Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
lto Teoreticke recicky. Dnesne XC uz davno nie su len zvaznice a vyrobcovia sa prisposobuju. Kazdy moj vyjazd idem single dolekopcom a teraz som narychlo napocital min. 4 skoky do pol metra, co davam s tymi klukami na HT-cku a po roku a pol su stale cele.
Tak ak nevies, co sa udeje pri doskoku s klukou /ktora ma napr. vlepenu vlozku, alebo je urcena pre XC jazdenie/, tak toho naozaj vela nevies /napoveda .. je to sila podstatne vyssia, nez ktorou slapes do pedalu/ .. preco myslis, ze sa pouzivaju zosilene kluky pre DH a pod. /v tom ponimani su naozaj urcene do vitrinky - slapanie/ Preco sa ulamuju pedale, atd. Na toto mas X01 DH kluky.
No povedz, čo také sa s ňou udeje, keď toho tak veľa neviem? Tipujem že pri prvom doskoku sa rozsype. Idem povedať mojim kľukám že už mali byť dávno rozpadnuté Tie kľuky sú na to dimenzované, aj keď majú vlepenú vložku a penové jadro, pozri si aké bajky sa Eaglom osádzajú. Okrem DH asi všetky..či skákať sa smie len na DH?
Poznám týpka čo jazdil X01(nie DH verziu) na DH a roky dostávali tie kľuky toľko čo by sa niektoré Raceface rozpadli len pri pohlade na to Nakoniec mu po páde praskli a aj to nie pri vlepených vložkách.
Z popisu X01 Eagle kľúk: ,,SRAM X01 Eagle dub chainset is rated for enduro riding and uses carbon arms with a structural foam core and the forged X-Sync 2 chainring.´´
tento vikend (13. - 14.4.) zlavy 50 percent na sadu CHPT3 s motivom Roubaix od Castelli na webe castelli, od 50 eur dovoz zdarma (to je celkom lahke, tam je skoro vsetko za minimalne 50 eur) - bibshorts, dres, ponozky, ciapky pod prilbu, baselayer .. https://www.castelli-cycling.com/sk/men/collections/chpt3
Z popisu X01 Eagle kľúk: ,,SRAM X01 Eagle dub chainset is rated for enduro riding and uses carbon arms with a structural foam core and the forged X-Sync 2 chainring.´´
Mne sa to utrhlo z nicoho nic v druhej sezone a mohol som ich do kosa hodit.
Ale sak ja nikoho neodradzam.Mozno ma niekto 5 rokov a nic.Ja osobne uz nie...
Aby sme sa vratili k praxi a nie teoretizovaniu. Na toto som reagoval. Ale otazka je, ci to co si daval zo stranky vyrobcu je presne to, ako odkaz na kluky , lebo vyrobca pise o Dub, odkaz je na GXP, ak dobre vidim. A to budu asi pomerne dost odlisne kluky. A Kaprak pisal o nich.
lto Teoreticke recicky. Dnesne XC uz davno nie su len zvaznice a vyrobcovia sa prisposobuju. Kazdy moj vyjazd idem single dolekopcom a teraz som narychlo napocital min. 4 skoky do pol metra, co davam s tymi klukami na HT-cku a po roku a pol su stale cele.
Ano, dnesne XC su uz trochu inde, ale nie su nejak zvlast inde, polmetrove skoky som obcas skakal na XC bajku aj pred 11 rokmi, ked som musel /snazil som ale nemusiet /, porovnavaj to ale s dnesnym EN, Kaprak neskace polmetrove skoky .. a je trochu ine skocit v rychlosti a ine doskocit skoro na placku, co sa skor stane pri skakacich manevroch.
vypredaj team sky - https://store.teamsky.com/collections/clearance veci od castelli - vacsinou male velkosti ale 50 percent zlava - keby tam niekto nakupoval, pripojil by som sa a kupil ponozky, keby bolo postovne zdarma ...
Ale ja som ti to neposlal aby si to dal sem
Ked to bolo aktualne tak tam mali ovela viac veci, teraz uz tam skoro nic nie je a ked tak len male velkosti vacsinou. Tak mesiac dozadu sa to tam fakt oplatilo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No povedz, čo také sa s ňou udeje, keď toho tak veľa neviem? Tipujem že pri prvom doskoku sa rozsype. Idem povedať mojim kľukám že už mali byť dávno rozpadnuté
Poznám týpka čo jazdil X01(nie DH verziu) na DH a roky dostávali tie kľuky toľko čo by sa niektoré Raceface rozpadli len pri pohlade na to
No ja mám Merino spodky aj vrch (spodná vrstva) za 60 , kúpil som v nemeckom Intersporte
https://www.alza.sk/sport/shimano-sl-m820-b-i-saint-10-rychlosti-d5463658.htm
retaaazka
https://www.aliexpress.com/store/product/3D-MTB-Mountain-Bike-Scratch-Resistant-Protect-Frame-Protector-Removeable-Sticker-Road-Bicycle-Paster-Guard-Cover/3100068_32965722607.html?spm=2114.12010612.8148356.1.52b25246NndVkS&fbclid=IwAR11C1tsstAWywrKo9n-m8NGIE07VsmbHrhIZOmmWWoVpNhCVrWERpT_YWQ
Ale sak ja nikoho neodradzam.Mozno ma niekto 5 rokov a nic.Ja osobne uz nie...
Aby sme sa vratili k praxi a nie teoretizovaniu. Na toto som reagoval. Ale otazka je, ci to co si daval zo stranky vyrobcu je presne to, ako odkaz na kluky , lebo vyrobca pise o Dub, odkaz je na GXP, ak dobre vidim. A to budu asi pomerne dost odlisne kluky. A Kaprak pisal o nich.
Ano, dnesne XC su uz trochu inde, ale nie su nejak zvlast inde, polmetrove skoky som obcas skakal na XC bajku aj pred 11 rokmi, ked som musel /snazil som ale nemusiet
Ked to bolo aktualne tak tam mali ovela viac veci, teraz uz tam skoro nic nie je a ked tak len male velkosti vacsinou. Tak mesiac dozadu sa to tam fakt oplatilo.
Iba xxl
Ak by mal niekto zaujem, tak foolybear klika objednavku - "pripojim sa k objednavke"
https://www.bike24.com/1.php?content=8;product=182316;menu=1400,1420,1421;mid%5B199%5D=1