A co hovoris na kvalitu toho montazneho stojana? Videl som podobny ak nie ten isty az za 155 eur, preto sa mi nechce verit ze by bola kvalita rovnaka..
//Inak z ponuky som si zobral ten tachometer, mam starsiu verziu, ktora ma 22 funkcii, som s nou nadmieru spokojny lebo za 6 eur muziky az moc. Testovany v teplotach od +35 az po -18 stupnov celzia . Tento co maju teraz v lidli ma az 30 funkcii. Potesilo ma nastavenie pre dva bicykle, stopky, orientacne meranie spalenych kalorii, tukov a aj modre podsvietenie displeja, ktore ale funguje iba na par sekund aj ked ja by som bral neobmedzeny cas podsvietenia, vyrobca to urcite obmedzuje kvoli vydrzi baterii.. Preto som si tachometer rozobral a snazil sa nieco prespajkovat aby to svietilo stale co sa zial nepodarilo, ale tachometer este funguje Co je ale chyba tychto tachometrov je magnet, ktory vacsinou byva plastovy a pri silnejsom utiahnati zavitu praskne.. Magnet sa ale da kupit kovovy za cca 2 eura a mate super tachometer ak nepotrebujete meranie pulsu, kadenciu a taketo veci
Úchyty sú plastové,ale ak ich nebudeš doťahovať "nafest" tak možno niečo vydržia Nohy majú pätky,celý stojan vyzerá byť vyrobený z celkom dobrého materiálu (okrem tých plastov samozrejme)...Zajtra dám fotky,ale nevyzerá to tak zle
jj vrhol som sa medzi nich a trhal som čo sa dalo
..na skúšku jedny ponožky, jedno to funkčné tielko, servisný stojan čo spomínal kolega na predošlej stránke a potom ten postrekovač, čo som riešil v inej téme (nakoľko v paneláku nemám okrem vedra a handry nič iné a ževraj týmto sa dá celkom pekne bajk vystriekať ) uvidím, oprobujem
Vcera som bol so zigom v lidli, ze zobereme po jednom stojane a ideme domov. Ked som ho zdvihol, tak som si to rozmyslel. Nechcelo sa mi ho trepat. Ale zigo sa nedal odbyt a trepal ho domov. Tak som sa bol pozriet na zlozenie. Vezeralo to celkom fajn a tak som dnes rano poslal do lidla spolubyvajucich, nech mi ho zoberu autom, ak este bude. Tak na fotke je posledny zo Ziliny - Vlciniec. Aj na zigovom aj na mojom sme doplnili jednu srobku (aby sa ten upinak nepretacal) a dve podlozky (aby ten upinak nebehal na tej oske) a je to celkom okej. Snad iba keby bol ten upinak trosku torzne pevnejsi...
Má to zle zložené, tú spodnú hlavicu na statíve musí zatlačiť čo najnižšie na max, aby nohy boli viac roztiahnuté (výšku si reguluješ predsta teleskopickou tyčou zasunutou do statívu). Možno foto skresluje, ale mne sa zdajú tie nohy malo roztiahnuté
Kua ja som kontaktoval rodicov na SK nech mi idu vo svrtok kupit rychlo rukavice a ponozky kedze som bol do dneska mimo SVK. Vraj ked tam prisli tak rukavice 2 pary male a ponozky 1 par a aj to vyzerali ako keby pouzite
Skusim u nas v BB este jeden Lidl a inak ma picne mozno aj ak "bude" stojan zoberiem kedze sa celkom pozdava.
stojan vyzerá byť fajn v tej cene - ešte som ho len zložil, ale v najbližšej dobe vyskúšam aj pevnosť a stabilitu .. no pochybujem že z oblečenia ešte dačo kúpiš, keď som videl ten húf ľudí, čo sa na to u nás vrhol
keby som si neprivstal, tak nemám ani ja
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
//Inak z ponuky som si zobral ten tachometer, mam starsiu verziu, ktora ma 22 funkcii, som s nou nadmieru spokojny lebo za 6 eur muziky az moc. Testovany v teplotach od +35 az po -18 stupnov celzia
Aká je tá prilba?
kukal som aj tie dresy, ale to bol pekny sh*t
ale ponozky su fajn
..na skúšku jedny ponožky, jedno to funkčné tielko, servisný stojan čo spomínal kolega na predošlej stránke a potom ten postrekovač, čo som riešil v inej téme (nakoľko v paneláku nemám okrem vedra a handry nič iné a ževraj týmto sa dá celkom pekne bajk vystriekať
ostatné sa mi moc nepozdávalo
pieskovisko/vasa-vysnivana-zenska-t15364.html
vobec to tam nebude off topic
Skusim u nas v BB este jeden Lidl a inak ma picne mozno aj ak "bude" stojan zoberiem kedze sa celkom pozdava.
keby som si neprivstal, tak nemám ani ja