mne urpiner a steiger pripadajú chuťovo ako konzumné pivá za pár centov, u "heineken" značiek sú aspoň 12ky pomerne pitné, ale pri spominaných dvoch je to des aj pri čapovaných bez ohľadu na stupne... čo z toho, že sú slovenské, keď sa to nedá piť
ntvl, porovnávaš charakterovo úplne rozdielne pivá, nejak v tom nemáš jasno, steiger je skôr sladší a to ja nemusím, urpiner je príjemne horký - viac chmelený,
celkovo heineken je málo chmelený, aj keď asi viac ako budvar, ten sa riadne po .... za posledných 10-15 rokov.
doporučujem slepý test
K tomu baleniu len tolko, ze ani to nie je pravda. Napr. v Leviciach sa robia cukriky (aj slane, stiplave) a balia ich rovno do skandinavskych obalov aj s oznacenim. Okrem ludi co tam robia nikto nevie a nezisti, ze sa to vyraba na Slovensku, ziadne slovakia, ziadne 858...
Srsen chuťovo sú rozdielne, ale pre mňa tak či tak nepiteľné (najviac ma "dostal" tmavý steiger, v kt. je sacharín)... samozrejme, z bežných pív si vždy radšej dám bernard, svijany alebo plzeň
Tak dufam, ze sa zhodneme aspon na tom. Ze kdo chce dobre jedno, dve piva si da remeselne.... Kdo sa chce nachmelit, pripadne to zaprazit niecim, je mu jedno co pije. Hlavne, ze ma pod ca*****
Je lepsie ked dam zarobit hyze, tami, milsy, figaru, sedite, senickej syrarni, presovskej mineralke, hurbanovu velkemu sarisu.
ako chrapunskemu nemcovi, co skupuje nase chutne vyrobky pre mlsnych nemcov a nam plni regale odpadom, a potom sa z nas smeju aj anglicania.
Nebolo v celej europe vajec prazdne regale, lebo sa vyskytla nejaka choroba (mozno len falosna lobby - uprava trhu), ale od zamestnanca jednej farmy viem, ze 5-6 kaminov denne plnych vajec odchadzalo k pupkatym mlsnym rakusakom a u nas prezdne regale, lebo sme podla bruselu druhoradi a len montovna.
Suhlasim s tym, ze tiez dam radsej zarobit slovakom aj ked Figaro uz Slovakom nepatri, Hurbanovo takisto a mozno sa najdu aj dalsi.
Ku chrapunskemu nemcovi co skupuje nase dobre vyrobky by som povedal, ze mu to nemusime predat a nemusime kupovat jeho hrozne vyrobky. Ludia to maju v rukach. Plus kupuje aj nase auta a myslim, ze na tych je trosku vacsia pridana hodnota ako ked kupi od nas mlieko. Ale jo, mohli by sme menej aut a viac mlieka spracovat doma ale to je dlhsia debata. Len sa nad tym treba trosku zamysliet.
Takisto ako nad tym, ze jo, Lidl vyzera ako vyzera, nema ani regaly poriadne, vela veci na paletach ale preto je lacnejsi. Takze si mozes vybrat. V konecnom dosledku to platis ty. Ale je dobre vidiet, ze slovak sa uz neorientuje len podla ceny.
Mne chuti z Hurbanova 73-ka hlavne v tankovom prevedeni. Inak by sa mohli podporovat aj slovenskejsi remeselni vyrobcovia piv. Ale ti su hlavne o kus drahsi a do potravin sa nie moc dostavaju kedze nemaju take kapacity. Ale su obchodiky kde ich kupite
Neviete ako často býva ten servisný stojan? začal som to sledovať len dva týždne dozadu a teraz som sa tu dočítal že bol v júni tak či mám šancu ešte túto sezónu alebo až ďalší rok.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
celkovo heineken je málo chmelený, aj keď asi viac ako budvar, ten sa riadne po .... za posledných 10-15 rokov.
doporučujem slepý test
Ceskeho nekupujem. Ten mi nechuti.
Len toho vyrabaneho v licencii v sarisi. Uplne ina chut.
a že to bude *****
ako chrapunskemu nemcovi, co skupuje nase chutne vyrobky pre mlsnych nemcov a nam plni regale odpadom, a potom sa z nas smeju aj anglicania.
Nebolo v celej europe vajec prazdne regale, lebo sa vyskytla nejaka choroba (mozno len falosna lobby - uprava trhu), ale od zamestnanca jednej farmy viem, ze 5-6 kaminov denne plnych vajec odchadzalo k pupkatym mlsnym rakusakom a u nas prezdne regale, lebo sme podla bruselu druhoradi a len montovna.
Suhlasim s tym, ze tiez dam radsej zarobit slovakom aj ked Figaro uz Slovakom nepatri, Hurbanovo takisto a mozno sa najdu aj dalsi.
Ku chrapunskemu nemcovi co skupuje nase dobre vyrobky by som povedal, ze mu to nemusime predat a nemusime kupovat jeho hrozne vyrobky. Ludia to maju v rukach. Plus kupuje aj nase auta a myslim, ze na tych je trosku vacsia pridana hodnota ako ked kupi od nas mlieko. Ale jo, mohli by sme menej aut a viac mlieka spracovat doma ale to je dlhsia debata. Len sa nad tym treba trosku zamysliet.
Takisto ako nad tym, ze jo, Lidl vyzera ako vyzera, nema ani regaly poriadne, vela veci na paletach ale preto je lacnejsi. Takze si mozes vybrat. V konecnom dosledku to platis ty. Ale je dobre vidiet, ze slovak sa uz neorientuje len podla ceny.
Mne chuti z Hurbanova 73-ka hlavne v tankovom prevedeni. Inak by sa mohli podporovat aj slovenskejsi remeselni vyrobcovia piv. Ale ti su hlavne o kus drahsi a do potravin sa nie moc dostavaju kedze nemaju take kapacity. Ale su obchodiky kde ich kupite
https://www.lidl.sk/sk/c/cyklistika/c3113/w2
https://www.lidl.sk/sk/p/cyklistika/suprava-na-cistenie-bicykla/p58804
Ja mam nieco podobne 4v1, toto bude podla mna lepsie, kedze je to samostatne.
Mali ten stojan?