Pnr fakt to išlo v poho so 6 litrovou nádobou? Ja som práve na závlahu rozmýšľal zaobstarať ten 6L z Lidlu, len sa mi to zdalo málo, tak som to pustil z hlavy.
Za tú cenu by sa mi hodil, len nie som znalý takýchto akcií.
Na webe vidím 59,99€
Lidl Plus kupon mi ponúka 15% ak k tomu ďalších 10%, tak je to asi 46€
Mám túto malú zelenú a som spokojný. Malá šikovná, mňa nízky výkon nelimituje.
Niekde dávnejšie som zachytil, že tento model je v prevedení performance horší, ako zelený model. Tak váham. Neviem nájsť to porovnanie
To viem. Aj píšem, že nie je malý výkon to, čo by mi vadilo.
Už som niečo našiel - házdavosť hlavy, zelená má plynulejší rozbeh, zelená je oveľa tichšia
Performance E4 má odchádzajúci motor, ale 5 rokov záruku.
Aj v tej rade performance záleží od verzie - nechal som to tak, nechce sa mi robiť výskum
To je znať aj pri klasickej vrtacke. Prvy krát som zapol čiernu a pri vypnutí mi skoro vyklbila zápästie. Ten pán čo robi pekné recenzie to vysvetlil, že ona brzdí skratom pri normálnom vypnutí spúšte. Eliminovať sa to dá veľmi jemným a pozvoľným pustanim spúšte. Ale to je zeda vobrus. Zelená toto vôbec nerobí
To sa Ti nejak pomotalo. Prave klasicke motory s uhlikmi maju problem pri rychlom pusteni spuste, idu do skratu a postupne sa na statore usadzaju zvysky spalenych uhlikov, cize sa zhorsuje kontakt a zvysuje sa iskrenie. Brushless motory v Performance naradi prave tento problem nemaju.
Zrejme mam pravdu, lebo zeleny vrtaci skrutkovac s klasickym uhlikovym motorom mam (20 V) a strasne mi lezie na nervy ako citit tie uhliky vzdy ked rychlesie pustim spust. :)
Btw. na tento 12 V Performance sa normalne az tesim, lebo je vyrazne kompaktnejsi a lahsi (cca 1 kg vratane 2 Ah aku vs. cca 2 kg 20 V zeleny so 4 Ah aku) a aj podstatne praktickejsi a rychlejsi ked potrebujem aj vrtat aj skrutkovat (vrtaciu hlavu aj s upnutym vrtakom jednoducho zhodis a len nahodis prislusny bit a potom zas len zhodis bit a nahodis hlavu s upnutym vrtakom).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bral som tento, vyzera fajn, berie dobre z rovnych ploch, na koberec s vysokym vlasom to ale nebude
https://www.lidl.sk/p/parkside-aku-rucny-vysavac-phssa-20-li-d2-bez-akumulatora/p100391629#searchTrackingMasterId=Product.100391629&searchTrackingTitle=Aku+ru%C4%8Dn%C3%BD+vys%C3%A1va%C4%8D+PHSSA+20-Li+D2+%E2%80%93+bez+akumul%C3%A1tora&searchTrackingPageSize=48&searchTrackingPage=1&searchTrackingEvent=click&searchTrackingId=Product.100391629&searchTrackingQuery=PHSSA%2020-Li%20D2&searchTrackingOrigPos=1&searchTrackingPos=1&searchTrackingOrigPageSize=48&searchTrackingChannel=SK&list=search/PHSSA%2020-Li%20D2
https://www.lidl.sk/p/parkside-aku-retazova-pila-paks-20-li-e5-bez-akumulatora/p100387746#searchTrackingMasterId=Product.100387746&searchTrackingTitle=Aku+re%C5%A5azov%C3%A1+p%C3%ADla+PAKS+20-Li+E5+%E2%80%93+bez+akumul%C3%A1tora&searchTrackingPageSize=48&searchTrackingPage=2&searchTrackingEvent=click&searchTrackingId=Product.100387746&searchTrackingQuery=aku%20pila&searchTrackingOrigPos=1&searchTrackingPos=61&searchTrackingOrigPageSize=48&searchTrackingChannel=SK&list=search/aku%20pila
pripadne kombo s aku a nab
https://www.lidl.sk/p/parkside-aku-retazova-pila-paks-20-li-e5-akumulator-20-v-4-ah-pap-20-b3-nabijacka-akumulatora-20-v-4-5-a-plg-20-c3/p800010224#searchTrackingMasterId=Product.800010224&searchTrackingTitle=Aku+re%C5%A5azov%C3%A1+p%C3%ADla+PAKS+20-Li+E5++%C2%A0Akumul%C3%A1tor+20+V/4+Ah+PAP+20+B3++%C2%A0Nab%C3%ADja%C4%8Dka+akumul%C3%A1tora+20+V/4,5+A+PLG+20+C3&searchTrackingPageSize=48&searchTrackingPage=1&searchTrackingEvent=click&searchTrackingId=Product.800010224&searchTrackingQuery=aku%20pila&searchTrackingOrigPos=1&searchTrackingPos=10&searchTrackingOrigPageSize=48&searchTrackingChannel=SK&list=search/aku%20pila
Ja som bral samotnu pilu za 60
Online, alebo na predajni?
