o takychto veciach mozeme v LV len snivat...bud to maju Sko 1 kus alebo XS 2 ks zo vsetkeho...
ten stojan by som chcel aj ja... wrrrr
stačí ak napíšeš čo by si chcel do centrály Lidlu,na stranke nejaký email najdeš, a oni ti do týždňa dovezú do ktorejkoľvek predajne, za predpokladu, že tie veci majú niekde v skladoch...
stačí ak napíšeš čo by si chcel do centrály Lidlu,na stranke nejaký email najdeš, a oni ti do týždňa dovezú do ktorejkoľvek predajne, za predpokladu, že tie veci majú niekde v skladoch...
...oni ti do týždňa dovezú do ktorejkoľvek predajne,...
To máš vyskúšané, alebo si myslíš, že by so tak mohlo fungovať? Nakoľko je LIDL "kontajnérový" predajca, tak sa mi to príliš nezdá
Ale číta sa to dobre.
Takú ako majú v Rakúsku mám. Konštrukčne vyzerá dobre a má velký objem, takže fúkanie horáka ide jedna radosť. Ale aj okolo 3,5 je už cítiť začínajúci odpor, takže 6 barov by sa nafúkať asi dalo ale išlo by to extrémne zle.
Ja mám s tou mojou ale taký problémik. Na biku mám autoventilky a pumpa má takú divnú koncovku, ktorá má páčku, presne ako autokompresory. Tú ale keď nasadím tak buď fúkam von a nie do kolesa alebo ked ju pritlačím tak síce fúkam do kolesa ale vzduch z duše extrémne uniká. Robím niečo zle ?
pumpa fuka v pohode manometer ukazuje +0,5. ja tlakujem do 6,0 a bez problemov. natlaci aj viac. len sa priprav na demolaciu koncovky ktoru potom vymenis za kovovu. o-hocicom/akcia-v-lidli-t15685-1275.html
Je tam jasne napisane- velkoobjemova pumpa. Co si cakal? a to je tak na nafukanie jedneho biku, pri dlhsom fukani sa zapecu plastove vnutornosti manometra a pojde do papa.
Kto by mal ešte záujem o montážny stojan, tak ho kúpi v Lidli v Detve. Dnes som tam bol a mali tam asi 5 ks po cca 20€. Keď bola naň akcia, tak tam nebol ani jeden.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To máš vyskúšané, alebo si myslíš, že by so tak mohlo fungovať? Nakoľko je LIDL "kontajnérový" predajca, tak sa mi to príliš nezdá
Ale číta sa to dobre.
Ja mám s tou mojou ale taký problémik. Na biku mám autoventilky a pumpa má takú divnú koncovku, ktorá má páčku, presne ako autokompresory. Tú ale keď nasadím tak buď fúkam von a nie do kolesa alebo ked ju pritlačím tak síce fúkam do kolesa ale vzduch z duše extrémne uniká. Robím niečo zle ?
o-hocicom/akcia-v-lidli-t15685-1275.html
http://katalog.longus.sk/pumpa-step-s-manometrom-do-160psi/c31000000594p698234.html
Ale nad 5 barov sa musim na nu poriadne vesat aby som este daco nafukal.
Daj pokoj
ty budes asi dost trpezlivy, co ?
a svist ju potom balil do folie