Inak ak je to tá istá pumpa čo bola minulý rok, tak za mňa , nosím ju v sedlovke, tento týždeň po roku prvý defekt, nechcelo sa mi s tým babrať , tak som 3x dofukoval a úplná pohoda, dobrá obsluha, žiaden vzduch neunika a MTB natlakuje v pohode, nemám vyskúšané či aj cestný dokáže dostatočne natlakovať.
Má niekto skúsenosť s tou nepremokavou bundou? Oplatí sa za tých 18€?
Mám jednu. Používam ju viac menej len do práce/z práce ak ma chytí prehánka. V podstate je nepremokavá dovtedy kým sa nespotíš a nezostaneš vlhký zvnútra. Je to totiž pařák. Ale ak sa nejako okrem dizajnu nezmenil materiál tak nepremokne a neprefúka.
Tiež mám cyklistickú bundu Crivit z Lidl. Kupoval som ju minulý rok, myslím, že je to ten istý materiál aj strih. Ako píše LukeBikerider, troška sa pod bundou potím. Proti vetru je výborná a celkom hrejivá. Ľahko sa zbalí do cyklobatohu. Zatiaľ spokojnosť.
Mam ju a mam ju celorocne v aute, pre kazdy pripad (ked prevazam bajk, niekedy spustim trochu tlak). Pozuivam ju casto a bez problemov, dofukal som s tym aj pneu na aute ked bolo potrebne. cca 8-8,5 bar v pohode, ...a ako presne ma zaujima asi tak ako presne fuka vietor
Tiez mam tu pumpu s manometrom. Pri fukani cestaku sa mi vsak zlomil taky plast v hlavici tej pumpy. Takze mozem fukat iba "schrader" ventil a aj tak to trocha prefukuje. Neviem, ci sa to da kupit ako nahradny diel. Skusim asi Aliexpress...
Ano, tiez som tu pumpu kupoval minuly rok a je tam srobovacia otocna hlavica. A prave to plastove (je to taky zvlastny tvrdy plast) srobovacie mi prasklo.
ta pumpa sice fukat vie ale inak je na nic. na prvej sa ten plstovy nasosnik rozpadol pri prvom pouziti... na druhej som prisiel nato ze manometer ukazuje cca 1/3 skutocneho tlaku takze nedporucam sa podla neho orientovat , plus sa rozpadla rucka.. ale uz som nemal chut to ist vratit takze som to fixol s ducktape a zobral do prace kde caka na svoje nahodne pouzitie
Akurat vcera som robil video na Lidlacku CO2 pumpu za 5eur. Obstala. Neviem vsak ci bude zalistovana v tomto cyklistickom tyzdni od 14.3., v letaku nie je.
nie je v letaku, lebo im asi zostali plne sklady z predoslej akcie. vtedy toho boli plne regale a nikto to nekupoval lebo 99% ludi ani netusi k comu CO2 pumpa sluzi. tak je velice lahko mozne ze to vylozia pri cyklo tyzdni .
Čo sa týka vecí z lidla, je to lotéria, keď som potreboval použiť Lidl multikluc tak ma sklamal. Radšej všetko KLS alebo Force. Na to je spoľah. Inak tachometer z lidla? Vy tu máte bicykle za vyše 1000 a na to tachometer z lidla? Veľký ťažký nespoľahlivý. Ale pred asi 10rokmi mali v pohode tretry.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ano bolo to tak
Mám jednu. Používam ju viac menej len do práce/z práce ak ma chytí prehánka. V podstate je nepremokavá dovtedy kým sa nespotíš a nezostaneš vlhký zvnútra. Je to totiž pařák. Ale ak sa nejako okrem dizajnu nezmenil materiál tak nepremokne a neprefúka.
https://www.lidl.sk/sk/ponuka.htm?articleId=26077