"FARMA" z rozhľadne Žalostiná. Treba pozerať na Chvojnicu a "FARMA" je nad ňou. Vľavo v pozadí Senica, vpravo dole Chvojnica. Miestni budú vedieť kde je ten vykrývač.
Dnes výjazdík na Myjavu, počasie psota ale doma sa mi sedieť nechcelo. Trasa Brezová pod Bradlom - Bradlo, Mohyla gen. M.R.Štefánika - po červenej Polianka - po červenej Myjava - Jablonka - po zelenej Košarisko - Brezová pod Bradlom. Pár ponaučení a poznaní:
1. Musím si kúpiť termosku, 8 stupňov je dobrá teplota na pivo, nie na ionťák
2. Áno, neznášam popadané lístie, nevidím čo je pod ním a stráca sa mi chodník
3. Už chápem čo mal na mysli ktosi kto v téme "Aké plášte" napísal, že pri Wild Grip´roch pozor na mokrý asfalt....ale ustál som to, ekvilibristický výkon
Tak a tu je pár tuctových obrázkov:
Pekná trasa a lokality astro možno len škoda zamračenej oblohy. Osobne mám takú svoju podmienku, že vzdialené lokality kde som ešte bicyklom nebol, navštevujem len pri modrej oblohe
Z fotiek si mohol dať výhľad z Bradla a povedzme niečo z úseku červenej značky smer Polianka. Rozhranie lesa, polia, výhľady do okolia sú tam fajn.
Zimná Mohyla sa oplatí, tiež som chcel vidieť ako to tam v snehu vypadá. Vo februári sa podarilo (bicykel je napravo v tieni): copyrighthiking.sk hiking.sk
Dnes prvy krat na Javorine na biku v zime. Super podmienky na bike, aj ked o par stupnov teplejsie pocasie by potesilo (cely den bolo -8 az -7).
Cestu hore som volil istotu - slapal som z Hrnciaroveho po asfalte (ciastocne zasnezenom). Z Javoriny potesila ratrakom prebehnuta trasa po cervenej a zelenej TZT nad Kubikuv vrch. Odtial cesta Nova Lhota - Topolecka - teraz je pre auta neprejazdna, ale je tiez zratrakovana.
Mam chut si to cez tyzden zopakovat. Nepridal by sa niekto?
Super pekne foto niekedy ked bude teplejšie tak by som chcel zojsť tou cestou na Novu Lhotu a Odtial cez ak sa nemýlim Květnú a tadial do Moravkého Lieskového
Noo tak dnes bolo +7 stupnov takže všetko sa topí myslím že vo vyšších oblastiach to bude v pohode možno trocha viac snehu ale tu už je všetko roztopené čo som počul tak pred včerom sa ešte na Javorine lyžovalo, ale viac neviem.
Dnes som si trasu zopakoval. Baterky vo fotaku boli nejake vybite, ale aspon tie v GPS sluzili. http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html?plt=forum.mtbiker.sk/resources/file/118102
Snehu pribudlo a trasa bola menej zjazdna ako pred dvomi tyzdnami - hrebenovy usek VJavorina - Nad Kubikuv Vrch sa tlacila asi 1tretina (=vsetky useky, co boli po rovine , resp. stupali).
Z Topoleckej je vhodnejsie v tychto dnoch pokracovat po statnych cestach cez Staru Turu, lebo usek 28km-32km bolo tlacenie v hlbokom snehu cca. hodinu (nevadilo mi to a nechcelo sa mi vracat a ist po ceste).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ved ta bola tiez v tych miestach potom nie?
Pokial si nemylim rozhladnu tak ta farma pred tym bola kusok nizsie nie?
1. Musím si kúpiť termosku, 8 stupňov je dobrá teplota na pivo, nie na ionťák
2. Áno, neznášam popadané lístie, nevidím čo je pod ním a stráca sa mi chodník
3. Už chápem čo mal na mysli ktosi kto v téme "Aké plášte" napísal, že pri Wild Grip´roch pozor na mokrý asfalt....ale ustál som to, ekvilibristický výkon
Tak a tu je pár tuctových obrázkov:
Z fotiek si mohol dať výhľad z Bradla a povedzme niečo z úseku červenej značky smer Polianka. Rozhranie lesa, polia, výhľady do okolia sú tam fajn.
VN je tuším už dosť dlho vypustená, cyklochodník prekvapil aj mňa, ale za europeniaze na Košariskách opravili aj pár domov, napr. http://slukechchalupa.podbradlom.sk/language/sk/
Zimná Mohyla sa oplatí, tiež som chcel vidieť ako to tam v snehu vypadá. Vo februári sa podarilo (bicykel je napravo v tieni):
Cestu hore som volil istotu - slapal som z Hrnciaroveho po asfalte (ciastocne zasnezenom). Z Javoriny potesila ratrakom prebehnuta trasa po cervenej a zelenej TZT nad Kubikuv vrch. Odtial cesta Nova Lhota - Topolecka - teraz je pre auta neprejazdna, ale je tiez zratrakovana.
Mam chut si to cez tyzden zopakovat. Nepridal by sa niekto?
Snehu pribudlo a trasa bola menej zjazdna ako pred dvomi tyzdnami - hrebenovy usek VJavorina - Nad Kubikuv Vrch sa tlacila asi 1tretina (=vsetky useky, co boli po rovine , resp. stupali).
Z Topoleckej je vhodnejsie v tychto dnoch pokracovat po statnych cestach cez Staru Turu, lebo usek 28km-32km bolo tlacenie v hlbokom snehu cca. hodinu (nevadilo mi to a nechcelo sa mi vracat a ist po ceste).