Stojan je "doma". Je celkom masivny, sice plastove svorky, ale nejdem to pouzivat kazdodenne, takze by malo vydrzat (zaruka 3 roky, v Lidli sa to objavuje kazdy rok, takze no problem )
ja tiez som ho vzal..+ nohavice dlhe, tacháč, merac pulzu, tielko, vlozky do topanok..tielko sedi vyborne..nohavice pojdem asik vratit...neviem nejak sa mi nezda material...este uvidim...
tak som aj ja bol. Prisiel som 7:05 a pri tych veciach stali desiatky ludi a prehadzovali to tak, ze balenia lietali doslova vzduchom. Hrozne cosi! Tielka su super, ponozky tiez, prilba fajnova a stojan musi prejst testom. Dufam, ze vydrzi aspon 2 roky. Nohavice, bindy a ten dlhy dres sa mi nepacili zz pohladu materialu (nejake tvrde, blee).
Tych ponoziek mam z minulych akcii niekolko parov. Viac nez spokojnost. Berte pokial maju. Chcel som rukavice s prstami ale hroza. To iste batoh - chcel som ho ako nakupnu tasku - doterajsia sa mi zacina rozpadavat. Je neforemny, siroky ...
jj, rukavice nevyzeraju az tak lakavo; ja som zobral aj ten ruksak, podla mna sa po par nakupoch dostane do normalneho tvaru, a na sportovanie posluzi myslim tiez celkmom fajn, cyklo funkcne tielko sedi za tu cenu dobre, uvidime ake funkcne bude v praxi velka pumpa je podla mna fajn, na take to domace fukanie, minipumpa tiez ok, kedze ma rezim aj vysoky tlak, tak v nudzovom pripade posluzi aj na vzduchovu vidlu v terene no a mont. stojan sa mi podarilo nahodne kupit raz o 5e lacnejsie mimo akcie asi pred 2tyzdnami
Mam tielko a bežecke tričko tie su super rukavice su dost teple ale zobral som aj tie. Mega pumpa zatial vyzera dobre este som nic nefukal. 7:15 v PN mali jedny tie nižšie tretry a to len 41 vo Vrbovom jak by dal. Neviete či sú v Tn alebo Ba v niakom lidli ešte letné tretry vel. 43 ?
Stojan mám tiež už doma. Na sedlovku sa upnuť dá ale otočí sa. Je dosť masívny pevný a nenakláňa sa. Na hornu rám trubku sedí ako je to hore na fotke. Dojem zatial celkom dobrý. Ked som prišiel do Lídla v BA - Vrakuňa mali ich tam po mne ešte 10 ks.
niekto pisal, ze to pretacanie pri uchyteni o sedlovku vyriesil tak, ze prevrtal krizom tu rurku, dal tam skrutku a nepretaca to potom..rada pre kutilov
Mam tielko a bežecke tričko tie su super rukavice su dost teple ale zobral som aj tie. Mega pumpa zatial vyzera dobre este som nic nefukal. 7:15 v PN mali jedny tie nižšie tretry a to len 41 vo Vrbovom jak by dal. Neviete či sú v Tn alebo Ba v niakom lidli ešte letné tretry vel. 43 ?
43iek mali v BA dost. Teda rano, nsjviac asi na Gagarinke, tam su sami dochodcovia
Inac tretry sa mi zdali tak o cislo mensie ako nosievam topanky.
Ja som bol dnes rano v Lidli pri Greenbiku. Cakalo tam asi 30 ludi a ked sa otvorili dvere tak asi 20 futasovalo ku cyklodoplnkom. Najvecsi zaujem bol o tretry, ktorych tam mali dost a o bundy. Ja som tam isiel kvoli vlozkam a dlhym nohaviciam. Vlozky OK, bohuzial nohavice nemaju moju velkost (170cm), respektive Civit asi nevyraba muzske velkosti S, najmensie je M a to je mi velke, ci uz nohavice alebo tricka. Vyskusal som zenske S (bohuzial bez trakov), tie mi boli na stehnach uzke tak som zobral zenske M. Tie su mi lepsie, nie uplne dokonale (troska dlhsie a v pase sirsie), ale na zimu za 13€ budu dobre
niekto pisal, ze to pretacanie pri uchyteni o sedlovku vyriesil tak, ze prevrtal krizom tu rurku, dal tam skrutku a nepretaca to potom..rada pre kutilov
Rurka sama o sebe ma krizom 2 dierky, staci prevrtat ten plastovy uchyt. Vcera som tak "vytunil" svoj stojan
Ja som vzal dlhe nohavice, bundu a to tielko. Zatial nevyskusane, az ked dojdem z prace, tak som zvedavy ako budu sediet, ale bunda vyzera dost fajn (uslo sa mi posledne cierne L, aj to mi pomaly z ruky bral jeden pan). A nohavice, kedze som dlhy, bral som XL, mozno budu trocha siroke. Konecne ale vyzeraju ze maju lepsiu vlozku ako veci z predoslych akcii, tam byvali velmi tenke vlozky (len aby sa nepovedalo). Hodil by sa aj stojan, ale momentalne je to uz nad moj financny limit. Rukavice a ponozky mam este z minulych akcii, zatial stacia.
Ja som sa na obed rozhodol, ze tam skocim a kupil som 2 pary ponoziek (dokonca 2 rozne typy! ) a tielko. Tielko som bral XL (bezne nosim L) a som rad,z e nie L, lebo XLko sedi akurat
tiez som sa dnes vytiahol do lidlu (hlavne kvoli tomu mont.stojanu) a cakal som, ze to bude brak, ale milo ma prekvapil a udrzi aj moju tazku terenkozu ...a samozrejme ked uz som tam bol prihodil som si minipumpu, 2x ponozky, funkcne tielko a aj ten tachometer( i ked u neho sa bojim, ze ho stratim, lebo sa mi zda, ze moc nedrzi tachometer s drziakom na riaditka )...ukaze cas
Ja som zistil ze XL nohavice su mi trocha siroke, ale na dlzku dobre, bojim sa ze L bude zase kratke, ale uz som ich v KV aj tak nevidel teraz podvecer. Inak este boli tielka, ponozky nejake, pumpy, stojany som si nevsimol ci este su.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja tiez som ho vzal..+ nohavice dlhe, tacháč, merac pulzu, tielko, vlozky do topanok..tielko sedi vyborne..nohavice pojdem asik vratit...neviem nejak sa mi nezda material...este uvidim...
43iek mali v BA dost. Teda rano, nsjviac asi na Gagarinke, tam su sami dochodcovia
Inac tretry sa mi zdali tak o cislo mensie ako nosievam topanky.
no na pocudovanie ano mali ich dost...bol som tam cca 30min a bol som jediny co ho mal vo voziku
Rurka sama o sebe ma krizom 2 dierky, staci prevrtat ten plastovy uchyt. Vcera som tak "vytunil" svoj stojan