Nosi niekto Lidlovske dresy? Oplatia sa, lebo som rozmyslal, ze kupim ten zlty.
Za dobrého počasia sú celkom OK.(Vzhľadom k ich cene)
Otázna je však funkčnosť materiálu. Ten čo som zobral pred 4 rokmi je na milú Jarmilu. Pred dvoma (ten čo bol aj s rukávnikmi) je celkom slušný. Nie však pri vyšších teplotách.
Mam ju. To svetlo vzadu je super, ked ma pritlaci noc a treba rychlo na asfalt a domov, idealne.Ale nepaci sa mi ako sedi na hlave, take to je ako "drevaky". Ale pre obcasneho jadzca, na kratke trasy v pohodicke.
O 7,10 hod som cestou do práce do vstúpil do Lidla pri Istropolise a v poličke pod cenovkou 6,99,- nebolo ani jedno jediné tričko. Tak neviem či ich ani nevyložili alebo dôchodcovia dnes boli najrýchlejší z rýchlych. Zálohoval som si to ešte mamou (tiež dôchodkyňa ) v inom meste tak uvidíme či sa podarilo.
edit: Podarilo
ja mám minuloročný a je v pohode, ale tento vyzerá inak
Minulorocny batog z Lidlu bol cista kopia Deuter Futura.
Mam aj origo aj tento lidlacky a pri porovnani je to hroza a des. Lidlacky sa po roku paraju popruhy, zlomil som pracku na bedernom pase a to nehovorim o zipse, co sa rozchadza...
Pri tohtorocnom sa uz ani nesnazili o kopie, tak veru neviem ci to riskovat...
cistic retaze som vcera vyskusal a mozem prehlasit ze funguje dobre.
dal som si tam cyklo star lebo ta ruzova tekutina moc toho neurobila ale retaz je ako nova po cyklostare
Ta pracka je asi neznicitelna, ja som ju este veeeelmi avno kupil v Intersporte vtesy za 249 SK, uz je tomu 6-7 rokov, zatial cisti bez problemov, raz za cas precistim kefy a v pohode.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Za dobrého počasia sú celkom OK.(Vzhľadom k ich cene)
Otázna je však funkčnosť materiálu. Ten čo som zobral pred 4 rokmi je na milú Jarmilu. Pred dvoma (ten čo bol aj s rukávnikmi) je celkom slušný. Nie však pri vyšších teplotách.
Mam ju. To svetlo vzadu je super, ked ma pritlaci noc a treba rychlo na asfalt a domov, idealne.Ale nepaci sa mi ako sedi na hlave, take to je ako "drevaky". Ale pre obcasneho jadzca, na kratke trasy v pohodicke.
edit: Podarilo
neviete, čo všetko je v ten súprave náradia?
český Lidl to má v popise:
-obsáhlá sada nářadí na všechny běžné opravy
-přehledně roztříděné v praktickém kufříku
-kvalitní provedení pro časté používání
obsah:
sada na opravu duší, nýtovač, stahovák ozubených kol, stahovák věnce, sada na opravu pneumatik, klíč na dráty kol, klíč na hlavu řídítek, dvojitý otevřený klíč, 6x imbusový klíč s držákem, plochý šroubovák, stahovák ozubených kol s řetězem, kónusový klíč, klíč na pedály, stahovák kliky, 2x klíč na matice kol, 3x nylonová páka na pneumatiky, kleště na kroužky, hákový klíč, nastavitelný otevřený klíč, rukojeť, šestihranný klíč, 3x vložka nástrčkového klíče, 4x vložka šroubováku
Minulorocny batog z Lidlu bol cista kopia Deuter Futura.
Mam aj origo aj tento lidlacky a pri porovnani je to hroza a des. Lidlacky sa po roku paraju popruhy, zlomil som pracku na bedernom pase a to nehovorim o zipse, co sa rozchadza...
Pri tohtorocnom sa uz ani nesnazili o kopie, tak veru neviem ci to riskovat...
prilba: mne sadla a som spokojny. mal som inu a vymenil som ju za lidlacku. vzhaldom na cenu som spokojny.
oblecenie:niekedy som mal kratasy na bike a rozparali sa v svikoch. teraz som chcel tricko, ale mali tam uz len cenovku
cistic retaze: mam funguje. je to znackovy cistic v lidl obale.
dal som si tam cyklo star lebo ta ruzova tekutina moc toho neurobila ale retaz je ako nova po cyklostare
post691674.html#p691674
je to presne tato z koloshopu.
http://www.koloshop.cz/sk/servis,-naradi-cyklokosmetika-93/barbieri-mycka-na-retez-/