tak ta pumpa je na hovno nie na galuskovy ventil tlak si to ukazuje ako chce a neda sa to nafukat tak ako potrebujem....na bezne pouzivanie by to mozno stacilo ale nie na skoky...to by som mal kazdu chvilu defekt
tak redukcia galuska-AV stoji par korun...v tom problem nevidim...neda sa to nafukat ako potrebujes...upresni
tak redukcia galuska-AV stoji par korun...v tom problem nevidim...neda sa to nafukat ako potrebujes...upresni
tam ta redukcia je...proste to potrebujem nafukat na co najtvrdsie cca 65psi(maximum plasta) a neda sa to....zrejme to fuci cez tu trisku...ja mam tu slapaciu max psi je tam napisane 140
uz mam nohavice L-ka a tasticku za 250 aj zo sadou proti defektom (ked uz aj nahradna dusa je pouzita) imbusy+srobovak (klasicke naradie na bike) potom nitovacka ktoru necham doma + 2nejake divne kluce necham doma + montpaky + plachta proti zmoknutiu kapsicky...
takze myslim ze za 600Sk mam nohavice+tasku je v poho
pumpy v lidli nekupujte, raz som tam kupil a to nenafuka nic, som s tym dolamal asi 3 ventily galuskove.
nemyslim, ze je najlepsie takto odpisat vsetky pumpy ked si drzal v ruke len jeden typ...ja co som pouzil tu velku obojrucnu tak som nemal ziadny problem...manometer neviem ako meria...riadil som sa stiskom pneumatiky
no takze bol som to vymenit a mam uz tu normalnu co je aj v letaku nakreslena...je to velky rozdiel, zatial som spokojny, aj manometer funguje tak ako ma...takze ak pumpu s lidlu tak urcite nie tu slapaciu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.lidl.sk/sk/home.nsf/pages/c. ... 07.p.Pumpa
ak je to ta co je na obrazku tak som ju uz drzal v ruke a za 2kila sa urcite oplati
tam ta redukcia je...proste to potrebujem nafukat na co najtvrdsie cca 65psi(maximum plasta) a neda sa to....zrejme to fuci cez tu trisku...ja mam tu slapaciu max psi je tam napisane 140
rukavice - dobre len pre vyletnych jazdcov (len jednoducho sita dlanova cast, ziadne zosilnenie ani extra polstrovanie)
...
stacilo ist na predchadzajucu stranu
Tusim pred rokom ich tam bolo tolko, ze som si nevedel vybrat
...u nas stali 600 Sk, len skoda ze som si vtedy ziadne nekupil
takze myslim ze za 600Sk mam nohavice+tasku je v poho
nemyslim, ze je najlepsie takto odpisat vsetky pumpy ked si drzal v ruke len jeden typ...ja co som pouzil tu velku obojrucnu tak som nemal ziadny problem...manometer neviem ako meria...riadil som sa stiskom pneumatiky
ved zaruka standart 2roky.. ked sa posere alebo bude pustat vratim. a tety mi daju 200sk a ja si kupim mrkvovu stavu