04peter : ta prva, za 599,- .. vyzera uplne rovnako ako prilby od renomovanych znaciek /dizajn, prevedenie, tvar, uchyt, odvetranie, konstrukcia, asi aj vaha, atd./, cena cca zodpoveda nakladom na vyrobu a distribuciu s primeranym ziskom. 100e + za kusok polystyrenu je nieco, co je nepopisatelne mimo realitu. V podstate je akceptovatelna hranica vratane dizajnu a vsetkeho okolo toho (inak raz som si podobnu skusal v Lidli a dobre mi sedela) je tak mozno do 30e. No .. 35e , nech nie som zly. Akurat teda nema stitok, co by mi vadilo.
No diky za zhodnotnie ja na tú druhú za 499 polujem už 2 roky a nikde som ju odvtedy nevidel, vtedy bola na Slovensku v akcii ale nestihol som ju kupit.. RANDAL kedy si ich videl ty?!
Tie fotochromatiky sú rovnaké ako fotochromatiky v Decathlone akurát lacnejšie o tretinu .. vraj pod ne podfukuje a nie každému sadnú na tvár
No aj tak druha vyzera dobre aj ten blikac. A ked na to pozeram lepsie, ta prva ma mozno to vzadu urobene ako maju AM/EN prilby, tead nie je cisto XC, cize este lepsie, hmm .. no chce to pozriet nazivo a vyskusat, ale ked to nevozia na SK, tak neviem .. asi bude treba nakoniec ist na Moravu , cize do Moravskeho krasu
No diky za zhodnotnie ja na tú druhú za 499 polujem už 2 roky a nikde som ju odvtedy nevidel, vtedy bola na Slovensku v akcii ale nestihol som ju kupit.. RANDAL kedy si ich videl ty?!
No teraz som zmateny.Mne ta prilba co chces,pride ako ta,co ju ponukaju v kazdej cykloakci.Vzdy si vsimnem ten mini silt.No ocividne to nebude ona.
astro: pozeral som u nich pumpu, vyzerala ako ta z lidlu, aj cena asi taka. Mam z kauflandu imbusovy kluc, lepsi ako parktool, gripy na objimku, som spokojny, myslim, ze celkom fajn gripy bez objimkove tam maju /skusil som si napr. aj tie vychvalovane esi, ale vobec mi nevyhovuju/, ale drviva vacsina veci je strasna
Ja som prešiel z tohto Perwollu na lidlacky Formil Sport(1,5L za 2,60€).Oveľa lepšie vonia ako Perwoll.
Striedam oba. Ten Lidlacky nebol v stalom sortimente, takze ho mali len sporadicky.
Minule na vyjazde som sa lto pytal, cim sa tak navonal, ked odpovedal ze nicim, tak som si uvedomil, ze som si vestu vypral v tom Lidlackom
A následne sme dali 2600 výškovych ako nič /dokonca tlačenie na Rokoš bolo kratšie a ľahšie ako obvykle/ a bolo nám ešte málo ... z toho vyplýva, že chémia učinkuje
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tie fotochromatiky sú rovnaké ako fotochromatiky v Decathlone akurát lacnejšie o tretinu .. vraj pod ne podfukuje a nie každému sadnú na tvár
No teraz som zmateny.Mne ta prilba co chces,pride ako ta,co ju ponukaju v kazdej cykloakci.Vzdy si vsimnem ten mini silt.No ocividne to nebude ona.
ja som bral tú malú do vrecka, resp na rám.. zatial je OK
http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?id=1133
diky za tip, vsetky peniaze na stravne som tam minul
od dnes budem vacsi PRO bicyklista
Ale tam mali aj cestne tretry Btw ak mate niekto znamych v DE da sa to objednat
https://www.crivitpro.com/eu-en/triathlon/?productLines=3
Ja som prešiel z tohto Perwollu na lidlacky Formil Sport(1,5L za 2,60€).Oveľa lepšie vonia ako Perwoll.
dúfam že bude tachometer
http://www.lidl.sk/sk/ponuka.htm?id=1433
https://ekonomika.sme.sk/c/20538969/lidl-varuje-pred-kosackou-ktora-moze-zacat-horiet.html
Striedam oba. Ten Lidlacky nebol v stalom sortimente, takze ho mali len sporadicky.
Minule na vyjazde som sa lto pytal, cim sa tak navonal, ked odpovedal ze nicim, tak som si uvedomil, ze som si vestu vypral v tom Lidlackom