Dnes som prvykrát vyskúšal podsedlovú taštičku s náradím z poslednej Lidl cykloponuky. Len taký malý 20km okruh v lese. Mal som v nej dušu a to lidlácke náradie. Otrasmi sa ten zips na kapsičke otvoril a všetko som postrácal. Duša a monpáky vypadli na záver doma na dvore, zbytok je tatam..
Píšem preto, aby ste si dali na to pozor. Musím vymyslieť nejaké zaistenie toho nešťastného zipsu
pouzivam podobne haluzne tesco stany co ekdysi som kupil za 10e , do dazda nie su, tecie do nich atd aj ked prezit burka sa v nich da ale moc sa clovke nevyspi. tento tu pisu ze podlepene svy tak hadam je na tom lepsie
ale su male a lahke takze ak nehrozi dazd tak je to v pohode, proti komarom, na skrytie veci atd. ten moj dvojmiestny ma tusim 1kg
aj ked tento vyzera nejakej divojek konstrukcii, bohvie ci je samonosny, samonosne su lepsie, nemusis sa babrat s kotvenim, len do toho bachnes dnu veci a drzi , ziadne koliky a snurky neriesim
Díík, takéto niečo som chcel presne počuť ..
A to teda očakávam, že v lidli vyberajú trošku kvalitnejšie veci než v tescu..
Na plánované využitie 5x do roka by to teda malo poslužiť...
tak hej, na vikendovky ked mas akotak zarucenu predpoved pekneho pocasia sa da v takychto stanoch. ale na tyzdnovku a viac uz berem radsej bezpecnejsi dvojvrstvovy. uz sa mi stalo ze dosiel taky lejak ze v kempe bolo pod stanom par cm vody. dobra vodna postel z toho bola . no nechcel by som tam vtedy byt v tom lacnom stane
ludia....Hainburg pri BA....LIDL...teraz som sa vratil....maju tam montazne stojany...este asi 15 ks...ked som odchadzal....za 29.99eur..bezteeeeeeeeeeeee
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Píšem preto, aby ste si dali na to pozor. Musím vymyslieť nejaké zaistenie toho nešťastného zipsu
Zajtra sa chystam pozriet nohavice. Mate skusenosti s cislovanim a strihmi? Maju nejake normalne cislovanie, tak ako pri trickach?
Zajtra idem okuknúť tie Trekking boty čo na ne poviete? ...
Príp. obzeral ste ho niekto?
ale su male a lahke takze ak nehrozi dazd tak je to v pohode, proti komarom, na skrytie veci atd. ten moj dvojmiestny ma tusim 1kg
aj ked tento vyzera nejakej divojek konstrukcii, bohvie ci je samonosny, samonosne su lepsie, nemusis sa babrat s kotvenim, len do toho bachnes dnu veci a drzi
A to teda očakávam, že v lidli vyberajú trošku kvalitnejšie veci než v tescu..
Na plánované využitie 5x do roka by to teda malo poslužiť...
Dakujem