Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
Bude to stara verzia 4iiii. Bacha este na to, lebo Nemci stale dealuju to, co sa uz inde nepredava.
Inak k normalnosti cien- bike24 dali von report za Q1 2023. Hruba marza 21%, pokles o 7%, obrat pokles 11%- zlacnili brutalne a predavaju aj tak menej... Predpokladame podobny vyvoj aj inde takze tu ozaj ide do tuheho pre velke DE shopy a zatial z toho tazi zakaznik. Nahlas sa hovori, ze to mozno niektori nerozdychaju a ti, co rozdychaju budu musiet zdrazit. Pocas COVIDu robila bike24ka myslim 33% hrubu marzu.
MTBIKER rastie podla planu takze uz sa Nemcom priblizujeme.
Ked MTBiker vyhlasi IPO (Initial Public Offering - uvedenie na burzu), potom nas budu zaujimat hospodarske vysledky. Zatial chceme kvalitne vyrobky za ferove ceny
Hlavne nove su 1.7mm, co je hrubka, kde u inych kotucov doporucuju vymenu (ale da sa zjazdit do 1.2mm v poho), tie kotuce su drahe aj za 10e. S niektorymi prasiatkami moze dojst ku kolizii s tym alu plechom.
Tie XT kotúče sú hlavne ľahké, takže asi cieľovka budú skôr gramári, ľahkí XC-čkári......
Mám aktuálne vpredu, ale už sa blížim k minimu... a kedže do vyššie spomenutých skupín nepatrím, už mám nachystaný SRAM HS2
bladerunner: ani lahke nie su , teda nie su ani nejak tazke, ale gramarske kotuce, ktore funguju su tak 10% (a viac) lahsie. V skratke .. drahe, tenke, tazke a ako bonus nevydrzia. Ale problemy som s nimi nemal, len sa rychlo zjazdili.
No ja mám Castelli a Sportful veľkosť L (173/75). Assos som najprv objednal veľkosť M, ale zdalo sa mi to moc veľké, tak nakoniec som vymenil za veľkosť S a tie sedia viac na tesno ako Castelli L, ale aj na dlhých výjazdoch sa v nich cítim skvele..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak k normalnosti cien- bike24 dali von report za Q1 2023. Hruba marza 21%, pokles o 7%, obrat pokles 11%- zlacnili brutalne a predavaju aj tak menej... Predpokladame podobny vyvoj aj inde takze tu ozaj ide do tuheho pre velke DE shopy a zatial z toho tazi zakaznik. Nahlas sa hovori, ze to mozno niektori nerozdychaju a ti, co rozdychaju budu musiet zdrazit. Pocas COVIDu robila bike24ka myslim 33% hrubu marzu.
MTBIKER rastie podla planu takze uz sa Nemcom priblizujeme.
Ked MTBiker vyhlasi IPO (Initial Public Offering - uvedenie na burzu), potom nas budu zaujimat hospodarske vysledky. Zatial chceme kvalitne vyrobky za ferove ceny
edge 530 za 181
senzory za 41
nejake tie hodinky
https://www.amazon.de/s?k=garmin&i=prime-day&crid=1EQ5PMUSZ1YJG&sprefix=garmin%2Cprime-day%2C102&ref=nb_sb_noss_2
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/brzdy/brzdove-kotuce/shimano-rt-mt800-m-brzdovy-kotuc-180-mm-center-lock-s-vonk-maticou-ice-tech-freeza.html
-7% Shimano RT-MT800-M brzdový kotúč, 180 mm, Center Lock s vonk. maticou, Ice-Tech Freeza
36,99 € -7%
MOC 68,99 €a samozrejme je pomerne vela staznosti ze pride novy kotuc krivy
Chrono carbon R v takmer 30% zľave. Parádne XC
Výpredaj -42% Mondraker F-Podium Carbon DC (SPE) 29 bicykel, carbon/cherry red
2 999 € -42%
MOC 5 199 €Mám aktuálne vpredu, ale už sa blížim k minimu... a kedže do vyššie spomenutých skupín nepatrím, už mám nachystaný SRAM HS2
Ale postovne na SK to nefunguje alebo?
https://shop.eatsleepcycle.com/tag/outlet/?_filter_gender=men&utm_medium=email-marketing&utm_source=clientify&utm_campaign=summer-sale-2023
Bezna EU velkost
No ja mám Castelli a Sportful veľkosť L (173/75). Assos som najprv objednal veľkosť M, ale zdalo sa mi to moc veľké, tak nakoniec som vymenil za veľkosť S a tie sedia viac na tesno ako Castelli L, ale aj na dlhých výjazdoch sa v nich cítim skvele..