uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
oni tam do jedneho pomreli, alebo seru len moju objednavku 14 dni ?? Balik slubil matt expedovat tento pondelok ale nic sa nekona.Neposlal ani fakturu na uhradu mnou zvolenej platby vopred...
keby som to neurobil - naposledy som im pisal tento utorok /a ziadna odpoved/, tak to sem nedavam. Vzhladom na sviatky ktore idu,sa to zase natiahne...
mas mail na Gmali-i? ak iny moze byt ze im to hodilo do spamu. mne Matus odpovie bezne do 15 minut ked mu vecer napisem ohladom niecoho. Maximalne to bolo par hodin
Dnes dosiel po 9 dnoch balik. To mi nevadi, lebo ziadna z veci nebola skladom. Lenze mam mensi problem s tym, ze zopar veci doslo inych ako som povodne objednal. Dusa mi dosla ina, o 10 centov drahsia, (takze su vlastne v strate ) co by az taky problem nebol. Gripy na bike mi ale dosli v nespravnej farebnej kombinacii a esteticky su nepouzitelne. Jak riesit vymenu, pripadne vratenie tych gripov? ( a doplatenie tej duse? )
Celkom nechapem preco to riesis tu? Na to maju email: [email protected] To ze ti poslali drahsiu dusu za cenu lacnejsej riesit ozaj nemusis, tie gripy samozrejme na*eru....obvzlast ked sa konecne vycasilo a ide predlzeny vikend
Ja to tu neriesim, uz som odoslal reklamacny email. Ja len podavam svoje skusenosti s obchodom. V Suncycle musia mat velku zabavu pri robeni inventury. Zo 4 objednavok som mal v dvoch nieco ine.
Super shop, co mi treba objedna, aj ked to nie je v ponuke, ako teraz, oleje a specialna vazelina priamo od dovozcu. U nas to nema nikto a pochybujem ze by mi to niekto preobjednal ze mu poslem link toto chcem. Komunikacia bezproblemova, ked nieco nieje infomuje mailom a navrhne moznosti.
mne tiez dojde vzdy to co ma, akurat teraz naposledy ma potesili ze namiesto kazety Sram 1030 dosla 1050 v podstate to iste, len tusim o par gramov lahsia a asi o 10 eur drahsia. Myslim ze pri tolkych objednavkach sa asi neda aby bolo vsetko dokonale a ze obcas sa stane chybicka. To ze poslu drahsiu vec je tym ze ju maju skladom a cenovy rozdiel asi nie je v ich nakupe taky markantny aby to z casoveho hladiska nemohli urobit.
Napisal som im, a povedali, ze mi poslu ine, v spravnej farbe a zadarmo, kedze postovne spat by stalo tolko co co samotny komponent. Takze dakujem za vybavenie.
Takže zas a znova spokojnosť Super cena , dostupnosť tovaru a komunikácia čo som bol aj sám prekvapený prebiehala aj cez deň Takže určite odporúčam a nabudúce nakupujem zas
9.9 objednané a dnes 16.9 dodané. čiže dodané do 4. pracovných dní(objednával som aj tovar ktorý nebol skladom). naozaj veľká spokojnosť. tovar príkladne zabalený. objednával som tu prvý krát ale určite nie posledný. ďakujem.
Neviem ake vy mate skúsenosti s týmto shopom ale ja som objednaval veci ktoré boli skladom 5.8.2014 a je 16.9.2014 a zatial nič nedošlo. Pytal som sa mailom na objednavku tak mala dojst minuly týždeň 11.9.2014 zatial nič tak neviem. Ked nič tak aspoň napišem na mail kde je problem alebo zavolam ved čislo maju. Mesiac je snáď dosť dlhá doba na dodanie tovaru.
Mne na mail tiež neodpísali, objednával som 6.8. a tiež by sa mi už tie veci dosť zišli. Predtým som mal len pozitívne skúsenosti a stretol som sa s ústretovým jednaním, tak snáď sa to vybaví čím skôr.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Este cakam tie PRO somarinky
diky moc
Výpredaj -42% PEARL iZUMi Quest Barrier dámska bunda, ocean blue
33,99 € -42%
MOC 58,99 €Skôr jeho dodávateľ