Hack3r napísal:
ja som kupil dres este ked to bol Garazaovy vypredaj bez kategorii a tusim vsetko bolo -40%, mozno nieco 50, ale az neklamem. Kazdopadne bral som to ako dopredavanie starych zasob, ale dostal som na moj vkus hodne poskodeny dres, aj ked je dost mozne ze ani sami chalani nevedeli ze nieco take podielaju, to vedia len oni. kazdopadne teraz to rozdelili co je fajn, no tiez by mohli napisat ake konkretne poskodenie ma ten ktory kus oblecenia, ked uz sa rozhodli to takto predavat.
Ja som dostal a hned vratil toto tu, este ked neboli kategorie, na zivo to videlo hned a verim ze za toto by si nechcel dat 69 eur ako som vtedy ja :) plus to sitie je asi standard a premiovo na mna tiez neposobi


Tie šípky tam ozaj neboli potrebné :D
Fakt prúser toto poslať zákazníkovi, to by som ani od Force nečakal (nebrať v zlom, mám aj od nich veci), nieto ešte od značky ktorá si vypýta 170eur za letný dres, pričom nedávno som kúpil najvyššiu radu Castelli za 80e.
Lepšie meno by si spravili, keby zopár tých cyklo dresov ,,2.kategórie´´ venovali v rámci nejakej akcie cyklo klubom alebo cyklistom zo sociálne slabších rodín a mohli si to odpísať na marketingové účely.
A keď už sa to rozhodli predávať, tak by som očakával trochu iné zľavy...
21.02.2022 - 09:45:22
01
romanca napísal:
presne tak, vypýtať si 81 eur za 4 roky starý model dresu mount fuji (mám ho, zhodou okolností som si ten istý kúpil v lete 2019 vo výpredaji modelov predošlej sezóny na wiggle za 77 eur) v akože garážovom výpredaji, to už niečo o mentálnom nastavení značky isadore hovorí.

update, to bol asi nejaký poškodený kus, už tam vidím tento dres len za 90 eur. netvrdím, že sú to nekvalitné veci ale tie ceny sú úplne mimo zmyslov zbavené. v skutočných výpredajoch santini, siroko, gore, lecol ale aj castelli sa dajú nájsť minimálne rovnako kvalitné veci za lepšie ceny.


S tymto az tak nesuhlasim mam vela veci od santini, ale budem pisat cisto len o nohaviciach pretoze dresy hlavne na leto je skoro vsetko materialovo rovnake a je v podstate jedno co clovek kupi. No santini ma rozne triedy nohavic a ich naj produkt stoji cca 250 a aj ked je v zlave tak sa nedostane na beznu cenu isadore. mam od santini aj nohavice v cene 180 a nie niesu take dobre ako nohavice od isadore za priblizne rovnaku cenu. ja som na nohavice dost citlivi a napr sportful bol utrpenie.
No zasa musim napisat aj to ze od santini mi sedi uplne lacny model za cca 80€ v zlave daleko lepsie ako ich drahsie kusky.
21.02.2022 - 10:15:18
00
Hack3r napísal:
uz som to daval do temy Oblecenie vhodne na bicykel, ja osobne neodporucam kupovat mierne poskodene, podla mna zly krok od Isadore kedze to dehonestuje znazku a nechapem tento krok z ich strany. To ako by premiova Automobilka predavala auto z rozrezanou sedackou, alebo prasknutym spetakom, nehodi sa to... Ked tak nad tym rozmyslam neviem o cyklo znacke ktora by toto robila a asi vedia preco.
Len upresnim aj tu, ze to takto rozdelene to nemali a ja som si kupil so 40% zlavou poskodeny dres, ktory som samozrejme vratil. Vtedy tam ziadne kategorie neboli a ani zmienka o tom ze by predavali poskodene veci.

S týmto sa asi nedá nesúhlasiť a aj keď od nich nič nemám, tak mi to príde divný krok predávať poškodené veci. Značka by sa mala takýchto veci zbaviť a nekaziť si tým reputáciu. Týmto si asi viac poškodia, aj keď samozrejme pár ľudí si také veci kúpia, lebo by nekúpili za pôvodne sumy. Niektoré firmy toto zo zľavami robili a potom si mohli zamestnanci odkúpiť poškodený tovar za zlomok ceny, čo však mohlo viesť k úmyselnej výrobe nepodarkov :) . Baťa bol propagátorom toho aby sa vyrábala len kvalita a aby sa takéto veci nediali. Preto keď sa niečo nekvalitné vyrobilo, tak sa to zničilo. Aspoň teda v tej dobe, neviem či to tak funguje u nich aj dnes :)
21.02.2022 - 10:59:02
01
Nechapem ako si mozem poskodit reputaciu ked predam nieco s tym, ze to oznacim ako poskodene. Niektori to aj nafotia zo vsetkych stran. Kupil som tak vstavanu umyvacku riadu so zlavou cez 100€. Pri preprave jej poskriabali bocny plech, na com som sa po zabudovani do kuchynskej linky iba dobre zasmial.

