Sam musis uznat,ze tento prispevok bude daleko uzitocnejsi,ako ten prvy.
14.04.2020 - 22:33:43
01
Moja prva objednavka v obchode a som velmi milo prekvapeny. Co je skladom aj skladom aj je, pondelok vecer objednane, stredu rano som prebral balik od kuriera. Velmi dobre ceny a vyzera to tak ze to chalanov naozaj bavi :) zakaznicky servis super. Dokonca som dostal k objednavke aj darcek :)) Nic nechybalo
Rad nakupim znova.
03.03.2021 - 10:03:00
00
Super skúsenosť, reťaz ultegra za super cenu a ešte aj darček k tomu. Objednane v nedeľu večer a dnes o 12 v zásielkovni ?
08.06.2021 - 14:43:14
00
Ja som viackrát nakupoval v Sadesport bez problémov. Aj keď to nemám zrovna blízko, chodil som tam rád. Naposledy som mal smolu na predajcu. Na predajni sedeli dvaja, žiaden zákazník tam nebol. Čo ma potešilo, že nebudem dlho čakať. Všetko som mal pospisované na papieri, už len doniesť. Predajca (kratšie kučeravé vlasy, nepríjemný pohľad) bol doslova znechutený že ho vyrušujem. Povedal mi, že som mohol zoznam vecí poslať emailom. Aby som tam dve hodiny nečakal. Ja že si robí srandu, veď zase toľko toho nebolo. No on si srandu nerobil a doslova ma tam tie skoro dve hodiny nechal čakať. Moja babka by bola rýchlejšia. Myslím, že stihol vypiť dve kávy a odbehnúť na nákup. To že niektoré diely a veci doniesol v poničených obaloch by sa dalo prehliadnuť. Asi vymetal sklad a hľadal to, čo by nepredal. Ale čo ma vytočilo (a zbadal som to žiaľ až po návrate domov) že ma stihol ešte aj okradnúť. Predal mi kazetu najnižšej rady ale zaúčtoval si tú najvyššiu radu. Tu nešlo o náhodu, ale úmysel. Všetko som do detailu pospisoval aj s ich skladovymi číslami. Netuším prečo si majiteľ drží takých hajzlov na firme a dopustí, aby mu utekali zákazníci.
17.04.2025 - 13:31:55
00
keyboard_arrow_up