tento thread by mal slúžiť všetkým, ktorí sa chcú pridať k objednávke z eshopu, alebo keby bol niekto ochotný oznámiť, že ide nakupovať, keby sa chcel niekto pridať. moja predstava je taká, že ochotný jedinec napíše, kedy chce objednávať, z ktorého shopu a kam bude objednávka doručená...
a prečo vlastne tento thread zakladám? potreboval by som novú reťaz, tak hľadám niekoho z bratislavy, kto sa chystá nakupovať povedzme z kupkola alebo kolokrámu a podobne... ozve sa nejaká dobrá duša? vopred ďakujem.
Flinker, chapem ta, ja osobne som to chcel na motorku, no vtedy to len vyvinul a testoval, tak som greifol po klasickej metode mazania olejom. Vtedy este nemal zverejnenu metodu pre mazanie na biky.
Mne osobne ani tak nejde o nejaku dlhu zivotnost. Ide o cistu prevadzku, nejake to rovnomerne mazanie, cize nejake to planovane opotrebenie a zamedzit zadretiu a roztrhnutiu napr pri jazde po dazdoch.
Ak to niekto chce, nech sa ozve, spolocne to vyskusame
Flinker, chapem ta, ja osobne som to chcel na motorku, no vtedy to len vyvinul a testoval, tak som greifol po klasickej metode mazania olejom. Vtedy este nemal zverejnenu metodu pre mazanie na biky.
Mne osobne ani tak nejde o nejaku dlhu zivotnost. Ide o cistu prevadzku, nejake to rovnomerne mazanie, cize nejake to planovane opotrebenie a zamedzit zadretiu a roztrhnutiu napr pri jazde po dazdoch.
Zažil som fakt dosť na rôznych pretekoch, a je pravda že blato a voda vedia odmastiť lepšie ako Pur, Cif a Ariel dokopy no doteraz platila rovnica - extrémne blato = zelený finish line do dresu a aplikovať pri každej občerstvovačke, poprípade keď reťaz začne štrajkovať za lepší život.
Pri normálnych podmienkach na reťaz seriem ono, ako sa ukázalo, je to totiž naprosto jedno. Občas premazať, a najmä včas meniť, toť jso.
A ešte, neradiť hovädsky (aj keď tie nové systémy k tomu zvádzajú, bo radia hocikedy) a nelámať to cez hrubú silu a nízke otáčky.
Vtedy treba priznať porážku, elegantne zastať, hodiť ľahší prevod a potom každému tvrdiť že trénujem nasadanie a rozjazd v prudkom kopci.
Na preteky reťaze kľudne raď ako pretekár (čítaj hovädo) všetci si radi oživia repertoár neošúchaných nadávok
Napriek všetkému čo som napísal, proste sa teším aké skúsenosti budeš mať v septembri s touto samomaznou kladkou.
Keby niekto čím skôr objednával odniekiaľ, rád by som sa pridal. Potrebujem maličkosť - kladky na šalter. BA - pre tých, ktorým nedopína. Môže byť aj okolie s polomerom cca 50 km. Lukratívne lokality aj viac.
ak by niekto z BA objednával odtialto,potreboval by som 4 ks týchto krytiek na ložiská do Holowtech ll , pre mňa a pre kamoša - na poštovné rád prispejem. Dik.
dik,tak potom daj vedieť,včera som riešil na kamošovom biku výmena tých ložísk-dajú sa kúpiť len v šírke 7 mm a tie krytky na orig.ložiská (6 mm) tam teda moc dobre nesedia.
dik,tak potom daj vedieť,včera som riešil na kamošovom biku výmena tých ložísk-dajú sa kúpiť len v šírke 7 mm a tie krytky na orig.ložiská (6 mm) tam teda moc dobre nesedia.
ten isty problem som mal ja zbrusoval som tie povodné no chce to nové...
Hej, tento fakt je známy keď chce človek vymeniť tie shitmano ložiská za nejaké normálne s lepším utesnením. Buď odstrániť ten "zhyb" alebo kúpiť rovno krytky na 6805 ložiská.
Dano5: bohužiaľ nepoteším Táto verzia v3.7 má to vnútorné osadenie ozaj krátke (také isté ako aj vonkajšie), na ilustračnej fotke z netu to ani tak nevyzerá. Takže buď tá klasická verzia FSA alebo Race Face.
tak nič,skúsim teda tie RaceFace,kamoš tam už písal,uvidíme,čo odpíšu-hlavne aby to sedelo na ložisko 25x37x7 (6805) mám ich kúpené po 4 €/ks
ak budú skladom,zoberiem toho viac,zatial myslím tak 10 ks
až to bude aktuálne,dám vediet-podla záujmu objednám aj viac...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
plus kupkolo.cz kebyze niekto idete priapdne idem aj ja..
EDIT stale aktualne!!!
idem objednavat automaticke mazanie retaze pomocou kladky.
Viac info:
http://www.carbonforbikes.com/index.php?language=de&cat=c5_Fahrrad-Shop.html&XTCsid=f7f3bfa676f6c27622c47e165c9f8649
Termin Obj. do odvolania.
Dakujem
Jan
Buď tej lásky a napíš nám nejaký report po 1000 km.
Prispeješ do know-how tohto fóra!
20 e neni veľa ak to funguje, ale osobne som na tieto zázraky zásadne skeptik
Zažil som fakt dosť na rôznych pretekoch, a je pravda že blato a voda vedia odmastiť lepšie ako Pur, Cif a Ariel dokopy no doteraz platila rovnica - extrémne blato = zelený finish line do dresu a aplikovať pri každej občerstvovačke, poprípade keď reťaz začne štrajkovať za lepší život.
Pri normálnych podmienkach na reťaz seriem
A ešte, neradiť hovädsky (aj keď tie nové systémy k tomu zvádzajú, bo radia hocikedy) a nelámať to cez hrubú silu a nízke otáčky.
Vtedy treba priznať porážku, elegantne zastať, hodiť ľahší prevod a potom každému tvrdiť že trénujem nasadanie a rozjazd v prudkom kopci.
Na preteky reťaze kľudne raď ako pretekár (čítaj hovädo) všetci si radi oživia repertoár neošúchaných nadávok
Napriek všetkému čo som napísal, proste sa teším aké skúsenosti budeš mať v septembri s touto samomaznou kladkou.
Odovzdanie v Ba.
EDIT: Objednávka zrealizovaná.
http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=39505
Je aj alternatíva FSA. Napr. kúpiť sa to dá v deme:
http://eshop.dema-bicycles.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=50304&category_id=4677&manufacturer_id=1870&option=com_virtuemart&Itemid=1
Táto v3.7 má ale kratšie vnútorné osadenie ako: http://www.jensonusa.com/store/product/BB309Z00-Fsa+Mega+Exo+Bearing+Cover.aspx
Tento týždeň mi to má od Ravera prísť, tak dám vedieť či to pasuje aj s tým kratším osadením.
PM
ak budú skladom,zoberiem toho viac,zatial myslím tak 10 ks
až to bude aktuálne,dám vediet-podla záujmu objednám aj viac...