fofo - aj mne sa celkom tie kratke gate pozdavaju, ale raz davnejsie som si tam take podobne kupil a velmi rychlo sa zacali parat. nakoniec bola dlhsie pouzitelna len ta vypchavka.
Tachac ma basic a advanced rezim. Ale polozky v Basicu sa daju menit/skryvat = netreba preklikavat vsetky polozky. Staci citat navod
PS: aktualny tachac je dizajnovo uplne ze iny. A mozno je to aj dobre, tie predosle modely v zakladni vobec nedrzali a za jazdy sa vysuvaju.
Na obrázku tie veci vyzerajú super, ale raz som kúpil krátke nohavice s trakmi a bola to katastrofa, po pár výjazdoch sa dolný lem vyťahal a nohavice nedržali a vyťahovali sa. Napr. to funkčné spodné tričko je super, mám aj krátke aj dlhé, pod dres ideálne za ten peniaz. Bunda do dažďa tiež fajn, len nedýcha, človek je totálne spotený.
PS: pre začínajúcich a hobby bajkorov je to celkom dobrý a lacný odrazový mostík k drahším a kvalitnejším veciam.
ja mam na bike odtial ponozky fantasticke ani odtialto zo shopu za 15e sa na ne nechytaju a velku pumpu za 7e fukat fuka tlak ukazuje cca dobre hore dole 0.2baru ale to ja prezijem. Aj dres ale ten nenosim, lebo vzdy stretnem v dvoch troch v rovnakom a mam depku oblecenie davam force po novom.
To spodne tričko je fakt výborna vec mam ich 3ks a nosím to normálne každý deň do roboty. Hlavne keď si kupiš menšie a maš pocit aký si štíhli.
Na jazdenie mam kvalitnejšie
mam termopradlo aj sky aj bike, aj kratky aj dlhy rukav, ale banujem ze som nekupil este jedny termo nohavice, teraz uz len vyckavam kedy ich daju znova
inac mam aj vetrovku, sice nie do dazda, ale na prechodne obdobia je to fantazia, hlavne je pekne reflexna
No tie nohavice asi nemusím keď sú také problémi. Uvidim ohmatam a vyskúšam. Mam gate takže to nie je nejaká priorita len že za take peniaze , no nekup to.
Čo hovoríte na tú "cyklistickú obuv" ? Chcel by som vyskúšať spd ale zase nechcem do toho na začiatok dávať (možno) zbitočné peniaze, cestné tretry nechcem, preto ma zaujíma či s touto obuvou niekto máte skúsenosť alebo sa radšej poobezerať niekde inde..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
PS: aktualny tachac je dizajnovo uplne ze iny. A mozno je to aj dobre, tie predosle modely v zakladni vobec nedrzali a za jazdy sa vysuvaju.
vsak vyskusaj ich kupit, a hned po prvych naznakoch trhania to chod vratit, zoberu ti to. ja som na to vtedy uz sral.
PS: pre začínajúcich a hobby bajkorov je to celkom dobrý a lacný odrazový mostík k drahším a kvalitnejším veciam.
Na jazdenie mam kvalitnejšie
no ja som mal tie pred rokom alebo dvoma a su uplna na nic. strih zly material tiez. Ale tieto nove neviem kup skus a ked sa nebude pacit vrat
inac mam aj vetrovku, sice nie do dazda, ale na prechodne obdobia je to fantazia, hlavne je pekne reflexna
O tych funkčnych volnych .
ten cictic a odmastovac su v pohode klidne kup, ja tiez oberiem ked uz tam budem
http://www.lidl.sk/sk/ponuka.htm?action=showDetail&id=29100