Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
Mtbiker je drahy. A kym sa podobne velke firmy budu snazit zbavit toho co maju na sklade to tak ostane. Zakaznikovi je srdecne jedno ci na to vy zarabate a ako. Sa vratim k prikladu so sram red sadickou z r2 ktora mi oproti mtbiker zabezpecila solidne karbonove kolesa ZADARMO… kludne to tu necham do dalsej diskusie
A nieco aktualnejsie -50% na time pedale ktore ponuka distributor ste uspesne odignorovali ako priklad toho aki ste fajn
A sekta uz minuskuje. To ze to co som napisal je holy fakt ich nezaujima a to je na tom trh v usa lepsie ako u nas… trh praje zakaznikom predajcovia si uzili svoje pocas covidu ked predali aj uplne vsetky leziaky…
Cyklo biznis stratil hlavu pocas korony, inflacia k tomu . Rast to stale nemoze, dopyt klesol. MTBIKER tiez mal narast objednavok, tiez to musi pocitit ...
Nie, že by som nedoprial ale ak sa verejne hovorí o škrtaní dlhov alebo bankrote tak by som si 2x premyslel či z danej stránky niečo objednám aj keď je to veľká firma..., lebo môže prísť nie čierny piatok ale čierny Peter.
Neviem, preco nadavate na mtbiker shop. Kazdy ma moznost nakupit inde. Ale uvedomte si, aku pridanu hodnotu ma mtbiker shop. Komunikacia na vysokej urovni, dorucenie na druhy den. Pri vrateni tovaru som mal peniaze vratene na treti den. Pri lepsej cene v inom eshope sa da dohodnut zlava. To mam vsetko z vlastnych skusenosti.
A dalsia vec je obsah. Kazdy z Vas otvora denne mtbiker.sk a vytvarat obsah sa neda robit bez nejakej marze. Takze asi tak. Nie vzdy je to o cene vyrobku, ale velku ulohu zohrava pristup k zakaznikovi.
PS: Niesom zamestnanec mtbiker a ani nemam s nimi ziadne ine väzby. HOWK
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aj planetx mal problemy, no tam to niekto zachranil.
Boo_boo: CRC je drahy obchod (ak nepocitam vypredaje, akcie).
Ale na tomto zarabate riadne https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/vidlice-a-tlmice/prislusenstvo/servisne-sady/rockshox-fork-crush-washers-8-mm-1-ks.html
RockShox Fork Crush Washer podložka, 8 mm, 1 ks
0,26 €
MOC 0,32 €A nieco aktualnejsie -50% na time pedale ktore ponuka distributor ste uspesne odignorovali ako priklad toho aki ste fajn
Máte niekto skúsenosť s nakupovaním na stránke www.cyclingcastelli.com ???
Našiel som až podozrivo dobrú ponuku https://www.cyclingcastelli.com/castelli-perfetto-ros-convertible-wind-jacket-free-delivery/ na iných shopoch sa cena tejto bundy pohybuje cca 220-250€ a zvyknú mať len posledné kusy, tu to kľudne aj pod 100€ dáva.
Nie je to nejaký odrb?
Diki za vaše skúsenosti.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
bobris my rastieme aj teraz a celkom zasadne a aj ked robime s mensou marzou tak nas biznis je zdravy oproti trhu.
https://www.wiggle.com/eu/m/blackfridaywk423w
A dalsia vec je obsah. Kazdy z Vas otvora denne mtbiker.sk a vytvarat obsah sa neda robit bez nejakej marze. Takze asi tak. Nie vzdy je to o cene vyrobku, ale velku ulohu zohrava pristup k zakaznikovi.
PS: Niesom zamestnanec mtbiker a ani nemam s nimi ziadne ine väzby. HOWK