tento thread by mal slúžiť všetkým, ktorí sa chcú pridať k objednávke z eshopu, alebo keby bol niekto ochotný oznámiť, že ide nakupovať, keby sa chcel niekto pridať. moja predstava je taká, že ochotný jedinec napíše, kedy chce objednávať, z ktorého shopu a kam bude objednávka doručená...
a prečo vlastne tento thread zakladám? potreboval by som novú reťaz, tak hľadám niekoho z bratislavy, kto sa chystá nakupovať povedzme z kupkola alebo kolokrámu a podobne... ozve sa nejaká dobrá duša? vopred ďakujem.
len by som rád upozornil bikerov, ktori planujú nákup v UK na nenormálne dlhé dodacie doby. može za to prebiehajúci štrajk britskej pošty. bežne mi zasielky z UK prichádzali behom týždňa, teraz mi už druhá zásielka visela na pošte 3 týždne
Zdravim vsetkych.
Mam len taku otazku...
....kua co take kupujete z chain-u a koloramu a koloshopu a neviem kde este, co tu na slovensku to nedostat ci je to fakt az o tolko drahsie ze sa vam oplati riesit novu temu vo fore platit drahe postovne a cakat vecnost az to dojde?
Hned v uvode som cital ze nejaku retaz ktosi riesi, co je zo zlata ci co? Sak zajdem do obchodu a je to ci kde zijete na lazoch ze 50km nikde nic?
Napiste ako to je a co take kupujete najcastejsie.
Nikoho som nechcel urazit len zatial som vsetko zohnal "doma" a chcem zistit co by stralo za to nakupovat tak zlozitym sposobom.
A co keby si namiesto tychto otazok na sebe popracoval, pouzil internet a porovnal si ceny v internetovych obchodoch vs. kamennych obchodoch na SK sam. Hadam vies co a za ake ceny kupujes nie? Mozno zistis, preco existuju internetove obchody... A uz vobec nechapem co je zlozite na tom, ze nakupim a zaplatim z domu alebo z prace prave v tom momente ked si zmyslim (24 hodin denne) a pride mi to priamo domov resp. si to vyzdvihnem na najblizsej poste par 100 metrov od domu a nemusim sa nikam trieskat. Ale pokojne nakupuj v kamennych obchodoch, nikto Ti nebrani.
len by som rád upozornil bikerov, ktori planujú nákup v UK na nenormálne dlhé dodacie doby. može za to prebiehajúci štrajk britskej pošty. bežne mi zasielky z UK prichádzali behom týždňa, teraz mi už druhá zásielka visela na pošte 3 týždne
Moj balik bol odoslany v piatok poobede z Uk a v utorok uz bol zlty listok v schranke
....kua co take kupujete z chain-u a koloramu a koloshopu a neviem kde este, co tu na slovensku to nedostat ci je to fakt az o tolko drahsie ze sa vam oplati riesit novu temu vo fore platit drahe postovne a cakat vecnost az to dojde?
...
Skus mi niekde na Slovensku alebo trebars aj v Cechach najst cestne kufre na cranky na 2 alebo 3 sroby. Dalej som za posledny mesiac kupoval Drziak na Sigmu mirage v kamennom obchode kde som na dodanie cakal cosi vyse mesiaca kym dojde z Nemecka. Aby som ale nasim obchodnikom az tak nekrivdil, tak WCS predstavec som zohnal v obchode bez problemov.
Myslim, ze podobne skusenosti tu ma vacsina z foristou, v mensich mestach asi este horsie.
ak si taky bohaty, ze si mozes dovolit kupovat v kamenaku, nech sa paci. My ostatni si radsej objedname z pohodlia domova za rozumne ceny. Teraz som riesil komplet Sram X9, skus si porovnat ceny a budes sa divit kolko mozes usetrit....
No prave ze nemam moc casu vysedavat pri nete a hladat kde kolko usetrim tak dakujem za infosky a budem musiet niekedy viac prepatrat vody webovych obchodov.
