zalozim novu temu kedze niektorym sa nevidelo ze spamujem inde , dnes zase hradza nesklamala, culy ruch po celej trase az do cunova... ked odratam tych xy osobnych aut (niekde medzi 5-10) tak este tam bol 2x traktor, 1x bager, 1x nakladiak, 1x zeriav )) dnes sa fakt cinili
Fotopasce správca tej cesty a pozemku ešte neobjavil? Za tie peniaze čo už vrazili do likvidácie by im tá prvotná investícia do fotopascí ušetrila nemalé náklady.
Po povodniach je až na dva zvalene topole pekne zjazdný "Soví" trail po pravom brehu Dunaja, medzi Prístavným a Starým mostom. Naplaveny piesok uschol, zakryli ho listy a v zakrutach to krasne driftuje. Odporúčam.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Čo ti hlava neberie?
1/ Žiaľ je to reakcia na to, čo tam stvárali cyklisti. Kamoš tam žije, bežne tam cyklisti rovno vpálili do križovatky.
2/ alebo ide o poškodzovanie trávnika cyklistami? Jazda po trávniku je zakázaná.
Žijem tam aj ja a netuším čo tam stvárali cyklisti (zato viem čo mi tam stvárali vodiči). Pred koncom cyklotrasy (v smere z Čeklísa), pokiaľ som chcel pokračovať ďalej som sa presunul (za dodržania pravidiel cestnej premávky) na cestu. V prípade že som išiel z opačného smeru som odbočil smerom na Nádražnú a plynule prešiel na cyklotrasu bez porušenia pravidiel cestnej premávky. Teraz tam budem musieť jazdiť po trávniku, použiť prechod pre chodcov alebo urobiť nejakú "kansaskú léčku". A to som starý 40 ročný uj čo má čo to najazdené ako už autom tak aj bikom. Ale jazdia tam aj ľudia (deti, starší) ktorí nemajú toľko skúseností. A premávka tam bude len hustnúť...
Takže hlava mi neberie kto toto navrhol a zrealizoval.
Aktualne hlasenie z cyklocesty na moste Apollo - pozor su tam na roznych miestach tri hovna, aj v strede trasy 💩
Mozno to tam robia naschval ako darcek cyklistom, radsej tadial v noci uz nebudem jazdit
Zjavne niekto, kto chcel cyklistov spomalit, pripadne zosadit z bicykla pred krizovatkou. Legitimny zamer, nakolko ta cyklotrasa konci nestastne priamo v krizovatke, pricom tam nie je prechod pre cyklistov...
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Bola tam značka, cyklisti ju vo veľkom ignorovali. Mohli tam dať betónový kváder ako na diaľnici, či niečo iné. Celé to nemuselo vzniknúť, keby niekto dodržiaval čo mal. Podľa stôp v blate vidno, že sa na to aj tak kašle ďalej. Tiež to je také "slovenské" či skôr "cyklistické"?
Pred 2 týždňami som sa vrátil z ČR, boli sme pozerať most, čo sme tam navrhli pre cyklotrasu. Od začiatku napojenia cyklotrasy po most bol len zatiaľ podkladový štrk, čo sa mal ešte ďalej upravovať. Tabule zákaz vstupu, ohradené páskou, na začiatku veľký plot a upozornením. Na moste už vybetónovali najvrchnejšiu vrstvu. Hádaj, čo sme tam našli za stopy v štrku a čerstvom betóne. A neboli to stopy od 1 bicykla, ale minimálne 10. Celý povrch mosta musia teraz odfrezovať a vyliať to nanovo. + 28 tisíc €. 80m odtiaľ je most, ktorý sa používal doteraz aj sa používa.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V aprili 2020 som dal podnet na OPS:
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/89982/vinohradnicka-cyklotrasa-2002-znecistena-chybajuce-zabrany
Vo februari 2021 pridal dalsi pan Oravec:
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/107899/vinohradnicka-cyklotrasa-2002-o10-odpadky-cierne-skladky
Suma sumarum, nemozu tam dat zabrany, tak ked je odpadu uz prilis vela a ludia sa stazuju, odvezu ho a povazuju to na urcity cas za vyriesene.
treba len dávať bacha na 2 prepadnuté bobrie nory.
A potom "soví/lido" trail po pravom brehu "Veľkého" Dunaja,
2 padnute stromy su este tam, asi zoberiem pilku.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Toto mi hlava neberie...
Toto je "bobrí" popri Malom Dunaji
https://en.mapy.cz/s/gelemekabo
Toto je "soví" popri Dunaji
https://en.mapy.cz/s/lunahutare
1/ Žiaľ je to reakcia na to, čo tam stvárali cyklisti. Kamoš tam žije, bežne tam cyklisti rovno vpálili do križovatky.
2/ alebo ide o poškodzovanie trávnika cyklistami? Jazda po trávniku je zakázaná.
Takže hlava mi neberie kto toto navrhol a zrealizoval.
Mozno to tam robia naschval ako darcek cyklistom, radsej tadial v noci uz nebudem jazdit
Pred 2 týždňami som sa vrátil z ČR, boli sme pozerať most, čo sme tam navrhli pre cyklotrasu. Od začiatku napojenia cyklotrasy po most bol len zatiaľ podkladový štrk, čo sa mal ešte ďalej upravovať. Tabule zákaz vstupu, ohradené páskou, na začiatku veľký plot a upozornením. Na moste už vybetónovali najvrchnejšiu vrstvu. Hádaj, čo sme tam našli za stopy v štrku a čerstvom betóne. A neboli to stopy od 1 bicykla, ale minimálne 10. Celý povrch mosta musia teraz odfrezovať a vyliať to nanovo. + 28 tisíc €. 80m odtiaľ je most, ktorý sa používal doteraz aj sa používa.
Keď si blbec, tak si blbec.
P.S. ber to s humorom