krpec bez baterky alebo s 2.5Ah a nabkou za 33Eur https://www.lidl.sk/p/parkside-performance-aku-razovy-utahovak-ppdssa-12-a1-akumulator-12-v-2-5-ah-papk-12-2-5-b1-nabijacka-6-a-plgk-12-6-0-b1/p800011524#searchTrackingMasterId=Product.800011524&searchTrackingTitle=Aku+r%C3%A1zov%C3%BD+u%C5%A5ahov%C3%A1k+PPDSSA+12+A1++%C2%A0Akumul%C3%A1tor+12+V/2,5+Ah+PAPK+12+2.5+B1+++Nab%C3%ADja%C4%8Dka+6+A+PLGK+12+6.0+B1&searchTrackingPageSize=48&searchTrackingPage=1&searchTrackingEvent=click&searchTrackingId=Product.800011524&searchTrackingQuery=PPDSSA%2012&searchTrackingOrigPos=1&searchTrackingPos=5&searchTrackingOrigPageSize=48&searchTrackingChannel=SK&list=search/PPDSSA%2012
5Ah sa kupi v inej akcii :) plus este kody pri nakupe nad 50+.. som zveadvy co to utiahne s 2.5Ah
S Lidl Plus kuponom a kodom ZLAVA10 za 39 €: https://www.lidl.sk/p/parkside-performance-aku-vrtaci-skrutkovac-s-prislusenstvom-12-v-pbspa-12-e4/p100395732
obsahuje: aku vŕtací skrutkovač + 2 akumulátory 2 Ah + nabíjačka 2,4 A + box s 25 bitmi + box so 7 vrtákmi do dreva + box so 7 vrtákmi do kovu + taška
Za tú cenu by sa mi hodil, len nie som znalý takýchto akcií.
Na webe vidím 59,99€
Lidl Plus kupon mi ponúka 15% ak k tomu ďalších 10%, tak je to asi 46€
Lidl kupon mi ukazuje 15€, nie 15%
Dík. Máš pravdu.
Ospravedlňujem sa za nepozornosť
Kice servus, nove forum mi zrusilo ignore list na Teba. Zatial sa držís dobre 🦝
PS. budem ju brat aj ja
Mám túto malú zelenú a som spokojný. Malá šikovná, mňa nízky výkon nelimituje.
Niekde dávnejšie som zachytil, že tento model je v prevedení performance horší, ako zelený model. Tak váham. Neviem nájsť to porovnanie
cierna 35 Nm, zelena 28 Nm
To viem. Aj píšem, že nie je malý výkon to, čo by mi vadilo.
Už som niečo našiel - házdavosť hlavy, zelená má plynulejší rozbeh, zelená je oveľa tichšia
Performance E4 má odchádzajúci motor, ale 5 rokov záruku.
Aj v tej rade performance záleží od verzie - nechal som to tak, nechce sa mi robiť výskum
To je znať aj pri klasickej vrtacke. Prvy krát som zapol čiernu a pri vypnutí mi skoro vyklbila zápästie. Ten pán čo robi pekné recenzie to vysvetlil, že ona brzdí skratom pri normálnom vypnutí spúšte. Eliminovať sa to dá veľmi jemným a pozvoľným pustanim spúšte. Ale to je zeda vobrus. Zelená toto vôbec nerobí
Predposlednú vetu som nepochopil.
A áno, či nekúpiť radšej ďalšiu zelenú - mám D3 a stací mi. Neviem či iné verzie boli lepšie/horšie
To sa Ti nejak pomotalo. Prave klasicke motory s uhlikmi maju problem pri rychlom pusteni spuste, idu do skratu a postupne sa na statore usadzaju zvysky spalenych uhlikov, cize sa zhorsuje kontakt a zvysuje sa iskrenie. Brushless motory v Performance naradi prave tento problem nemaju.
Nato, že si sa narodil predčasne máš zrejme pravdu. V tu dobu som mal novú čiernu aj zelenú. Takže dojmy pomiesane v hlave :D
Zrejme mam pravdu, lebo zeleny vrtaci skrutkovac s klasickym uhlikovym motorom mam (20 V) a strasne mi lezie na nervy ako citit tie uhliky vzdy ked rychlesie pustim spust. :)
Btw. na tento 12 V Performance sa normalne az tesim, lebo je vyrazne kompaktnejsi a lahsi (cca 1 kg vratane 2 Ah aku vs. cca 2 kg 20 V zeleny so 4 Ah aku) a aj podstatne praktickejsi a rychlejsi ked potrebujem aj vrtat aj skrutkovat (vrtaciu hlavu aj s upnutym vrtakom jednoducho zhodis a len nahodis prislusny bit a potom zas len zhodis bit a nahodis hlavu s upnutym vrtakom).