Kedze obe komodity pocas roka viackrat stracam: ... No, vies mne sa casto stane ze sa mi 1 z paru kdesi zatula:)))
No a preco na biku nenosis tretry? To by sa tak lahko nezatulala...
Inak k Lidlu: snad najlepsie civilne ponozky a boxerky (obe s pridavkom elastanu) mam prave z Lidlu. Nemaju chybu a v danej cene siroko-daleko ani konkurenciu. Mimochodom, raz som kupil v Lidli vino skusit (Ladovy zber alebo ladove vino, ak to niekomu nieco hovori), kedze cena bola priazniva (ale pozor, 230 Sk/0.5l, ale za ladove vino ). Bolo vyborne, tak som sa este vratil...
Ale Lidl je vpoho. Najprv som z lidlu kupoval iba Colu,ktorá bola fakt super.. Ked to zistili tak cena šla asi o 5 korún vyššie ale neva.. A z bikových vecí som si kúpil akurát vak aj so zásobníkom na vodu. Zásobník už doslúžil no vak vpoho funguje. No nekúpiš za 500??
Ten digi foťák by som ale radšej nekupoval.Ten názov NYTECH vo mne nič pekné nevyvoláva. A možno nejaká prevratná novinka. V lidli nikdy nevieš.
no bud to nebolo Ladove vino alebo nejaky sunt....cena praveho Ladoveho vina sa pohybuje oooooooooooovela vyzsie.
No, nie som celkom amater vo vinach, aj ked za znalca sa nepovazujem. To vino (2004 Rheinhessen Eiswein Edelsuss) som si vyhladal v Googli na nete a predavalo sa po 19.00 - 22.00 EUR za flasu ... a to je zodpovedajuca cena. Pil som aj ine ladove vino povodnej slovenskej produkcie (480 Sk/0.3l) a myslim ze to z Lidlu bolo lepsie...
Source mozem len odporucat, najma Vector. Doplnil som si aj nieco vacsie zo Sportsnow, vid. Whistler na foto. Ale uz nema taky chrbat, ako Vector/Excelsor, tak som vyrobil vystuhu z Forexu (raz uz tu bola tato tema, ako vylepsit Camel MULE a pod., tak aspon vidiet riesenie). V Sportsnow maju vaky za vypredajove ceny, fakticky v cene Camel rezervoaru + drobny doplatok, naozaj sa oplati kupit.
Charlie - pravidelne kontroluj www.hofer.at - aj keď pre tú vzdialenosť je možno lepší ten Lidl. Terazky budem čakať do jesene na akciu na dlhé gate, lebo tie predchádzajúce sa mi po troch či štyroch zimách začínajú rozpadávať. Ak sa dobre pamätám, tak stali do 15 Eur.
Joko, tie zimne gate v Hoferi stali 11,99E. Mam ich aj zimnu bundu (14,99E) a maximalna spokojnost. Material je fakt dobry. Som presvedceny ze ta znacka Crane robi lepsie veci, ako ta co ju predavaju v Lidli. Ja som teraz tiez trosku nakupoval, z Hoferu gate, dres vestu a rukavice, v Lidli cyklopocitac a blatnik. Inac tie letne gate a dres z Hoferu niesu nic moc (jesenna verzia gati a dresov bola kvalitnejsia) ale vesta a rukavice su super.
Makam v Lidli 2,5 roka a uz boli asi 3 - 4 akcie na bike ale zatial nikto nic nedoniesol na reklamaciu, ak tak jedine co si pamatam tak pumpu. Mozte to kupit a ked sa vam to nebude pozdavat donesiete to a poviete co sa vam nepaci a prachy mate spat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No a preco na biku nenosis tretry? To by sa tak lahko nezatulala...
Inak k Lidlu: snad najlepsie civilne ponozky a boxerky (obe s pridavkom elastanu) mam prave z Lidlu. Nemaju chybu a v danej cene siroko-daleko ani konkurenciu. Mimochodom, raz som kupil v Lidli vino skusit (Ladovy zber alebo ladove vino, ak to niekomu nieco hovori), kedze cena bola priazniva (ale pozor, 230 Sk/0.5l, ale za ladove vino
Ten digi foťák by som ale radšej nekupoval.Ten názov NYTECH vo mne nič pekné nevyvoláva. A možno nejaká prevratná novinka. V lidli nikdy nevieš.
http://www.nytech.de/cms_uk/nytech_9_568.php
No, nie som celkom amater vo vinach, aj ked za znalca sa nepovazujem. To vino (2004 Rheinhessen Eiswein Edelsuss) som si vyhladal v Googli na nete a predavalo sa po 19.00 - 22.00 EUR za flasu ... a to je zodpovedajuca cena. Pil som aj ine ladove vino povodnej slovenskej produkcie (480 Sk/0.3l) a myslim ze to z Lidlu bolo lepsie...
Takú kolu kupujem semo-tamo aj ja.....takže nás majú asi prečítaných
http://www.sportsnow.netshops.sk/mainin ... egoryID=49
http://www.sportsnow.netshops.sk/mainin ... egoryID=49
Source mozem len odporucat, najma Vector. Doplnil som si aj nieco vacsie zo Sportsnow, vid. Whistler na foto. Ale uz nema taky chrbat, ako Vector/Excelsor, tak som vyrobil vystuhu z Forexu (raz uz tu bola tato tema, ako vylepsit Camel MULE a pod., tak aspon vidiet riesenie). V Sportsnow maju vaky za vypredajove ceny, fakticky v cene Camel rezervoaru + drobny doplatok, naozaj sa oplati kupit.
Joko, tie zimne gate v Hoferi stali 11,99E. Mam ich aj zimnu bundu (14,99E) a maximalna spokojnost. Material je fakt dobry. Som presvedceny ze ta znacka Crane robi lepsie veci, ako ta co ju predavaju v Lidli. Ja som teraz tiez trosku nakupoval, z Hoferu gate, dres vestu a rukavice, v Lidli cyklopocitac a blatnik. Inac tie letne gate a dres z Hoferu niesu nic moc (jesenna verzia gati a dresov bola kvalitnejsia) ale vesta a rukavice su super.
Mám ho už skoro rok a zatiaľ maximálna spokojnosť.
Mám ho už skoro rok a zatiaľ maximálna spokojnosť.
toto naradie uz vidim asi v tretej faregnej modifiakcii