu + samostatnu kratsiu hadicu na odsavanie z pripojeneho naradia, regulaciu vykonu, oklep filtra, viac prislusenstva.
Len teda nechcem kupovat nieco, do coho nezozeniem nahradny filter alebo textilne vrecka, takze moj zaujem zavisi od toho, co napise Zoidberg.