Nic nezmizlo , sprostredkovatel kartovej platby nezauctoval voci banke ked mal, ale az po case, ted teraz. Cize zakaznici vtedy nic nezaplatili, az teraz dodatocne boli platby zuctovane na ich uctoch. Senzacia jak hovado.
mne sa to stavalo na onlineshope ked som kupoval viac veci naraz. ked som objednal mi asi iba rezervovalo platbu ale normalne mi to odcitalo na ucte tu sumu. potom o par dni neskor som mal tu sumu naspat na ucte (co som si neuvedomil) a postupne mi mizli peniaze podla toho ako odosielali produkty. dokopy to vsetko v pohode sedelo len ma to zarazilo lebo som myslel ze to strhlo druhy krat. odvtedy ked objednavam viacej platim z uctu ktory nepouzivam a vzdy tam poslem presnu sumu kolko je total objednavky
Ak niekto potrebuje, su zas 8Ah baterky, ale iba na predajniach. 50e
Zaroven, uz PS ponukaju aj 12Ah (70e), ale ta neni na eshope vobec (len predajne), u nas ju vykupili za poldna
Ak niekto potrebuje, su zas 8Ah baterky, ale iba na predajniach. 50e
Zaroven, uz PS ponukaju aj 12Ah (70e), ale ta neni na eshope vobec (len predajne), u nas ju vykupili za poldna
… ojbváš , v Košicoch som pochodil všetky a nikde nič . Asi neostáva lem počkať na eshop že naskladnia aj tam .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A spomenul som si na Ivana a jeho plný mrazák.
PARKSIDE PERFORMANCE® Aku uhlová brúska PWSAP 20 Li F6 – bez akumulátora https://www.lidl.sk/p/parkside-performance-aku-uhlova-bruska-pwsap-20-li-f6-bez-akumulatora/p100382710
aj dalsie .. black friday, je vidno, ze aj akciove ceny sa daju este znizit , asi to vyrabaju trpaslici za pohar vody
A tot vrtacie kladivo je myslim super ponuka aj teraz
https://www.lidl.sk/p/parkside-performance-aku-kombinovane-kladivo-pkhap-20-li-c3-bez-akumulatora/p100368912
https://www.lidl.sk/p/parkside-performance-smart-akumulator-20-v-4-ah-paps-204-a1/p100363189
… ojbváš , v Košicoch som pochodil všetky a nikde nič . Asi neostáva lem počkať na eshop že naskladnia aj tam .