Budem to urcite sledovat Ak si spravne pamatam tak minuly rok na jar som si myslel ze stojan nepotrebujem a na jesen som zistil ze je v akcii asi 5dni po skonceni akcie.
Len by ma zaujimalo ci sa daju normalne kupit, alebo ci treba ist stat o 6:50 pred obchod a bit sa o nich ako v USA. Moja skusenost s lidlom je taka ze vsetko co som tam chcel kupit nikdy nemali - ani prvy den poobede. Tak som tam prestal chodit uplne.
Ze 6.50 pred dverami... Ked tam nestojis 6.30, tak ani rovno nechod. Naposledy som bol na plienky 6.10 a bol som ledva v prvej desiatke...
A to nehovorim o tom, ze ak mas veduceho, ktory funguje na realnom socializme, tak zaujimavy tovar nikdy ani nevylozia a davaju ho len zo skladu vopred vybranym zaujemcom - rodine a kamaratom. Dobrym prikladom je presovsky lidl.
Ahojte neviem ako inde ale u nás /BB/ sú dané veci v ponuke už večer pred akciou...napríklad ak je akcia od pondelku tak v nedeľu o 19:50 to v pohode zakúpim...tovar je vyložený a ocenený../ešte sa mi nestalo aby som to nekúpil, že to nie je možné alebo podobne/
Hej to nehovor Ja som v KE utekal na otvaračku pre stojany pre seba a kamoša. V ten deň bola akcia aj na cukor, takže som bol asi 30ty na rade. Keď sa otvorilo, tak sa to rýchlo rozbehlo k cukru, no len ja a ešte jeden sme utekali po stojany. Ja som bral 3 a ten chlap posledné 4 ... Pri východe z lidlu už som mal ponuku o 15eur viac ako stál stojan Potom ako som to bezpečne uložil v aute som šiel na nákup, na zozname na nákup bol aj cukor, no tie 3 palety pošli ešte rýchlejšie ... Lidl nieje obchod, to je trenažér prežitia
U nas tiez bol akciovy tovar den vopred pred zaverecnou. Ale potom mali zjavne poprask, lebo uz to nerobia.
Napriklad v PO niekedy dokladaju az v priebehu prveho dna, takze sa ti ani neoplati byt vzdy rano prvy. Proste musis mat stastie.
PS: kurz prezitia je v lidli az vtedy, ked su v akcii plienky. To je sajgon, ktory som si naposledy aj nafotil.
Nezdá sa mi najvhodnejšie skúšať rozklikávať všetky možnosti v jazyku, ktorému nerozumiem. Ešte by som sa nedopatrením zaviazal splatiť grécky dlh, a musel by som robiť nadčasy
Dnes som si siel po nohavice. Asi 70% bolo rozobratych. Ja som v tej kope nasiel posledne nerozbalene nohavice a cuduj sa svete moje cislo! Sice sive ale cert to ber
Podla vsetkeho sa neda.Pretoze ak vytvoris objednavku,nieje tam vyber krajiny.Takze to plati zrejme len pre nich.Inak zaujimave,ze maju nizsie ceny ako u nas.
Ano, su prakticky rovnake a prave preto vsetci riesia ten lidlacky, lebo stoji polovicu...
PS: mate niekto overene info, ze budu znova aj stojany? Naposledy totiz neboli, co dobre spominam
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Len by ma zaujimalo ci sa daju normalne kupit, alebo ci treba ist stat o 6:50 pred obchod a bit sa o nich ako v USA. Moja skusenost s lidlom je taka ze vsetko co som tam chcel kupit nikdy nemali - ani prvy den poobede. Tak som tam prestal chodit uplne.
A to nehovorim o tom, ze ak mas veduceho, ktory funguje na realnom socializme, tak zaujimavy tovar nikdy ani nevylozia a davaju ho len zo skladu vopred vybranym zaujemcom - rodine a kamaratom. Dobrym prikladom je presovsky lidl.
Napriklad v PO niekedy dokladaju az v priebehu prveho dna, takze sa ti ani neoplati byt vzdy rano prvy. Proste musis mat stastie.
PS: kurz prezitia je v lidli az vtedy, ked su v akcii plienky. To je sajgon, ktory som si naposledy aj nafotil.
http://www.ebay.co.uk/itm/BIKE-BICYCLE-CYCLE-MAINTENANCE-MECHANIC-REPAIR-FOLDING-WORK-STAND-MOUNTAIN-TOOL-/380734690609?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item58a58e5531
http://www.cykloobchod.sk/product_info.php?cPath=109_96&products_id=110126&osCsid=qduhtm2bd2d5h1c1kp485us5i6
PS: mate niekto overene info, ze budu znova aj stojany? Naposledy totiz neboli, co dobre spominam