Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
La Palma (Cat 2-3) mi pridu stale dost svetle. Vracal som sa po tme a mal som ich stale nasadene. Cat 1-3 z decathlonu su na tom podobne, len na slnku vedia byt tmavsie...
teraz som na balkone vyskusal tiez La Palma (Cat 2-3) . v tieni aj v byte na paradu vidiet a na slnku pekne stmavnu. uvidim ked vyskusam na vyjazde ako budem vnimat rychle prechody zo slnka do tiena.
Práveže Siroko majú priepustnosť svetla Category 3 (11% light transmission) a tie Decatlon Fotochromatické sklá od 15%. Napríklad uvex má 8-11% pre Cat.3. a platí čím menšie číslo tým sú "tmavšie" ale to sú samozrejme tabuľkové hodnoty
Máte niekto reálnu skúsenosť s batohom Eiger? Silno nad ním uvažujem, ako s celoročným batohom na turistiku, ale dosť sa obávam odvetrávania chrbta v lete. Kludne aj SS, dakujem, a sorry za OT.
Pravdu povediac neviem, či sa oplatí, lebo osobnú skúsenosť nemám, ale za tých cca. 47€ by som do toho asi šiel, keby som potreboval niečo na "prechodné obdobie".
Za tu cenu urcite stoji za zvazenie.
Ja mam od Sugoi tento dres, v linku tiez za super cenu, a som velmi spokojny. Jediny "problem" je, ze ma opacny zips, ale na to sa da zvyknut.
Mozno by som poradil, ze maju pomerne velkoryse cislovanie.
Mám podobnú a za tie peniaze je fakt super! Naozaj. Za tú akože pôvodnú cenu by sa to ale neoplatilo. Tým chcem povedať, že netreba uveriť, koľko týmto nákupom akože ušetríte.
Jasné za tie pôvodné ceny to asi kúi len málokto. Ja mám 2 Softshelky, jednu hrubšiu druhú tenšiu od Izumi a je tiež super. Kupoval som v akcii za 50 €, pôvodne tam bolo 150 Aj predtým som mal 1 Izumi a aspoň za mňa je to kvalita. Dobrý strih aj materiál.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.alza.sk/sport/najpredavanejsie-najlepsie-batohy-a-ruksaky/18855706.htm#f&cst=null&cud=0&pg=1&pn=7&prod=8082&sc=1200
https://xiaomiplanet.sk/xiaomi-mijia-mini-kompresor-kupon-novy-8/
Pánská bunda Sugoi RS 120 Convertible Jacket: https://www.moolbike.cz/cyklisticke-bundy/sugoi-rs-120-convertible-jacket-panska-bunda/
Ja mam od Sugoi tento dres, v linku tiez za super cenu, a som velmi spokojny. Jediny "problem" je, ze ma opacny zips, ale na to sa da zvyknut.
Mozno by som poradil, ze maju pomerne velkoryse cislovanie.
Výpredaj -14% PEARL iZUMi Elite Softshell 180 dámska bunda, screaming pink/yellow
119 € -14%
MOC 181 €https://www.canyon.com/cs-sk/outlet/road-bikes/ultimate-cf-sl-9.0-etap/1762.html?dwvar_1762_pv_rahmenfarbe=BU%2FWH
Výpredaj -18% Oakley Jawbreaker okuliare, polished white/Prizm Snow Sapphire
193 € -18%
MOC 235 €