Tak som si browsoval zahranicnymi forami a natrafil som na jednu dost zaujimavu temu. Rozoberali tam rafiky a kolesa od jedneho cinskeho vyrobcu, a ked som videl cenu za zapletene kolesa bol som az prekvapeny. Kolesa sa robia na zakazku pre kazdeho klienta, mozete pripadne zadat vlastne parametre. Vyrobca mal az na par vynimiek dobre ohlasy a rozmyslam, ze by som ich aj mozno pocas leta kupil, ale mam iste pochybnosti ohladom kvality. Skusali ste uz niekedy kupit nieco taketo z Ciny?
mam ich doma, cerstvo vypletene, 26" verzia v uprave "DH", planujem ich pouzit ako univerzalne kolesa na enduro. k trvacnosti sa samozrejme zatial vyjadrit neviem, ale spracovanie je perfektne a tuhost vypleteneho kola je top!
cena by bola zaujimava pokial to nezadrzia na colnici potom uz to take zaujimave nieje. cena na http://www.light-bicycle.com/ co som pozeral 50mm profil je cca 420€ vaha paru je sice velmi dobra no na ebayi co sem dal odkaz Gesker stoja cca 280€ neviem aky je medzi nimi rozdiel ale asi to bude ze ten prvy cinan dava na ne naboje novatec pripadne ine mal na vyber ja neviem pokial by stali 420+(neviem ako posta) u cinana zabavia mi to colnici + 20%DPH+?%CLO tak zato si kupim jazdene FFWD alebo MAVIC COMSIC sice vaha asi o 500g-600g naviac no viem ze ma unesu a nebudu to vyhodene peniza. kazdopane cena k pomeru vahe a nosnoti pokial cinan nezavadza je velmi zaujmava a mozno by som sa dal nahovorit
k light-bicycle rafom, 26" uprava "DH": mam uz par vyjazdov za sebou. zatial maximalna spokojnost, tuhost je pocitovo na urovni dee-maxov. vdaci tomu asi aj fakt, ze tam isiel 2mm vyplet. (mam skoro 95kg). pouzitie univerzalne/enduro. hmotnost zhruba 430g za raf, 30mm sirka. jazdim bez duse, 2,4" gumy, pasky som dal bontrager, zapadnu jak rit na serbel. rovnako pochvala rafov od mechanika pocas vypletania: ziadne krutenie a pruzenie, zatiahnuta s***** je zatiahnuta s*****.
cakal som na ne cca. mesiac, lebo nemali vyrobene. po odoslani (tusim DHL) to doslo za 3 dni mozno. skoncilo to na colnici, staci splnomocnenie a doklad a vybavi to DHLka, za dalsie 2 dni som to mal doma.
TomasMen - mozes si kupit hocico z celeho sveta, ak su to veci "legalne". a colna sprava je tu od toho, aby chranila nas krehky domaci trh pred zaplienenim dumpingovymi vyrobkami, nelegalnym dovozom, plagiatmi, atd...
ak ti aj cinska pracovnicka v expedicii vo fabrike napise do deklaracie "gift", "value 0 USD", je viac ako pravdepodobne, ze colna sprava bude od teba chciet vydeklarovat "skutocnu" hodnotu tovaru.
patooo - nikto tu nikoho na nic nenahovara. samozrejme, ze je tam vzdy ista neznama a riziko. na mtbr bolo toho popisane mrte, su tam aj zdokumentovane rozsekane rafy, su tam skusenosti s reklamaciami, atd. pisem len svoje skusenosti. kazdy nech si zvazi sam ci chce do toho ist. nejde mimochodom o ziaden "lacak", nie kazdy je ochotny dat za raf 150USD + shipping + colnica?.
kto chce istotu, kupi si enve, DT, easton, roval. inac jedna pani povedala, ze light-bicycle rafky sa naramne podobaju na roval. fabrika v xiamene sa asi neuzivi len vyrobou a priamym predajom neoznacenych rafov zopar nadsencom z mtb for...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na XC asi ok, ale bal by som sa stym na rockgardeny
http://www.ebay.co.uk/itm/24mm-Deep-tubular-carbon-wheels-700C-carbon-fiber-bicycle-wheel-set/261225308626?ssPageName=WDVW&rd=1&ih=016&category=177830&cmd=ViewItem
cakal som na ne cca. mesiac, lebo nemali vyrobene. po odoslani (tusim DHL) to doslo za 3 dni mozno. skoncilo to na colnici, staci splnomocnenie a doklad a vybavi to DHLka, za dalsie 2 dni som to mal doma.
ak ti aj cinska pracovnicka v expedicii vo fabrike napise do deklaracie "gift", "value 0 USD", je viac ako pravdepodobne, ze colna sprava bude od teba chciet vydeklarovat "skutocnu" hodnotu tovaru.
patooo - nikto tu nikoho na nic nenahovara. samozrejme, ze je tam vzdy ista neznama a riziko. na mtbr bolo toho popisane mrte, su tam aj zdokumentovane rozsekane rafy, su tam skusenosti s reklamaciami, atd. pisem len svoje skusenosti. kazdy nech si zvazi sam ci chce do toho ist. nejde mimochodom o ziaden "lacak", nie kazdy je ochotny dat za raf 150USD + shipping + colnica?.
kto chce istotu, kupi si enve, DT, easton, roval. inac jedna pani povedala, ze light-bicycle rafky sa naramne podobaju na roval. fabrika v xiamene sa asi neuzivi len vyrobou a priamym predajom neoznacenych rafov zopar nadsencom z mtb for...