tento thread by mal slúžiť všetkým, ktorí sa chcú pridať k objednávke z eshopu, alebo keby bol niekto ochotný oznámiť, že ide nakupovať, keby sa chcel niekto pridať. moja predstava je taká, že ochotný jedinec napíše, kedy chce objednávať, z ktorého shopu a kam bude objednávka doručená...
a prečo vlastne tento thread zakladám? potreboval by som novú reťaz, tak hľadám niekoho z bratislavy, kto sa chystá nakupovať povedzme z kupkola alebo kolokrámu a podobne... ozve sa nejaká dobrá duša? vopred ďakujem.
Craobs, prosimta, viem ze si spominal polku februara, ale spytam sa - kedy by asi bola mozna objednavka z kupkola? Pomaly mi vypredavaju pulzmeter... Niekto dalsi z BA? Ci som sam?
fuu uz ak to ste schopny zbuchat do stredy obeda cca, nech to stihnu zabalit a poslat, aby mi to vo stvrtok dorucili tak vecer to mate.. alebo v piatok lebo vecer sa mi uz asi nebude chcet rozvazat..
nebude niekto objednavat nejake prkotinky z niekade,kde by sa nasiel aj rezervoar na vodu?na ebayi stoji 1 libru ale postovne je 4x vyssie keby niekto pomohol tak by som bol vdacny
neviem aky rezervoar zhanas a aky maju na ebayi.. ale pokial tam maju za 1 libru camelbackovy tak aj so 4librovym postovnym sa to stale oplati viac ako u nas..
ak ti staci hoc aka vodna habadura, tak v exisporte maju tie ich do 10€
zhanam kalsicky najlacnejsi vodny rezervoar na camela alebo hydrapak bubáky nemam,takze sa budem musiet uspokojit s klasickym ruksakom v kombinacii s rezervoarom na vodu na EBayi maju tento,je taka hocijaka vodna habadura..ale dakujem za tip,skocim pozriet v Exi
tak ak dobre vidim tak ten tipek ani nema moznost poslat na slovensko, cechy tam ale su..
skus kuk ten exi, za tu cenu to neni tak zle.. volakedy som ich vozil, prvy sa mi ods*al asi po roku, druhy vak mam doteraz v skrini naustky tiez celkom ok, ale vak sa nechutne zle cisti, ma maly otvor..
mozno cez leto bude nejaka akcia aj v Exi,pred par dnami som sa bol pozriet,najlacnejsi vak maju za 20€ ale to je skutocne iba rezorvoar obaleny latkou
chcem len rezervoar,pri pokladni som ho nepytal to je pravda,ale pytal som sa toho,co tam stal pri tych batohoch a povedal mi,ze raz za cas dostanu samostatne rezervoare,ale teraz ich uz dlhsiu dobu nedostali
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak by vsak niekto chcel, moze sa pripojit na iontak, budem brat tu http://www.sportobchod.cz/ionix-sport-1000-ml-1-1.htm. Uzavierka nedela vecer.
EDIT: iontak ukonceny
Craobs inak ja nemam problem si pre to aj prist... V stredu sa ozvem a dohodneme co a ako. Dakujem.
ak ti staci hoc aka vodna habadura, tak v exisporte maju tie ich do 10€
skus kuk ten exi, za tu cenu to neni tak zle.. volakedy som ich vozil, prvy sa mi ods*al asi po roku, druhy vak mam doteraz v skrini
skus tesco ... ja som tam jeden kupil a celkom v pohode