Strešný nosič na auto z lídlu vyzerá celkom slušne ALE do 60 km/h nepíska..od 60 do 90 km/h píska permanentne, pri 90 km/h je už znova ticho (aspoň aj podľa zvuku v obci viete či treba spomaliť ) Myslím že to pôjde nejako upraviť aby bol ticho stále. Chcel som sa však spýtať či niekto nemá skúsenosti s tým holiacim strojčekom čo je tiež v terajšej akcií, či by to na môj pubescentný knírek a koziu briadku stačilo..alebo zobrať radšej aspoň dákeho philipsa. Zastrihávač na vlasy mám lacný philips a plná spokojnosť
Ja mám zastrihávač vlasov z Lidla a je úplne nepoužiteľný. Neviem či mám zlý kus, ale nožík je tupý, vlasy, bradu a fúzy šklbe a ťahá. Strihal som sa s ním len dva krát a viac nie. Veci z Lidla mám rád, ale pri tomto výrobku som sa sekol .
mdfk - k tym piskajucim nosicom. Mne to robilo u inej znacky tiez, na disk. forach som nasiel info, ze sa koncove gumy odsuvaju o par mm a tak sa pod ne dostava vzduch a piska. Oblepil som ich ciernou izolackou a odvtedy mam klud.
@mdfk - presne tak. Tie koncovky na obrázku som omotal páskou. Stalo sa mi že po dlhšej ceste na diaľnici som vystupoval z auta a pri kontrole tam bola niekoľko mm medzera, bál som sa aby som to nestratil cestou.
Stačilo nasadiť späť, izolačkou omotať a už to drží a nepíska.
Tú pásku z Tvojho odkazu tam mám tiež, ale tá problém nerobila.
Bundy z Lidla vseobecne nedychaju...top vyrobcovia maju za 14,90 max snurky do topanok abo letnu celenku. Tu je cela bunda za tolko...co viac dodat? Osobne by som do toho nesiel ale mozem sa mylit
Ja mam bundu z lidla za dvacku, pouzivam ju vecer ked niekde bivakujem, zahreje, je skladna a ked ju poskodim, neboli to. Obliekam si ju aj na zjazdy. Ale ako pisu, nedycha, len neviem ci by aj mala, za tie prachy.
Veď píše, že keď ostane niekde stáť, vtedy je "dýchanie" skôr kontraproduktívne. Aj keď ja osobne som ešte bundu, ktorá by bola odolná voči vetru a zároveň jej materiál "dýchal", nevidel.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
len sa čudujem že ho tam zospodu nedali hneď ale len z vrchu
Stačilo nasadiť späť, izolačkou omotať a už to drží a nepíska.
Tú pásku z Tvojho odkazu tam mám tiež, ale tá problém nerobila.
https://www.lidl-flyer.com/89235aa2-bfcc-11e8-8980-005056ab0fb6/locale/sk-SK/view/flyer/page/54?_ga=2.111308295.280359833.1538213738-633149844.1510337495