tak ano treba ale zase načo mi bude volačo čo budem musieť stále meniť ved poznám aj komponenty so supermarketov, sú robené z blata za jazdy sa rozpadnú a tak
len tak na margo: niekedy moze platit stare zname, ze kto lacno kupi, dvakrat kupi, netvrdim vsak, ze toto je ten pripad, na druhej strane nie vsetko drahe musi byt dobre, myslim, ze stoji za to aspon to za tie peniaze vyskusat
Bratislavčania, Lidl je drahý... Od pondelka je u Hofera (najbližšie 20 km od centra Bratislavy smerom na Viedeň) akcia - dres za 7 euro, gate za 8 euro, vesta za 9 euro, rukavičky za 3... V tých gatiach sa Vám budem ukazovať a vôbec ma neserie, že mám gate za 8 euro a sedím na kole za 60 tis. slovenských...
A tiež sa nenaseriem keď si usteliem a roztrhnuté gate idú do smetí...
Bratislavčania, Lidl je drahý... Od pondelka je u Hofera (najbližšie 20 km od centra Bratislavy smerom na Viedeň) akcia - dres za 7 euro, gate za 8 euro, vesta za 9 euro, rukavičky za 3... V tých gatiach sa Vám budem ukazovať a vôbec ma neserie, že mám gate za 8 euro a sedím na kole za 60 tis. slovenských...
neprovokuj joko , tiez by som si jedny take poriesil...
Ja mám z lidlu malý camelbag batôžtek aj s rezervárom za 500. Batoh fachá už 2 roky na krátke výjazdy a zásobník som po roku a pol menil, lebo praskol. No nekupte to, když je to tak laciný.
Charlie - pravidelne kontroluj www.hofer.at - aj keď pre tú vzdialenosť je možno lepší ten Lidl. Terazky budem čakať do jesene na akciu na dlhé gate, lebo tie predchádzajúce sa mi po troch či štyroch zimách začínajú rozpadávať. Ak sa dobre pamätám, tak stali do 15 Eur.
Clovek by neveril, kolko je cyklistov medzi dochodcami. Do lidlu sa hrnuli, akoby tam nieco bolo zdarma. Najvacsi zaujem mali o cyklobundy, prilby, ale jednoznacne zvitazil gelovy potah na sedlo. Tie prilby ani neskusali, rovno s nimi do kosika. A niektori aj po viac kusov.
Ja som kupil cykloponozky a volne kratasy. Ostatne veci sa mi nepozdavali.
Tak dnes som tam bol o 7:45, mali uz len 3 bundy, 2 Xl, jedno L, to L mi bolo trochu velke, ale da sa stiahnut, tak som ho zobral
Inac ta bunda ma betranie pod pazuchami, na chrbte, zips sa da otvorit aj "zospodu", ma reflexne pasy, skladaciu kapucu, predlzeny zadny diel - dufam ze bude aj funkcna ....
no ja som tam bol teraz ranko a bolo tam ludi, ze uff ...ale bol som tam skoro tak som si stihol urvat zo setkeho cca v mojej velkosti do kosa a potom som mimo pozeral ...dnesna bilancia: 2x bunda, 2x dres 1xnohavice 2x blatnik zadny a 1x blatnik predny ...uvidime...cez vikend idem testovat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ked mas dobreho "sponzora" tak sa ti lahko kupuje to drahsie...
ked mas dobreho "sponzora" tak sa ti lahko kupuje to drahsie...
tiez by som to takto zhodnotil
tak to sme dvaja a aj ja vravim...za tu cenu...
Naco si najprv kupit zle ze na zaciatok staci a potom menit
Naco si najprv kupit zle ze na zaciatok staci a potom menit
neprovokuj joko
Ja som kupil cykloponozky a volne kratasy. Ostatne veci sa mi nepozdavali.
Inac ta bunda ma betranie pod pazuchami, na chrbte, zips sa da otvorit aj "zospodu", ma reflexne pasy, skladaciu kapucu, predlzeny zadny diel - dufam ze bude aj funkcna ....
Ved ked vyskusam, dam vediet...