Trcimm v praci od rana do vecera aby som uzivil rodinu tak skusim nieco usetrit na komponentoch na bike.
Inac ak by niekto vedel o nejakej super vychytanej cene ci akcii na nieco co je u nas tazko dostupne alebo poredrazene tak to sem hodte.
Ano, nikto iny okrem Teba nepracuje. Vsetci ostatni ludia z fora cely den len surfuju na nete a za to im peniaze na prezitie posiela priamo pan Fico zo specialneho fondu zriadeneho pre flakacov...
A co myslis, ze robim ja cez den? Skolske casy mam uz daavno za sebou. Ked sa najde cas posurfovat aj v praci, vacsinou vsetko riesim doma po veceroch. To je prave jedna z vyhod e-shopov. Nemaju totiz otvaracie hodiny....
vacsina kamenakov u nas funguje na principe ad hoc objednavania od distributora - teda "nemame ale mozeme vam to objednat".. skladom maju akurat tak bajky do 10k Skk a im zodpovedajuce prislusenstvo ..
ked si objednam, mozem cakat tyzden, mesiac alebo viac - kym sa obchodnikovi oplati dvihnut rit a ist k distributorovi - teda ked sa mu nazbiera viac zaujemcov
co sa tyka ceny - ak sa pripocitaju postovne naklady tak cenove rozdiely nie su az take zavratne - to samozrejme nehovorim o kratkodobych akciovych ponukach a vypredajoch - tam sa da naozaj slusne usetrit ..
Chlapi z kupkolo.cz budem objednavat aj ja . Ale nechavam si to posielat do Kvetnej . Mam to k hranici len 17km a to je za rohom . Ak by ste chceli mozeme to nejako dohodnut .
Chlapi z kupkolo.cz budem objednavat aj ja . Ale nechavam si to posielat do Kvetnej . Mam to k hranici len 17km a to je za rohom . Ak by ste chceli mozeme to nejako dohodnut .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mam len taku otazku...
Hned v uvode som cital ze nejaku retaz ktosi riesi, co je zo zlata ci co? Sak zajdem do obchodu a je to ci kde zijete na lazoch ze 50km nikde nic?
Napiste ako to je a co take kupujete najcastejsie.
Nikoho som nechcel urazit len zatial som vsetko zohnal "doma" a chcem zistit co by stralo za to nakupovat tak zlozitym sposobom.
Dik a prezite nejak zimu
Moj balik bol odoslany v piatok poobede z Uk a v utorok uz bol zlty listok v schranke
...
Skus mi niekde na Slovensku alebo trebars aj v Cechach najst cestne kufre na cranky na 2 alebo 3 sroby. Dalej som za posledny mesiac kupoval Drziak na Sigmu mirage v kamennom obchode kde som na dodanie cakal cosi vyse mesiaca kym dojde z Nemecka. Aby som ale nasim obchodnikom az tak nekrivdil, tak WCS predstavec som zohnal v obchode bez problemov.
Myslim, ze podobne skusenosti tu ma vacsina z foristou, v mensich mestach asi este horsie.
Trcimm v praci od rana do vecera aby som uzivil rodinu tak skusim nieco usetrit na komponentoch na bike.
Inac ak by niekto vedel o nejakej super vychytanej cene ci akcii na nieco co je u nas tazko dostupne alebo poredrazene tak to sem hodte.
Vela stastnych kilacov.
ked si objednam, mozem cakat tyzden, mesiac alebo viac - kym sa obchodnikovi oplati dvihnut rit a ist k distributorovi - teda ked sa mu nazbiera viac zaujemcov
co sa tyka ceny - ak sa pripocitaju postovne naklady tak cenove rozdiely nie su az take zavratne - to samozrejme nehovorim o kratkodobych akciovych ponukach a vypredajoch - tam sa da naozaj slusne usetrit ..
Craobs neplanujes nieco?
Poslal som Ti PM.
Som síce z PN, no aj do BA sem-tam zájdem.
Uz si objednal? Pripojil by som sa