Nazdar lidi, zajtra zacina v lidli akcia na cyklo sortiment. Uvazujem o tom, ze by som si kupil tricko, nohavice a bundu. Dokopy to stoji 1200SK.. to je ako cena jedneho lacnejsieho dresu. Nemate niekto skusenosti s oblecenim z Lidlu?
Ozaj, celkom sa mi pozdava aj ta chladiaca taska. Mozem vediet vase nazory na tento tovar? cus..
Ja som tam teraz kupil dlhe gate za 10. No nekup to za tu cenu. Su prijatelne. Uz mam stade pumpu s manomentrom za 190 Sk (inde stali tisicku) a mam ju asi 5 rokov.
duves, to istu pumpu som kupil aj ja pred 2-3 rokmi v lidli.
stala 180Sk ... vydrzala 2 roky.. potom, prdlo tesnenie....
radsej investujem uz do poriadnej
duves, to istu pumpu som kupil aj ja pred 2-3 rokmi v lidli.
Ja mam poriadnu z Lidla, lebo neprdlo nič.
Apropo LIDL. Jeho cenova politika je o niečom inom, než pušťať nekvalitu za nizku cenu. Proste nakupia 20 kamionov pump s manometrom a hodia to do siete a kedze to chcu predat za 3 dni, tak to stalo 180 Sk miesto tisicky. Len teda ten problem je, že to nemaju cely rok. V specializovanej predajni na biky platiš komfort už len za to, že to maju cely rok. Tož je to asi takto. Žiadny zazrak.
asi tak.. svojho casu som v kaktuse videl rovnaky zamok ako bol raz v lidli v jednej akcii (aj rovnaka krabica, takze nielen podobnost) cena bola myslim 450 vs nejakych 80 sk?
teraz lutujem ze som si nezobral tu pumpu z lidlu. neviete, kde ju este maju? vcera sa mi moja kellys zlomila uz prestavam verit tomu ze cena zodpoveda aj kvalite. takisto aj kellys svetlo sa mi pokazilo a nie su to najlacnejsie veci. podobne aj stojan author za 500 sk sa mi zlomil. vyzera to tak ze za poriadnu kvalitu si treba priplatit dvoj az troj-nasobne ale aj to si clovek nemoze byt isty
v mojom pripade to s tou pumpou bolo vazne o nekvalite.
jednoducho dali tu najlecnejsiu moznu gimicku / akoze tesnenie.
ked som to otvoril a vidle co je tam za suvix, ani som sa necudoval ze to ruplo. bol to hnoj.
ale ak niekto fuka kolesa raz za pol roka, pre neho je dobra
ja som casto menil plaste, a fukal nou aj nafukovacku v lete takze vytazena bola dost.
V BA-KV pumpy este maju, maju aj blatniky (rychloupinacie, predne aj zadne). Ja mam uz 6. rok Kellys za nejakych 250SK a drzi. A to s nou fukam pravidelne.
Mimochodom troska som googlil, ten tachac nebude bohvieco. Nepresny, problemy s bezdr.prenosom...
Kamarat ma ten Kellys KCC-16WL a aby to meralo tak ten snimac doslova pocita spice, idealny kandidat do Turbiho temy "Čo nepotrebné a šmejdové ste si vo svojom živote nakúpili"
Ja mam uz 6. rok Kellys za nejakych 250SK a drzi. A to s nou fukam pravidelne.
pred 6 rokmi sa este robilo poctivo
no na bratislavu na bicykli je este trochu zima vcera som videl tu longus za 120 Sk tak ju asi zoberem, vydrzi nejaky ten polrok dufam
mam doma jednu pumpu (Kellys) navyse, ak by bol zaujem..
Saldi by si mala odfotit a dat do bazaru. Inac ked sme pri tych malych pumpach, nikdy som si s nimi nevedel nafukat dusu. Islo to bud tazko alebo vobec.
Akurat som si pozeral dnes letak.. a nasiel som tam sprej na cistenie retazi.. sice je to na motorky ale myslim ze to je jeden cert .. za euro 40 ci kolko to stoji sa oplati vyskusat.. takze lidlu zdar
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ozaj, celkom sa mi pozdava aj ta chladiaca taska. Mozem vediet vase nazory na tento tovar? cus..
Ja som tam teraz kupil dlhe gate za 10. No nekup to za tu cenu. Su prijatelne. Uz mam stade pumpu s manomentrom za 190 Sk (inde stali tisicku) a mam ju asi 5 rokov.
Ja mam poriadnu z Lidla, lebo neprdlo nič.
Apropo LIDL. Jeho cenova politika je o niečom inom, než pušťať nekvalitu za nizku cenu. Proste nakupia 20 kamionov pump s manometrom a hodia to do siete a kedze to chcu predat za 3 dni, tak to stalo 180 Sk miesto tisicky. Len teda ten problem je, že to nemaju cely rok. V specializovanej predajni na biky platiš komfort už len za to, že to maju cely rok. Tož je to asi takto. Žiadny zazrak.
jednoducho dali tu najlecnejsiu moznu gimicku / akoze tesnenie.
ked som to otvoril a vidle co je tam za suvix, ani som sa necudoval ze to ruplo. bol to hnoj.
ale ak niekto fuka kolesa raz za pol roka, pre neho je dobra
ja som casto menil plaste, a fukal nou aj nafukovacku v lete
Mimochodom troska som googlil, ten tachac nebude bohvieco. Nepresny, problemy s bezdr.prenosom...
no na bratislavu na bicykli je este trochu zima
Saldi by si mala odfotit a dat do bazaru. Inac ked sme pri tych malych pumpach, nikdy som si s nimi nevedel nafukat dusu. Islo to bud tazko alebo vobec.