Skor mam pocit ze to stve iba nejakych mamilov, natiahnutych v top pradielku, ktori neznesu, ze Dezo nosi rovnake handy ako oni, ale kupil ich o polovicu lacnejsie.
21.02.2022 - 11:43:22
210
Tým, že sa prezentujú ako top značka a top značka by podľa mňa nemala predávať poškodené veci a je jedno za akú cenu. Ale samozrejme každý môže mať na to iný názor. Osobne by som si nejaký poškodený dres povedzme za 70 € nekúpil. To si radšej kúpim bezchybný od inej značky ? príde mi to dosť neprofesionálne. Štvať ma to neštve, len som napísal svoj názor ? kto chce nech si kúpi.
21.02.2022 - 11:57:26
07
No ved ale pozri napr Canyon aka Top znacka a v akom stave posiela zakaznikom nove biky ( hlavne tie pre vychodnu europu) Verim ,ze sa to zlepsuje,ale jednu dobu tu toho bolo naozaj pomerne vela. A co maju robit ,vyscrapovat ich? Takto poslu na hulvata so skrabancami a ked sa niekto ozve ,tak mu ponuknu 30 € poukazku a je vybavene. Mohli by to robit aj profesionalnejsie.
21.02.2022 - 12:25:47
01
Canyon direct sale model top značka ? Ale vlastne všetko čo píšeš ...
21.02.2022 - 12:36:08
03
imro1 napísal:
Preto keď sa niečo nekvalitné vyrobilo, tak sa to zničilo.

Trochu smutne, nie?
21.02.2022 - 12:41:47
09
Top značky si podľa mňa uvedomujú, že majú nejakú spoločenskú zodpovednosť a tomu prispôsobujú aj svoje aktivity. Nie len výrobky robia firmu špičkovou.
21.02.2022 - 12:48:16
02
Nie uplne chapem celu diskusiu - tu niekto naznacil, ze sa Isadore profiluje ako premiova znacka a nasledne z toho vsetci vychadzaju...
Ako clovek, ktoremu chodia od nich newslettre mam skor pocit, ze sa profiluju ako trvalo udrzatelna znacka - a preto predavaju aj poskodene veci...
Proste robia to, co si myslia ze je spravne a su ludia ktorym to vyhovuje - tak je to win-win. To, ze sa tu za to hejtuju je je v zasade irelevantne..
Ja napriklad mam jeden z povodnych dresov poskodeny, lebo som si ho roztrhol pred x-rokmi - poslal som ho s5, dali mi tam zaplatu a ten dres funguje kludne dalej - a nevidim v tom problem... takze, ak podobne dresy sa daju kupit so zlavou, v com je problem?
21.02.2022 - 12:48:47
49
Rachela napísal:
Trochu smutne, nie?


Je to velmi smutne, a radsej sa ani neskusat dohladat kolko z ludi co sa tu nad tym rozcarovavaju sa oznacuje za milovnikov a ochrancov prirody radsej.

Koniec koncov, rozhodne zakaznik. Vsak ani take znacky ako patagonia, icebreaker, fjallraven... niesu velkosti adidasu,nike,north face, to ale neznamena ze niesu uspesne a nemaju svojich zakaznikov kvoli tomu co a ako robia


Ale btw - isadore sa myslimze same chce oznacovat za premiovu znacku, ovsem, jak to povedat, premiove nemusi hned znamenat luxusne a marnotratne, coz je imo skorej pohlad viacerych ludi aj tuna
21.02.2022 - 12:55:19
01
pre mna je prave toto faktor kedy si poviem "shut up and take my money" , udrzatelnost, dobra komunikacia, vyroba v EU a podobne... v dnesnej dobe nie je o com, napr. Alibaba je v tomto u mna no go zona.. ale rozumiem, ze je to aj o fin. moznostiach.. btw kolko z ludi tusi, ze vsetok vrateny tovar z AboutYou, Zalando a podobne konci v odpade, 1x vyskusane a putuje to kontajnerom na skladky do Afriky, sialene, ale je to tak
21.02.2022 - 13:27:03
00
ako zasit ci zaplatat poskodeny dres/nohavice doma po pade a nosit to dalej je ok, sam take veci mam a mam v pazi ako to vyzera ...
tiez kupit v zlave vec nie 100% kvalitnu vec, kde vsak dovod zlavy NEMA vplyv na funkcnost a je len vizualny (nepresne licovanie sitia a pod., alebo skriabnuty plech vnutri zabudovaneho spotrebica) je tiez ok ...
ale kupovat ako NOVU vec nieco s funkčnym poskodenim, nech to ma zlavu aku chce, by som v zivote neurobil ...
21.02.2022 - 13:28:44
01
Rachela napísal:
Trochu smutne, nie?

Ako sa to vezme. No pointa bola v inom a tú kto chcel pochopil, kto nie tak nie :) Ale ospravedlňujem sa, že som to tak načal, nečakal som že sa to tak zvrhne. ale tak to čo už stalo sa. Majte pekný deň, ja týmto túto debatu za seba končím, lebo bolo by to tu aj tak zbytočne rozoberať do detailov, nič by sa tým nevyriešilo :)
21.02.2022 - 13:41:21
00
vsetci spamujete.
21.02.2022 - 14:20:58
37

Výber z tovaru vo výpredaji

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up