Nieco k teme, fakt sila http://www.youtube.com/watch?v=RBF1236lYAc
Ja som aj chcel ist do Lidla na tie funkcne veci, ale nemal som kedy. Po ceste do skoly este o 6:50 uz v Karlovke cakal zastup ludi, cca 10-15 na otvorenie. Tipujem ze to bolo rozobrate velmi rychlo, po skole o 17:00 som tam uz ani nesiel zabijat cas.
no to si pametam .ti uz tam stali rano o 4tej a mozno aj skorej ale vtedy mali vsetko mozne elektroniku a tak a tuto asi len potraviny.dobre je z eniektori isli aj s 3vozikmi
Áno, na ten crrefour si aj ja spomínam. Po tejto akcii spravili zákon, že keď robia akciu na televízory, musia ich mať na sklade viac ako 2 kusy. A musia byť na regáli, nie rozobraté medzi zamestnancami.
tak to je čistá psychiatria ten kaufland. priznám sa, že aj ja som sa nechal nalákať na výpredaj storočia pred niekoľkými rokmi v carrefoure. išiel som na foťák. to čo som zažil bola neskutočná tragikomédia. foťák som samozrejme nestihol ale ponaučenie mám na celý život
Mne zas znami vravel ako ludia cakali nedavno ked otvarali O.K. elektro v Bratislave. Mali tam par kusov spotrebicov za fakt dobre ceny ako nap. Americku chladnicku za 333e (normalna cena okolo 1000), len 3ks. Tak prvy zakaznik isiel priamo po nej, otvarali rano o 9tej a on tam cakal od vecera od 10tej. Teoreticky tak za 11h zarobil nejakych 600e co sa mu urcite oplatilo
Vrátim sa ešte k týmto Malackám.
Bratranec býva v Mauackách a jeho žena sa v tú noc o 00:30 vybrala do KAUFLAND. Nikam sa nedostala ... Mauacky totálne zapchaté autiakmi. Okrem malackých EČV tam bola Bratislava, Senica, Pezinok ... atakďalej
sopm vcera otestoval tieto skulky, ktore som chcel primarne ako zalozne na hory, ale s gumickou a zltymi sklami budu zrejme plne pouzitelne aj na bike...akurat vymena skiel je trochu ostara, bolo treba vsetky tri prave sklicka trosku pribrusit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som aj chcel ist do Lidla na tie funkcne veci, ale nemal som kedy. Po ceste do skoly este o 6:50 uz v Karlovke cakal zastup ludi, cca 10-15 na otvorenie. Tipujem ze to bolo rozobrate velmi rychlo, po skole o 17:00 som tam uz ani nesiel zabijat cas.
Tak toto je sila takéto niečo som ešte nevidel.
to co bolo, banda psychopatov
ach to lacne Slovensko
http://www.youtube.com/watch?v=WiEwsho96Yg
http://ostravak.bloguje.cz/98587-utrel-sem-pysk-v-kerfuru.php
alebo vypočuť:
http://www.youtube.com/watch?v=KEm-_VbGEyY&feature=results_video&playnext=1&list=PL2A9356725B97C7F7
Vrátim sa ešte k týmto Malackám.
Bratranec býva v Mauackách a jeho žena sa v tú noc o 00:30 vybrala do KAUFLAND. Nikam sa nedostala ... Mauacky totálne zapchaté autiakmi. Okrem malackých EČV tam bola Bratislava, Senica, Pezinok ... atakďalej