Ale aku / elektricka pila je vzdy menej hlucna ako benzinova a naviac generuje hluk len pri samotnom pileni. Benzinova generuje hluk a smrad nonstop kedze nevypinas motor medzi jednotlivymi rezmi. Roboticke kosacky su cisto jednoucelova vec, su dobre prave a len na to, ked chces mat pekne pokoseny travnik pri dome a nechces s tym stracat cas. Rider / traktor s moznostou pripojenia privesu je uplne iny vesmir.
Ak si tento "zazrak" kupil, tak prilis nerotuj vystup na tych adapteroch co sa zasuvaju do slotov namiesto baterii. Nerozumiem, naco nechali rotaciu v rozmedzi 340° a neobmedzili ju na 180°. Nenapada mi ziadne zariadenie, kde by malo vyznam ten kabel smerovat od slotu dopredu. Stacilo by hore, dozadu a dole, co je tych 180°. Vyrazne by sa znizilo riziko ukrutenia kablov.
Btw. stale sa neviem stotoznit s predstavou, ze mam bezkablove zariadenie a dobrovolne si z neho spravim zase kablove. Mozno este ten fukar OK, ale pri pile je to no go a krovinorez je jednak upnuty cez postroj na tele, cize hmotnost baterii nenesiem v rukach, a naviac je prave vdaka aku spravne vyvazeny, takze to pri nom ani nedava zmysel.
Ano, je lahsia o tych cca 1,4 az 2 kg podla pouzitych aku. V reali je to zanedbatelny rozdiel hlavne ked ju pri pileni opieras o ten pileny kmen. Ale zato ten kabel moze pekne zavadzat ked sa motas v korune a odvetvujes kmen. A ked chces pilu na chvilu odlozit, tak musis odopinat a zhadzovat ten "ruksak", lebo si s nou proste spojeny kablom. Za mna fakt zle.
Ten momenťák je od pondelka v ČR, hneď som ho uchmatol a musím povedať, že za tú cenu nemá chybu.
Na českom bike-fore ho už niekto preklepol na testovacej stolici a dopadol výborne.
V Lidli cyklo veci, napr. momentova racna 2-24Nm plus k tomu nejake bity . . . srandovne vyznie nastavovanie po 0,1 Nm ale pri neviem akej presnosti, pocitam tak 5-10%
kupil som jak sa hovori do zasoby, jeden uz mam aj ked je malinko iny ale tiez lidl. fungujeme uz nejaky ten rok spolu. poctivo vzdy vraciam na 2nm ked odkladam. neviem ci sa to ma davat niekde premeriavat po urcitom case ale snad nie. za 17€ nie je o com. ten predosly stal v akcii myslim 26 alebo 30.
skoda ze nemali nejaky mensi spratnejsi 2-10Nm v polovicnej krabicke. cestovna verzia
V Lidli cyklo veci, napr. momentova racna 2-24Nm plus k tomu nejake bity . . . srandovne vyznie nastavovanie po 0,1 Nm ale pri neviem akej presnosti, pocitam tak 5-10%
ved v pohode, nic proti, len mi to prislo take divno-smiesne, ze krok po 0,1 a tolerancia mozno 0,5 Nm . . . v tom kontexte to bolo myslene
jasne ze za 17 eur nemozem cakat laboratornu presnost
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Co za sprostosti si zase pokupil?
https://www.lidl.sk/p/parkside-performance-nabijaci-ruksak-na-akumulatory-20-v-40-v-bez-akumulatora/p100387018
Ak si tento "zazrak" kupil, tak prilis nerotuj vystup na tych adapteroch co sa zasuvaju do slotov namiesto baterii. Nerozumiem, naco nechali rotaciu v rozmedzi 340° a neobmedzili ju na 180°. Nenapada mi ziadne zariadenie, kde by malo vyznam ten kabel smerovat od slotu dopredu. Stacilo by hore, dozadu a dole, co je tych 180°. Vyrazne by sa znizilo riziko ukrutenia kablov.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Btw. stale sa neviem stotoznit s predstavou, ze mam bezkablove zariadenie a dobrovolne si z neho spravim zase kablove. Mozno este ten fukar OK, ale pri pile je to no go a krovinorez je jednak upnuty cez postroj na tele, cize hmotnost baterii nenesiem v rukach, a naviac je prave vdaka aku spravne vyvazeny, takze to pri nom ani nedava zmysel.
https://www.lidl.sk/p/crivit-momentovy-kluc-na-bicykel/p100387459?flyx=0195a99b-9fab-738e-954e-7f5d56a6987b&ar=0
Na českom bike-fore ho už niekto preklepol na testovacej stolici a dopadol výborne.
skoda ze nemali nejaky mensi spratnejsi 2-10Nm v polovicnej krabicke. cestovna verzia
4% je bežné aj u momenťáku za300€
jasne ze za 17 eur nemozem cakat laboratornu presnost