Ja tam nevidím otáznik, tak v tom skôr vidím rečnícku otázku, na ktorú sa neočakáva odpoveď. MecoTrance proste lúzrom oznamuje, že za stojan vyhodil 130 éčiek
edit: ešte screen, na čo som reagoval, lebo medzičasom maestrov príspevok zmizol
Medzi mojim prvym a druhym komentárom bol ďalši ktorý sa zmazal a na ktorý som reagoval tym obsiahlejšim komentárom.
A už keď si si dal námahu tu hodiť screen tak je tam aj vysvetlenie mojej prvej otázky na ktorú boli iba dve infantilne odpovede .
edit: chytať sa za slovíčka a interpunkciu sa môžem s frajerkou a nie tu , verím tomu že si pochopil tomu že moje veta je vlastne otázka.
A slovo lúzer som v svojom komentári nevidel , to si si domyslel iba ty sám . Ďalšia vec že urobiť z niekoho lúzra so "130" eurovým stojanom je podľa mňa nereálne. Ale veľmi reálne je chodiť po fóre a robiť screeny kto čo napísal a hádzať ich do tém na svoje pozdvihnutie
Bude lepšie spracovaný a možno viac vydrží. Ťažko povedať, na Lidlackom som zložil nejakých 5-6 bikov, zoservisoval pre známych a rodinu ďalších pár desiatok a zatiaľ funguje a nemá žiadne chyby, ktoré by ma vyslovene srali. Keďže som lenivý sa zohýbať cez pupok tak na ňom aj mažem reťaz, nastavujem prehadzku, umývam bike a všetko ostatné. Nie je to žiadny hyper zázrak, ale za tie prachy veľmi dobrá kúpa.
Mne na ňom vadí ten široký stvornohy podstavec. Zaberá zbytočne miesto,neda sa prísunu k stene. Asi tie dve nohy skratim. Ináč je po roku a pol stále bez chyby.
Vie niekto napisat ako sa ten stojan zmenil za poslednych 7-8 rokov? Ja som svoj kupoval 7-8 rokov dozadu, ale kazdy bike, ktory som do neho upinal "nevydrzi" na svojom mieste a stale sa pretaca tazsou castou biku dole. Jednoducho nedokazem tie tycky v plastovych puzdrach dostatocne silno zafixovat.
Super diky , len to som potreboval a možem povedať že teraz ma tie vyhodene peniaze mrzia kedže tiež stojan využivam iba na svoj servis 2x do roka akurat že ten môj má len dve nohy čiže sa dá ako oblo vyššie spomenuté pritlačiť k stene ale určite to nieje dôvod dať o 100 eur viac.
clxno1 Ja viem o tom, že vodorovná trubka s upínaním rámu má zdrsnenie proti pootočeniu. Staršie stojany ju mali hladkú. Niekde tu bola o tom aj fotografia, ale neviem ju nájsť.
to vsite by som cyklovlozkou nenazval, najhorsia vlozka co som pod zadkom mal.
este k tomu stojanu, komu sa pravazuje bajk na stojane odporucam v mieste pretacania zdrsnit trubku brusnym papierom a aplikovat pastu na karbonove komponenty. funguje to spolahlivo.
Veru, veru. Keď sa spotíš, ako by si sedel na vodou nasatej špongii. Vôbec neodvádza vlhkosť od tela.
Mám niekoľko cyklo nohavíc s vložkou z Lidla a podobný problém som nikdy nemal a to pravidelne jazdievam v tých najväčších obedňajších letných horúčkach , kedy pot zo mňa doslova tečie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
edit: ešte screen, na čo som reagoval, lebo medzičasom maestrov príspevok zmizol
A už keď si si dal námahu tu hodiť screen tak je tam aj vysvetlenie mojej prvej otázky na ktorú boli iba dve infantilne odpovede .
edit: chytať sa za slovíčka a interpunkciu sa môžem s frajerkou a nie tu , verím tomu že si pochopil tomu že moje veta je vlastne otázka.
A slovo lúzer som v svojom komentári nevidel , to si si domyslel iba ty sám . Ďalšia vec že urobiť z niekoho lúzra so "130" eurovým stojanom je podľa mňa nereálne. Ale veľmi reálne je chodiť po fóre a robiť screeny kto čo napísal a hádzať ich do tém na svoje pozdvihnutie
Edit: tak som to našiel
https://www.mtbiker.sk/foto/248589/49928_akcia-v-lidli_59d5351e9c5b2jpg.html
https://www.mtbiker.sk/foto/248590/49928_akcia-v-lidli_59d5351e9cc52jpg.html
Wlady1980: Toto viem, zaujimalo ma skor to zdrsnenie, ale aj tak vdaka.
este k tomu stojanu, komu sa pravazuje bajk na stojane odporucam v mieste pretacania zdrsnit trubku brusnym papierom a aplikovat pastu na karbonove komponenty. funguje to spolahlivo.
Mám niekoľko cyklo nohavíc s vložkou z Lidla a podobný problém som nikdy nemal a to pravidelne jazdievam v tých najväčších obedňajších letných horúčkach , kedy pot zo mňa doslova tečie.