Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
skontroluj si ci mas v profile vsetko ale naozaj vsetko vyplnene daj povolit vsetko ako verejne poslednu ktivitu zmaz a manualne nahod. zajtra nieco pojazdi a nova aktivita by ti uz mohla naskocit ako ma.
Ale ja som písala, že aktivita z nedele z Edge 520 sa nahrala, ale 3 predchádzajúce aktivity (z maratónu z Košíc) merané computerom Edge 130 sa doteraz na strave neobjavili. Už som sa niekoľko krát odhlásila a prihlásila, dala synchronizovať a nepomohlo.
Skús s Conectu preniesť tie 3 trasy manuálne do Stravy. Potom ich vymaž v Garmine130 a náhraj novú trasu na biku a uvidíš či bude nahrávať. Ja by som to asi tak urobil.
Asi mesiac dozadu som si na Strave vytvoril segment, a min. raz som usekom, ktoreho sa tyka, uz presiel, no moj vysledok pri nom zaznamenany nie je , zato ludia, ktory tym usekom isli davno pred vytvorenim mojho segmentu vo vysledkovej listine su. Ako to ?
Strava ťa zaradí do segmentu pri 3 podmienkach. 1. Prejdeš počatočným bodom segmentu, 2. Prejdeš koncovým bodom segmentu, 3. Isté % trasy segmentu sa bude zhodovať (koľko % netuším). Občas sa stane že to nepriradí, keď ma to "štvalo" tak som napísal na podporu a priradili mi to ručne takže som videl ako som si počínal.
init Ked si otvoris aktivitu tak v pravom dolnom rohu je odkaz (Don't see the segment you're looking for?) Klikni a zobrazi ti segmenty, kde sa ciastocne prekryvas. Ked si kliknes na tvoj segment, ukaze ti kde sa prekryvas a mozes zistit preco ti ho nezobrazilo. Ak je to nedosiahnutym zaciatkom alebo koncom, mozes si upravit segment tak aby pasoval. Toto je pri tvorbe segmentov velmi dolezite, trafit idealny zaciatok a koniec.
Ahojte,potreboval by som poradit... mam free verziu na mobile chcel by som vytvorit nejaky segment cez PC(je to mozne alebo treba full verziu)...skusal som to podla video navodu na nete ale NEPODARILO SA😧...Ďakujem za kazdu radu
toto ma pobavilo to je uz aka doba... Na segment nepotrebujes platenu verziu. Segment vytvoris iba z vyjadu ktory si uz absolvoval nie iba tak z nicoho. Cize si najdi trasu ktoru mas na Strave zaznamenanu a na tej trase si zvolis ten segment. Dole pod vyjazdom alebo v nastaveniach mas vytvorit novy segment.
:rofl: toto ma pobavilo to je uz aka doba... Na segment nepotrebujes platenu verziu. Segment vytvoris iba z vyjadu ktory si uz absolvoval nie iba tak z nicoho. Cize si najdi trasu ktoru mas na Strave zaznamenanu a na tej trase si zvolis ten segment. Dole pod vyjazdom alebo v nastaveniach mas vytvorit novy segment.
Presne tak som to robil a napisalo mi ze nemam opravnenie🤔...trasu som samozrejme presiel😉
Tak až dnes sa mi na strave samé od seba objavil minulotýždňový výjazd v Košiciach z Jahodnej a taktiež včerajší MTB výjazd, ktorý som tam večer tiež nenašla hoci na Garmin connect bol nahratý. Všetko merané Edge 130, ktorý mám na MTB. na cesťáku používam Edge 520 a pri ňom hneď po nahratí na connect vidím aktivitu aj na strave. Zaujímavé a samozrejme nerozumiem kde je chyba.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Export z Garmin Connectu do GPX a následne manuálny import do Stravy.
Prípadne, keď máš pripojený Edge k PC, tak rovno import FIT súboru.
Len to nebude hneď, do 3-5 dní mi to priradili.
Presne tak som to robil a napisalo mi ze nemam opravnenie🤔...trasu som samozrejme presiel😉
Stravu máš platenú verziu?