Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
Doteraz som si občas zmazal nejakú časť záznamu (boli to zaznamenané blbosti, dlhá pauza v budove, proste dlhá anomália v zázname) takým spôsobom, že som záznam rozdelil na 3 časti a tie dva okrajové v textovom súbore spojil. Potom som všetko vymazal a na hodil upravený záznam. No zrazu to nefunguje, stále mi hádže duplicitu. Čo je "horšie" tak mi hádže duplicitu aj keď chcem nahodiť zmazaný a zálohovaný neupravený originál. Doteraz to fungovalo, všetko som vymazal a nemôžem sa pohnúť...
EDIT: prejde to keď zmením dátumy v súbore záznamu. Zajtra uvidím, či mi to prejde. Keď nad tým uvažujem, tak som to takto menil asi len spätne, nikdy v ten deň uploadu...
Nie je to na môj OS. Ale Strava asi zmenila niečo v systéme, minule párkrát to šlo. Teraz mi to prešlo len tak, že som zmenil dátumy v .gpx súbore z 14.4. na 15.4 (proste iný dátum). Proste asi už niekde drží "EXIF" informáciu, že ten súbor je identický, len nechápem prečo, keď originál je zo stránky zmazaný...
neviem ako dlho je už funkčná táto funkcia, ale keď na PC dáte edit výjazdu, tak už sa dajú pridať aj fotky...čiže nie už len z mobilu...
No fotky som pridal cez web, aj maju v exife GPS data, ale v mape vyjazdu sa nezobrazuju. Nemali by sa zobrazovat priamo na trase, kde boli odfotene? Ci to som len ja taky naivny, ze by som to tak chcel?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
EDIT: prejde to keď zmením dátumy v súbore záznamu. Zajtra uvidím, či mi to prejde. Keď nad tým uvažujem, tak som to takto menil asi len spätne, nikdy v ten deň uploadu...
https://www.strava.com/activities/1508068274
skus pouzit GPS Track Editor
No fotky som pridal cez web, aj maju v exife GPS data, ale v mape vyjazdu sa nezobrazuju. Nemali by sa zobrazovat priamo na trase, kde boli odfotene? Ci to som len ja taky naivny, ze by som to tak chcel?
edit: Alebo ani nie. Teraz som skúsil pridať jednu dodatočne z PC a na mapke nie je